Merhaba, GigaFiber hizmetini Ankara'da kuzey yıldızı sitelerine getirmeyi düşünüyor musunuz? Çünkü burada cok fazla yaşayan var ve gerçekten tutulacağınizi düşünüyorum. Bilgi verir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (72. sayfa)

-
-
@TurkNetDestek Merhaba, Sultangazi bölgesi için bir planlamanız mevcut mu bilgi alabilir miyim?
-
Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisi gönderebilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Merhaba, Sultangazi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. -
Ankara/Altındağ. Baraj Mahallesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek İzmir Karşıyaka Girne Bulvarı için alt yapı çalışması mevcut mu ?
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Tekrar Merhabalar,
Istanbul Kadıköy / Fenerbahçe Mah. Sadberk sokak için
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Mersin mezitli yeni mahalle civarı gigafiber gelme ihtimali yada çalışma var mı? Şuan adresimse turkcell superonline fiber 25mb ftth internet abonesiyim.
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba,
İstanbul Sarıyer Ferahevler mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almakta mı?
Selaamun Aleykum.
Kolay gelsin.
Ferah Mh. Üsküdar - İstanbul.
Uzun süredir Türknet kullanıcısıyım. Gigafiber çalışması planlarınızda var mı? Ne zaman gelecek?
İyi çalışmalar
-
Merhaba. Acaba Üskudar Bosna Bulvarı caddesi ile ilgili bir bilanınız varmı. Bu caddede çok sayıda site var. Örnegin yanyana İlke 2 sitesi, Palimye sitesi, Camlıca Ayisigi evlerive üçyıldiz sitesi. sadece bu sitelerde bile binlerce daire var. ve artı olarak bu caddedin hemen ustunde yeni buyuk camlica caminin onu tamamen kentsel donusume girecek. suan imza toplanıyor. Bence bir göz atmalısınız
Esenyurt / Fatih mahallesi / Talatpaşa mahallesi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lütfen planlarınıza ekleyin. Bayrampaşa'da bazı mahallelere altyapınızı kurdunuz. Cevatpaşa'yada kurun kullanalım. İstiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. İstanbul-Çekmeköy Kirazlıdere mahallesi için planınız bulunuyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X