Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ay oldu sanırım.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Tskler bizimde 15 temmuz da bağlandı umarım bu ay kutu islemide olur hangi ilçe?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Renos. R kullanıcısına yanıt

Bahçelievler/Zafer Mahallesi

• Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi için planlanan bir çalışma mevcut mu?

• Merhaba Antalyada gpon internet varmı . Kaç megabit oluyor minimum şuan 75 megabit vdsl var gpon da kaç megabit olur merak ediyorum binaya kutu konuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevyrian N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber altyapımız bulunmuyor. Türk telekom fiber altyapısı olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber altyapımız bulunmuyor. Türk telekom fiber altyapısı olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim.

Binaya kabloyu iki ay kadar önce çekmişlerdi dün baktığımda kutuyu bağlamışlar içinde ince fiber kablosuda hazır . Henüz dairelere cekmediler

Adreste fiber altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. Altyapı aktif olduğunda bizden fiber hizmet alabilirsiniz.
  • Küçükçekmece inönü mahallesi için bir çalışmanız mevcut mu

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İnternetim bugün bağlandı PC üzerinden 940mbps civarında hız alıyorum fakat telefondan 40mbps zar zor görüyorum bunun sorunu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Adreste fiber altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. Altyapı aktif olduğunda bizden fiber hizmet alabilirsiniz.

Peki son. Birşey vdsl de 75 megabit kullanıyorum. Fiberde ortalama kaç geliyor antalyada

• Arkadaşlar evine internet bağlatmak isteyen ya da operatörünü değiştirmek isteyen varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi? ihtiyacım var da

• Merhaba, İnönü mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor.
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bilgisayar üzerinden yaptığınız testte 940 Mbps hız alıp telefonda yaptığınız testte düşük geliyorsa cihaz kaynaklı sorun olabilir. Ama normal şartlarda da bilgisayar üzerinden testi yapmanızı istiyoruz.
    Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber paketi 100 Mbps' te kadardır.
  • @TurkNetDestek Beşiktaş / Mecidiye Mahallesi için bir çalışmanız mevcut mu ?

• attacker159 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi veya Çekmeköy için bir planlamanız mevcut mudur?

• orhanoksuzz O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.