Bildirim
ANAKART NEDEN 3 AYDA BİR BİOS PİLİ BİTİRİR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgisi ya da fikri olan???? -
gerçekten çok ilginç ya..kardeş benim bi fikrim yok kusura bakma..ama bende 3yıllık bi anakart var ben daha boş pil nedir bilmem -
vallah senin anakart sorunlu bence servise gönder -
elektiriği tamamen kesiyormusun kullanmadığın zamanlar? -
elektiriği tamamen kesiyormusun kullanmadığın zamanlar? -
kısa devre olma ihtimali yüksek.anakart montajını tekrar yapmanı tavsiye ederim. -
Ben de de n7 VAR AYNI DERTTEN MUZDARİBİM, ÖNCEKİ msı KT3 ULTRA2 İMİN PİLİ 2YIL GİTTİ BU ALET 6 AYDI BİTTİ
pardon buyuk harrf yazmısım
neyse ben fişi çektimmi alet ilk açılışta biosu kaybetmiş oluyoo...
enteresan bi durum. -
Kesinlikle bir sorun var, anakartın pil ömrü yanlıs hatırlamıyosam 10 yıl... -
Daha önceki bilgisayarımda kullandığım anakartın (Epox 8RDA+) da böyle bir sorunu vardı. Servise vermiştim yenisi ile değiştirdiler. Eğer garantisi devam ediyorsa servise vermenizi öneririm. -
garantisi var, peki anakartta kısa devre varsa yeniden monte etmemin faydası olur mu_? -
Yeniden monte etmen bence sorunu gidermez.Garantisi varmış gönder gitsin...Uğraşşşma.[simage][/simage] -
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
kısa devre olma ihtimali yüksek.anakart montajını tekrar yapmanı tavsiye ederim.
+1 Kesinlikle -
quote:
Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
kısa devre olma ihtimali yüksek.anakart montajını tekrar yapmanı tavsiye ederim.
+1 Kesinlikle
pekı ya eskı boardlarda oldugu gubu pılın sarj edılmesını saglayan jumper olamazmı? board uzerınde? -
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
gerçekten çok ilginç ya..kardeş benim bi fikrim yok kusura bakma..ama bende 3yıllık bi anakart var ben daha boş pil nedir bilmem
4sene -
Ya tarihler değişmiyorsa pil bitmiyor demektir pil bitse tarih 0 lanır
Kısa devre yapıyor belli -
tamam dostlar en iyisi garantiye bırakmak bu kartı, saygılar.. -
elektriksel bir sorun var elektrik kaçağı gibi bişey.anakarkatını değiştir. -
Merhaba,
Ingiliz üretimi olan Termoteknik Logic 26/35 tavsiye ederim. Termoteknik fabrikasi Çorlu'da oldugundan servis sikintisi da çekmezsiniz.
Ürün:
http://www.termoteknik.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=2&id=15&id2=63
Fabrika bilgisi:
http://www.termoteknik.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=1&id=10
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Hayırlı olsun,
Isınma konusunda problem olmaz fakat kullanım suyunda sıcaklık dalgalanması olabilir.
115 mt net 135 bürüt ara kat güney cepe tekirdag çorlu da 1600-1900 tl arası sıcak su problemi olmayacak problemsiz bir kombi tavsiyesi verirmisiniz çok acil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X