Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Bu yıl Beşiktaş / Gayrettepe mahallesi için için gigafiber planı var mıdır ?

• MustafaRubie M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, Avcılar / Mustafa Kemal Paşa mahallesi için gigafiber planlaması var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

İzmir karşıyaka atakent ya da yalı mah. Gigafiber var mı acaba.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Mustafa Kemal Paşa mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • Lupin35 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler :) @TurkNetDestek

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi
  • ozkankarakaya O kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Ulan arkadaş kafayı yememek elde değil.... 2 site 440 daire telekom 50 tane vdsl port koymuş geldiği gibi doldu evde internet yok...

Getir giganı kurtar bizi bu çileden TÜRKNET....[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

• Lacano kullanıcısına yanıt
    Merhaba, il, ilçe ve mahalle bilginizi iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • Daha önce paylaşıldı, herhangi bir planlama olmadığı cevabı geldi.

1 km ötemizde villalar var so kapılarına kadar fiber getirdi, bizim sitelere çok rahat fttb alt yapı yapılabilirken tınlayan yok... [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba @TurkNetDestek ,

https://turk.net/gigafiber adresinden site yönetimi (Uğurmumcu/Kartal/İstanbul) yaklaşık 1 ay önce başvuruda bulundu, "En kısa sürede ... numaradan size ulaşacağız" bilgisi görüldü ancak herhangi bir dönüş olmadı. Bu normal mi?

• Binamıza kablodan sonra cihaz da bağlandı, tahmini ne kadar süre sonra aktif oluyor acaba?

@TurkNetDestek

• Diğer illerde çalışma olacak mı yoksa sadece İzmir Ankara ve İstanbul mı olacak. Memleket Denizli

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer olumlu bir değerlendirme yapılırsa proje ekibimiz dönüş sağlıyor ama bende talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kutu ve kablolama işleminden sonra kısa süre içerisinde aktivasyon işlemi tamamlanıyor. Ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem sağlıyorlar.
  • beyazkurt2 B kullanıcısına yanıt
    Altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerden gelen talepleri buradan alarak proje ekibimiz ile paylaşıyorum. İl, ilçe ve mahalle bilgisini iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Kardeş kablodan ne kadar süre sonra cihaz bağlandı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.