|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (69. sayfa)

-
-
Bu yıl Beşiktaş / Gayrettepe mahallesi için için gigafiber planı var mıdır ?
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Avcılar / Mustafa Kemal Paşa mahallesi için gigafiber planlaması var mıdır ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.İzmir karşıyaka atakent ya da yalı mah. Gigafiber var mı acaba.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Mustafa Kemal Paşa mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
-
Keyifli kullanımlar dilerim. -
Ulan arkadaş kafayı yememek elde değil.... 2 site 440 daire telekom 50 tane vdsl port koymuş geldiği gibi doldu evde internet yok...
Getir giganı kurtar bizi bu çileden TÜRKNET....
-
Merhaba, il, ilçe ve mahalle bilginizi iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
Daha önce paylaşıldı, herhangi bir planlama olmadığı cevabı geldi.
1 km ötemizde villalar var so kapılarına kadar fiber getirdi, bizim sitelere çok rahat fttb alt yapı yapılabilirken tınlayan yok...
Merhaba @TurkNetDestek ,
https://turk.net/gigafiber adresinden site yönetimi (Uğurmumcu/Kartal/İstanbul) yaklaşık 1 ay önce başvuruda bulundu, "En kısa sürede ... numaradan size ulaşacağız" bilgisi görüldü ancak herhangi bir dönüş olmadı. Bu normal mi?
-
Binamıza kablodan sonra cihaz da bağlandı, tahmini ne kadar süre sonra aktif oluyor acaba?
-
Diğer illerde çalışma olacak mı yoksa sadece İzmir Ankara ve İstanbul mı olacak. Memleket Denizli
Merhaba, eğer olumlu bir değerlendirme yapılırsa proje ekibimiz dönüş sağlıyor ama bende talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, kutu ve kablolama işleminden sonra kısa süre içerisinde aktivasyon işlemi tamamlanıyor. Ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem sağlıyorlar. -
Altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerden gelen talepleri buradan alarak proje ekibimiz ile paylaşıyorum. İl, ilçe ve mahalle bilgisini iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
Kardeş kablodan ne kadar süre sonra cihaz bağlandı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X