Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.282
Cevap
116
Favori
395.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berlack kullanıcısına yanıt

    Benim fiber kabloma öyle bişey yapanı görsem kafasına geçiririm tabelayı gebertirim şerefsizim[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

  • Swichen kullanıcısına yanıt

    Hocam siz isterseniz yine de bi türknetin fiber hattını arayın. Bazen öyle yazmasına rağmen bağladıkları oluyormuş forumda denk gelmiştim sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berlack kullanıcısına yanıt

    Türknet'in fiber satış hattı dediği numara normal satış hattı ile aynı.

  • Arkadaşlar merhaba bizim sokağa fiber kabloları havadan çekildi ocak ayından önce , geçenlerde de duvarlara küçük kutular monte ettiler tahmin ettiğim kadarıyla internet kutusu bu küçük gri bir kutu. Tahminimce sadece binalara dağıtıcı monte edilecek bu işlemi kendileri her daireye uygulayacak mı? Yoksa abonelik başlatıldıkdan sonra mı kurulum tamamlanacak?

  • [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

    An itibariyle Gigabit internet hızım bağlanmıştır. Darısı tüm isteyenlerin başına...


    Not: Yav anakartımı güncellemem gerekiyor 1000mbps 6 ay için yav püfff....[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

  • İyi günlerde kullanın. Hangi ilçede oturuyorsunuz?
  • achfighter kullanıcısına yanıt

    Bahçelievler/Hürriyet mahallesi hocam. İstanbul.


    Tabi sokak adı veremiyoruz [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

  • Binaya fiber kablo çektikten ne kadar sonra gigafiber başvuruları açıldı? Bizim binaya da geçen hafta kablo geldi de o yüzden soruyorum. Sadece kabloyu getirip bıraktılar. Kimisi bir ay sonra anca hizmet açılır diyor.


    Yav ilk önce talep toplayıp isteyenlere önce bağlantı yapılsaydı daha iyi değil miydi? Mesela milletin haberi yok, üstelik istemiyor da binaya fiber çekiyorlar. Ben Küçükçekmece Cennet'teyim. Bizim Yenimahalledeki arkadaşlar da çırpınıyor abi bize de gelin nolur diye.

  • achfighter kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarıyla Türk Telekom ile bölgeleri paylaşmışlar yada öyle bir anlaşma olmuş. Bu yüzden kendi planları dahilinde bölgelerine istedikleri gibi çekiyorlar.


    Bizde de ilk önce kabloları çektiler. Binalara kutuları montelemeden bıraktılar. Kutular vardı ama binalara monteli değildi, açıkta sallanıyordu [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi  15-20 gün kadar sonra binalara montelemek için başka bir ekip geldi ama sadece binaların duvarlarına montelediler. Bir 15 gün kadar sonra da binaların içine küçük kutulardan yerleştirdiler. Bütün bu işlemler 1-1.5 ay içinde bitti. Sonra ben 2 ay kadar bekledim zira Türknet'e malum sorunlardan dolayı güvenemiyordum. Sonra TTnet ile 16 mbps'ye kadar 65 TL ödediğim taahhüdüm bitti ve fatura birden 130 tl gelmeye başladı. TTnet'e yöneldim, baktım benm tarifemin aynısı 85 tl, hız 16 mbps'ye kadar olup genelde 10-13 arası sabit hız geliyordu. Upload zaten 0.65 [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi  Bende Allah'a sığınıp TürkNet'e baktım. Fiyatlar yine 85 TL idi ama hız GigaFiber idi ve 100 MBPS download 50 MBPS uploaddan bahsediyordu. Geçen Perşembe başvurdum, bu hafta salı geldiler ben evde yoktum, bugune sözleştik ve yaklaşık 1-2 saat evvel 30 dakikada toplamda kurulumu yaptılar (Giriş kattayım ben biraz kolay oldu onu da belirteyim) Şimdi anakartımın yada CAT5 kablosunun azizliğinden 6 aylık 1000 mbps değilde 90/90 şeklinde internetimi kullanıyorum, şuan ondan yazıyorum.


    Starwars BattleFront II'yi 11.5 mb ile yüklüyor 92 GB oyun. %31 yüklenmiş 1 saat 25 dakkaya biter gösteriyor. Toplamda yaklaşık 2 saate yüklüyor işte.


    TürkNet hikayem böyleydi. İnşallah pişman olmam hocam. Tahminim size de en geç 1 ay olmadan başvurulacak hale gelir. Diğer mahalledeki arkadaşlarınız içinse TürkNet'in bölge planını bilmek gerekiyor. Kutuları montelerken falan direkt TürkNet'ten sorumlular müdürler falan teftişe geliyor onları yakalamak lazım.


    Ek: TTnet ile internetim yavaş olsa da pingim 8 idi. Evet inanması güç ama bulunduğum lokasyon TTnet'in en sabit internet verebildiği ender yerlerden birisi. Şimdi TürkNet'teyim, internetim hızlı ama pingim 17-23 arası geziyor. SpeedTest sitesinde TTnet'in bulduğu santral-internet çıkışı İstanbul iken TürkNet'te hep Antalya'yı gösteriyor onu da anlamadım. Ping Antalya'ya olan uzaklığımızdan heralde....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 21 Ocak 2021; 16:53:19 >




  • hocam bende şirinevler mahallesindeyim 4 5 ay oldu kablolar çekileli fakat kutu yok herhangi bir bilgin var mı nasıl gelişti kutunun takılması vs. başvuru yaptınız mı ?

  • achfighter kullanıcısına yanıt

    4-5 Ocak gibi Alparslan Caddesinde TürkNet yelekli birine denk gelmiştim, o zaman 1-1,5 aya aktifleşir demişti. Zaten ondan 1-2 gün sonra da bizim sokağa ve apartmana kabloları çektiler, apartmanın girişinde boşta duruyor şuan çekilen kablo. Tahminimce Şubat ortası gibi açılacaktır eğer bu şekilde ilerlerse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok özellikle apartmanıma kutu takın diye başvurum olmadi. Dışardan herşeyi firma kurdu ben hazır sisteme başvuru yaptım, bir tek eve gelip kurdular.


    Ve dakka bir gol bir hesabı 21.17 itibariyle internetim kesildi... :))))) İnşallah ilk gün azizligidir @TurkNetDestek :)) Telefon internetiyle bağlanmaya çalışıyorum şuan :)))


    Edit: 23.15 te arandım ve arızamın giderildiği bildirildi. Şuan TurkNet'e geri dönüş yapmış bulunuyorum. En azından GigaFiber'de karşınızda muhattap oluyor. İlgilenenlerin dikkatine arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 21 Ocak 2021; 23:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. İnşallah bu kalitede devam edersiniz, müşteri hizmetleri 10 üstünden 10 şimdilik. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..


    Hani affınıza sığınarak söylüyorum kapıma geleli 2 ay falan oldu heralde ben yeni cesaret ettim geçmeye. Malum hakkınızda söylenen sıkıntılar yüzünden. İnşallah şuanki karşılaştığım kalitede devam edersinizde biz de gönül rahatlığı ile sizi savunabiliriz.


    Kolay gelsin.

  • Merhaba. Kartal'a ne zaman gigafiber gelecek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Ankara için planlarınız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükçekmece yeni mahalle bizi unutmayın
  • Tekrar olumlu paylaşımınız için ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda benimle iletişime geçmeniz halinde size yardımcı olacağım. İyi günler dilerim
  • striven S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için bulunduğunuz bölgede gigafiber altyapı çalışmamız bulunmuyor. Ancak yatırımlarımız devam ediyor. ilerleyen zamanlarda gigafiber altyapımız ile birlikte sizi de aramızda görmek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.