|
Merhaba AMD 5950X ve 3080Ti ekran kartlı bir sitemi MSI Tomahawk B350 bir ana karta kurdum.Ana kartı Amd X570 e yükseltirsem Performans artışı olur mu? Teşekkürler. |
|

|
Merhaba AMD 5950X ve 3080Ti ekran kartlı bir sitemi MSI Tomahawk B350 bir ana karta kurdum.Ana kartı Amd X570 e yükseltirsem Performans artışı olur mu? Teşekkürler. |
|
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |
|
64gb ram 3200 mhz Gskill ve ssd olarak seaget fire m2 takılı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanagbaba -- 24 Ekim 2022; 13:7:42 > |
|
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |
|
Pci 3 ve 4 arasında %2-3 performans farkı var.bu durumda değitirmeme gerek yok. teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanagbaba -- 24 Ekim 2022; 14:15:48 > |
|
|
İşlemci ve kart üst düzey bnce, yeni işlemciler ve kartların çıkmış olmasına rağmen gayet kaliteli ürünler. Sizdeki b 350 modeli vrm yapısı ve soğutma blokları ıvırı zıvırı, iyi bir b 550 veya x 570 in iyi modelleri kadar iyi değil tabi . Ha takıldıktan sonra kullanılırmı kullanılır b 350 model de. Ama ben bütçem varsa böyle iki kalitel iki ürüne iyi bir b 550 veya çok pahalı olmayıp ta indirimde olan bir x 570 anakart alırdım. Mesela msi b 350 ye sistem kurdum diyorsunuz yük altında işlemci ısısı ve anakart vrm, çipset ısısı kaçlarda geziyor ? Bunlar önemli çünkü... İlk başlarda ısı çok yükseklerde gezmeyip zamanla vrm yapısı yetersizliği yüzünden, ısılar yüksekte gezip performans düşüklüşü stabilite sıkntıları çıkarabilir , bunları gözlemlemek lazım. |
|
İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma. |
|
Herkese çok teşekkürler.Ben ileriki zamanlarda bir x570 alsam iyi olcak.:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanagbaba -- 5 Kasım 2022; 12:18:8 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanagbaba -- 26 Aralık 2022; 22:28:29 > |
|
|
Hayırlı olsun, yukarda da zaten asıl ısılarla ilgili bir yorum yapmıştım. Zaten sadece anakart değişimi ile işlemci , ram ve ekran kartı aynı kaldığı sürece öyle bir performans fps artışı olmaz. Sizin işlemciniz üst düzey işlemci olduğu için zamanla b 350 de vrm için, ısınma ve yıpranma sorunları gerçekleşebilecekti. Şimdiki aldınız msi x 570 modeli güzel bir anakart oc için bile elverişli. İşlemci ve sistem daha stabil çalışacaktır. Hemen 3dmarkta alınan puan ve fps ye göre değerlendirmeyin durumu |
|
İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma. |