|
|
|
|
fiber üzerinden 100 mps hizmeti veriyorlar Yaz aylarından itibaren YAPA da altyapınızın desteklediği kadardı fakat fiberde 100 de çok kayıp olmadan büyük kısmını alırsınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 23 Ocak 2021; 1:59:24 > |
|
|
|
anlamadınız sanırım. yapada bakır kablolar santrale kadar gidiyorya .TT fiber gelirse o fiberlerde aynı santrale gidecek. turknet o fiberi kiralayabiliyorsa . gigafiber gibi hizmet verebilir mi diye sormuştum. TT izin vermiyor sanırım, umarım ileride izin verir. |
ileride bakır kablolar kaldırılınca fiber üzerinden iletime izin verir umarım TT . bizim yan 2 mahalle FTTH ye geçirilmeye başlandı. yapa var oralardada .TT il müdürlüğünden sinyal alıyor bu bölgeler. |
|
Kadıköy için paylaşılan sokakların çoğu Kadıköy'ün merkezini oluşturan Rasimpaşa, Osmanağa ve Caferağa mahallelerine ait sokaklardan oluşuyor. Ağırlıkta Rasimpaşa mahallesinde toplanmakta. Kısacası hizmet sadece Kadıköy'ün merkezinde veriliyormuş gibi görünüyor. Benim adresime 200 mbps verebilseler denemek için alırdım ama şu şartlarda gelmesi çok uzun sürecek gibi duruyor. Rasimpaşa Mahallesi: Nemlizade Sokak, İskele Sokak, Duatepe Sokak, Yeldeğirmeni Sokak, Taşlı Bayır Sokak, Karakolhane Caddesi, Uzunhafız, Yurttaş, Yeşilay, Kırkahvesi Sokak, Macit Erbudak Sokak, Mühendis Sarı Ali Sokak, Orgeneral Sahap Gürler Caddesi, Akifbey Sokak, Çeltikçi Sokak, Celal Muhtar Sokak, İzzettin Sokak, Recaizade Sokak, Beydağı Soka, Misakı Milli Sokak, Ortaç Sokak, Tayyareci Sami Sokak, Kasımağa Sokak, Başakçı Sokak, Süngertaşı Sokak, Eşrefoğlu Sokak, Kırmızı Kuşak Sokak, Naklı Sokak, Talimhane Sokak, TalatBey Sokak. Osmanağa Mahallesi: Yoğurtçu Şükrü Sokak, Gençlik Sokak, Nushetefendi Sokak, Kıvanç Sokak. Caferağa Mahallesi: Rıhtım Sokak. Not: Mahalle haritaları zaman içinde değiştiği ve bazı sokak adları değişirken başka bir sokakla birleştiği için güncel durumda Rasimpaşa, Osmanağa ve Caferağa mahalleleri arasında geçişler olmuş olabilir. |
Bilgisayarımda sorun yokmuş. Sorun Cat5 kablosuymuş. Modemden çıkan Cat5e kablosunu takınca internetim bu hale geldi. Bilmeyenler için söyleyelim esas tarifem 100 Download /50 Upload - 85 tl. 1000 Mbps internet GigaFiberlilere 6 ay boyunca hediye. 6 ay sonra hızım tarifemin seviyesine düşecek. Şuanda İstanbul'da hafif sağnak yağmur var. Maksimum 700 küsürlü Downloadlar gördüm ama upload hep aynı seviyedeydi. Müşteri hizmetlerine ne zaman arasam ulaştım. Toplamda 2si kendi hatam olmak üzere 4 kere internetim kesildi, 4'ünde de ulaştım, en geç 2 saate sorunlarımı hallettiler. Darısı isteyenlerin başına arkadaşlar. GigaFiber'de TürkNet iyi iş çıkarıyor ve inşallah hep böyle devam ederler. ![]() Bu da test videom: TürkNet GigaFiber Testi (Speedtest Tarih: 23.01.2021 Saat: 18.00.32) #TürkNet #GigaFiber - YouTube < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 24 Ocak 2021; 12:35:25 > |
![]() |
İstanbul / Bahçelievler'de gayet normal sokak olan, site olmayan bir yerde hocam. 30 yıllık ömrüm boyunca ilk defa Bahçelievler'in hayrını gördüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 24 Ocak 2021; 13:48:56 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |