Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.696
Cevap
122
Favori
438.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocam, şu an için istanbul'un bazı bölgelerinde gigafiber altyapımız bulunuyor. Yatırımlarımız devam ediyor. İlerleyen günlerde bulunduğunuz İl'de çalışmalarımızın başlaması durumunda duyuru yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bulunduğunuz adrese gigafiber altyapımızın gelmesi durumunda duyuru yapacağız.

YAPAda olan bir apartmana TT fiber çekerse fiber üzerinden YAPA verebiliyor musunuz ?

fiber üzerinden 100 mps hizmeti veriyorlar Yaz aylarından itibaren

YAPA da altyapınızın desteklediği kadardı fakat fiberde 100 de çok kayıp olmadan büyük kısmını alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 23 Ocak 2021; 1:59:24 >

Merhaba Antalya'da hangi bölgelerde hizmet veriyorsunuz?

• Ozbi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Antalya' da kendi fiber altyapımız bulunmuyor.https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ üzerinden altyapınızı kontrol edebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: DOKTORBEY34

fiber üzerinden 100 mps hizmeti veriyorlar Yaz aylarından itibaren

YAPA da altyapınızın desteklediği kadardı fakat fiberde 100 de çok kayıp olmadan büyük kısmını alırsınız.

anlamadınız sanırım.

yapada bakır kablolar santrale kadar gidiyorya .TT fiber gelirse o fiberlerde aynı santrale gidecek.

turknet o fiberi kiralayabiliyorsa . gigafiber gibi hizmet verebilir mi diye sormuştum.

TT izin vermiyor sanırım, umarım ileride izin verir.

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, fiber altyapı üzerinden YAPA hizmeti veremiyoruz.

ileride bakır kablolar kaldırılınca fiber üzerinden iletime izin verir umarım TT .

bizim yan 2 mahalle FTTH ye geçirilmeye başlandı. yapa var oralardada .TT il müdürlüğünden sinyal alıyor bu bölgeler.

antalya'ya ne zaman gelir?

• Kadıköy için paylaşılan sokakların çoğu Kadıköy'ün merkezini oluşturan Rasimpaşa, Osmanağa ve Caferağa mahallelerine ait sokaklardan oluşuyor. Ağırlıkta Rasimpaşa mahallesinde toplanmakta. Kısacası hizmet sadece Kadıköy'ün merkezinde veriliyormuş gibi görünüyor.

Benim adresime 200 mbps verebilseler denemek için alırdım ama şu şartlarda gelmesi çok uzun sürecek gibi duruyor.

Rasimpaşa Mahallesi: Nemlizade Sokak, İskele Sokak, Duatepe Sokak, Yeldeğirmeni Sokak, Taşlı Bayır Sokak, Karakolhane Caddesi, Uzunhafız, Yurttaş, Yeşilay, Kırkahvesi Sokak, Macit Erbudak Sokak, Mühendis Sarı Ali Sokak, Orgeneral Sahap Gürler Caddesi, Akifbey Sokak, Çeltikçi Sokak, Celal Muhtar Sokak, İzzettin Sokak, Recaizade Sokak, Beydağı Soka, Misakı Milli Sokak, Ortaç Sokak, Tayyareci Sami Sokak, Kasımağa Sokak, Başakçı Sokak, Süngertaşı Sokak, Eşrefoğlu Sokak, Kırmızı Kuşak Sokak, Naklı Sokak, Talimhane Sokak, TalatBey Sokak.

Osmanağa Mahallesi: Yoğurtçu Şükrü Sokak, Gençlik Sokak, Nushetefendi Sokak, Kıvanç Sokak.

Caferağa Mahallesi: Rıhtım Sokak.

Not: Mahalle haritaları zaman içinde değiştiği ve bazı sokak adları değişirken başka bir sokakla birleştiği için güncel durumda Rasimpaşa, Osmanağa ve Caferağa mahalleleri arasında geçişler olmuş olabilir.

• [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

İnşaallah bu sene içerisinde gigafiber 😍 banada gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 24 Ocak 2021; 3:8:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1

An itibariyle Gigabit internet hızım bağlanmıştır. Darısı tüm isteyenlerin başına...

Not: Yav anakartımı güncellemem gerekiyor 1000mbps 6 ay için yav püfff.... 

Bilgisayarımda sorun yokmuş. Sorun Cat5 kablosuymuş. Modemden çıkan Cat5e kablosunu takınca internetim bu hale geldi.

Bilmeyenler için söyleyelim esas tarifem 100 Download /50 Upload - 85 tl. 1000 Mbps internet GigaFiberlilere 6 ay boyunca hediye. 6 ay sonra hızım tarifemin seviyesine düşecek. Şuanda İstanbul'da hafif sağnak yağmur var. Maksimum 700 küsürlü Downloadlar gördüm ama upload hep aynı seviyedeydi. [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi Dün Starwars Battlefront 2'yi sildim bir daha indireyim dedim, Hızım 90 mbps iken 2 saat 45 dk inen oyun, bu hızlarla 25 dakikada indi, oyun 93 gb [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

Müşteri hizmetlerine ne zaman arasam ulaştım. Toplamda 2si kendi hatam olmak üzere 4 kere internetim kesildi, 4'ünde de ulaştım, en geç 2 saate sorunlarımı hallettiler.

Darısı isteyenlerin başına arkadaşlar. GigaFiber'de TürkNet iyi iş çıkarıyor ve inşallah hep böyle devam ederler.

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

Bu da test videom:

TürkNet GigaFiber Testi (Speedtest Tarih: 23.01.2021 Saat: 18.00.32) #TürkNet #GigaFiber - YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 24 Ocak 2021; 12:35:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1

Bilgisayarımda sorun yokmuş. Sorun Cat5 kablosuymuş. Modemden çıkan Cat5e kablosunu takınca internetim bu hale geldi.

Bilmeyenler için söyleyelim esas tarifem 100 Download /50 Upload - 85 tl. 1000 Mbps internet GigaFiberlilere 6 ay boyunca hediye. 6 ay sonra hızım tarifemin seviyesine düşecek. Şuanda İstanbul'da hafif sağnak yağmur var. Maksimum 700 küsürlü Downloadlar gördüm ama upload hep aynı seviyedeydi.  Dün Starwars Battlefront 2'yi sildim bir daha indireyim dedim, Hızım 90 mbps iken 2 saat 45 dk inen oyun, bu hızlarla 25 dakikada indi, oyun 93 gb  

Müşteri hizmetlerine ne zaman arasam ulaştım. Toplamda 2si kendi hatam olmak üzere 4 kere internetim kesildi, 4'ünde de ulaştım, en geç 2 saate sorunlarımı hallettiler.

Darısı isteyenlerin başına arkadaşlar. GigaFiber'de TürkNet iyi iş çıkarıyor ve inşallah hep böyle devam ederler.

Bu da test videom:

TürkNet GigaFiber Testi (Speedtest Tarih: 23.01.2021 Saat: 18.00.32) #TürkNet #GigaFiber - YouTube

Alıntıları Göster

Nerede oturuyorsunuz acaba ?

• ScRyedd kullanıcısına yanıt

İstanbul / Bahçelievler'de gayet normal sokak olan, site olmayan bir yerde hocam.

30 yıllık ömrüm boyunca ilk defa Bahçelievler'in hayrını gördüm. [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 24 Ocak 2021; 13:48:56 >
    Merhaba, bulunduğunuz bölgeye gigafiber altyapımızın gelmesi biraz zaman alabilir ancak yatırımlarımız devam ediyor. Altyapı geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.