Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, GigaFiber hizmetini Ankara'da kuzey yıldızı sitelerine getirmeyi düşünüyor musunuz? Çünkü burada cok fazla yaşayan var ve gerçekten tutulacağınizi düşünüyorum. Bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Merhaba, Sultangazi bölgesi için bir planlamanız mevcut mu bilgi alabilir miyim?

• uygarugurlu U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisi gönderebilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • DarkMystic D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Sultangazi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Ankara/Altındağ. Baraj Mahallesi

• uygarugurlu U kullanıcısına yanıt
    Adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek İzmir Karşıyaka Girne Bulvarı için alt yapı çalışması mevcut mu ?

• Bl3cksta B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tekrar Merhabalar,

Istanbul Kadıköy / Fenerbahçe Mah. Sadberk sokak için

• Guaximo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, Mersin mezitli yeni mahalle civarı gigafiber gelme ihtimali yada çalışma var mı? Şuan adresimse turkcell superonline fiber 25mb ftth internet abonesiyim.

• LGKullanıcısıı324 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba,

İstanbul Sarıyer Ferahevler mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almakta mı?

• deltainferno kullanıcısına yanıt
  • Selaamun Aleykum.

Kolay gelsin.

Ferah Mh. Üsküdar - İstanbul.

Uzun süredir Türknet kullanıcısıyım. Gigafiber çalışması planlarınızda var mı? Ne zaman gelecek?

İyi çalışmalar

• anlayisli kullanıcısına yanıt
  • Merhaba. Acaba Üskudar Bosna Bulvarı caddesi ile ilgili bir bilanınız varmı. Bu caddede çok sayıda site var. Örnegin yanyana İlke 2 sitesi, Palimye sitesi, Camlıca Ayisigi evlerive üçyıldiz sitesi. sadece bu sitelerde bile binlerce daire var. ve artı olarak bu caddedin hemen ustunde yeni buyuk camlica caminin onu tamamen kentsel donusume girecek. suan imza toplanıyor. Bence bir göz atmalısınız

• Esenyurt / Fatih mahallesi / Talatpaşa mahallesi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lütfen planlarınıza ekleyin. Bayrampaşa'da bazı mahallelere altyapınızı kurdunuz. Cevatpaşa'yada kurun kullanalım. İstiyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. İstanbul-Çekmeköy Kirazlıdere mahallesi için planınız bulunuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.