Şimdi Ara

ANAKART NEDEN 3 AYDA BİR BİOS PİLİ BİTİRİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ANAKARTIMA 3 AY DA Bİ PİL TAKMAK ZORUNDA KALIYORUM. PİLİ KISA ZAMANDA BİTİRİYOR VE BİOSU DEFAULT EDİYOR. FAKAT SAAT VE TARİH AYARLARINDA SORUN OLMUYO. SADECE AYARLARI ALGILAMIYOR. SEBEBİ NE OLABİLİR? ANAKARTIM İMZAMDA

• bilgisi ya da fikri olan????
  • gerçekten çok ilginç ya..kardeş benim bi fikrim yok kusura bakma..ama bende 3yıllık bi anakart var ben daha boş pil nedir bilmem
  • vallah senin anakart sorunlu bence servise gönder
  • elektiriği tamamen kesiyormusun kullanmadığın zamanlar?
  • elektiriği tamamen kesiyormusun kullanmadığın zamanlar?
  • kısa devre olma ihtimali yüksek.anakart montajını tekrar yapmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de de n7 VAR AYNI DERTTEN MUZDARİBİM, ÖNCEKİ msı KT3 ULTRA2 İMİN PİLİ 2YIL GİTTİ BU ALET 6 AYDI BİTTİ

pardon buyuk harrf yazmısım

neyse ben fişi çektimmi alet ilk açılışta biosu kaybetmiş oluyoo...

enteresan bi durum.
  • Kesinlikle bir sorun var, anakartın pil ömrü yanlıs hatırlamıyosam 10 yıl...
  • Daha önceki bilgisayarımda kullandığım anakartın (Epox 8RDA+) da böyle bir sorunu vardı. Servise vermiştim yenisi ile değiştirdiler. Eğer garantisi devam ediyorsa servise vermenizi öneririm.
  • garantisi var, peki anakartta kısa devre varsa yeniden monte etmemin faydası olur mu_?
  • Yeniden monte etmen bence sorunu gidermez.Garantisi varmış gönder gitsin...Uğraşşşma.[simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

kısa devre olma ihtimali yüksek.anakart montajını tekrar yapmanı tavsiye ederim.

+1 Kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

kısa devre olma ihtimali yüksek.anakart montajını tekrar yapmanı tavsiye ederim.

+1 Kesinlikle

pekı ya eskı boardlarda oldugu gubu pılın sarj edılmesını saglayan jumper olamazmı? board uzerınde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

gerçekten çok ilginç ya..kardeş benim bi fikrim yok kusura bakma..ama bende 3yıllık bi anakart var ben daha boş pil nedir bilmem

4sene
  • Ya tarihler değişmiyorsa pil bitmiyor demektir pil bitse tarih 0 lanır

Kısa devre yapıyor belli
  • tamam dostlar en iyisi garantiye bırakmak bu kartı, saygılar..
  • elektriksel bir sorun var elektrik kaçağı gibi bişey.anakarkatını değiştir.
  • Merhaba,
    Ingiliz üretimi olan Termoteknik Logic 26/35 tavsiye ederim. Termoteknik fabrikasi Çorlu'da oldugundan servis sikintisi da çekmezsiniz.

Ürün:
    http://www.termoteknik.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=2&id=15&id2=63

Fabrika bilgisi:
    http://www.termoteknik.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=1&id=10

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Hayırlı olsun,
    Isınma konusunda problem olmaz fakat kullanım suyunda sıcaklık dalgalanması olabilir.

115 mt net 135 bürüt ara kat güney cepe tekirdag çorlu da 1600-1900 tl arası sıcak su problemi olmayacak problemsiz bir kombi tavsiyesi verirmisiniz çok acil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.