Bildirim
Anahtar Parçacığı Limiti Var Mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben haftada 2 anahtar parçacığı geliyor daha fazlasının geldiğini daha çevremde görmedim. _____________________________ -
Yeni takdir sistemi geldiğinden beri oyun sonu anahtar parçacığı gelmiyor. Ertesi gün oyuna giriyorum takdir bilmeme ne dolayısıyla anahtar parçacığı kazandınız diyor. 1-3 arası parçacık veriyor. 2 en sık 3 daha az ve 1 arada olmak üzere hep oyunu kapatıp bir sonra ki gün girdiğimde geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bana sportmenliği elden bırakmadığınız için deyip arada bir veriyordu 2'şer 2'şer.Bu ara vermiyor ama nedense. _____________________________ -
Aylik 16
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bana habire veriyor. 11 tane parçacık 1 anahtarım var ama şampiyon havuzu dar bir yüzsüz olduğum için sandık yok . Kullanamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bi arkadaşımın hesabında 19 tane anahtar birikti 2 ayda.Günde ortalama 4 saat oynuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ =Don't limit your challenges,challenge your limits= -
Bende 35 tane parçacık var 2tabe de anahtar kullandım daha önce bekletiyorum ama kutu nasıl gelir 2 tane kutu ücretsiz gelmişti artık gelmiyor nasıl değerlendirilir bu anahtar parçaları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bana da bol bol geliyordu. 4 anahtarım, 1 de parçacığım var. ama bu aralar pek oyuna girmiyorum doğal olarak da gelmiyor. oyun kazanmak ve çok oynamak ile alakası var hocam. ne kadar çok oyun, ne kadar çok galibiyet o kadar çok parçacık. pek oynamadığım hesabımla 2 gün içinde 20 civarı oyun attım kapsül dahil 3 anahtarım oldu. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler