|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (193. sayfa)

-
-
@TurkNetDestek Çanakkale merkez barbaros mahallesi en büyük mahalledir, burayıda iletir misiniz gigafiber için.
-
Adresiniz planlama içerisinde yer alıyor. -
@TurkNetDestek Peki belirli bir zaman var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercy213 -- 16 Ocak 2022; 13:9:39 > -
ismetpaşada planlama içerisinde dediler bana.
Tüm çanakkale dahil o zaman :)
-
@e_capkan vdsl bile sabit bir alt yapı değilken ve şuan bizde apartmanda daireye kadar fiber gelmiyorken, insanın inanası gelmiyor. :]
1 ay önce planlamaya dahil edildi. diye cevapladılar yani aralık 2021 de dahil etmişler, umarım eve kadar gelir,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 16 Ocak 2022; 15:31:23 > -
Merhaba iyi çalışmalar, bugün Türknet'i aradım gigafiber için ama gayrettepeye gitmem gerektiğini söylediler. Altyapım sadece vdsl ve ben türknet gigafiber çektirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
-
Merhaba İstanbul bahçelievler cumhuriyet mahallesi gigafiber çalışması ne durumda acaba?
-
Yalı Mahallesi, Cevizli Mahallesi, Esenkent Mahallesi. Buralarda var mı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, İstanbul/Maltepe'nin bazı mahallelerine giriş yapacağız. Sizin bulunduğunuz mahalle neresidir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süre bilgisi veremiyorum ama binanıza kablolama ve kutu işlemi tamamlandığı zaman yazarsanız proje ekibimizden aktivasyon tarihini öğrenerek size dönüş yaparım. -
Merhaba, adresinizi PM üzerinden gönderebilirseniz adresinizi not alarak proje ekibimiz ile talebinizi paylaşırım. -
Merhaba, 3 mahallede planlama içerisinde yer almıyor. -
Merhaba, ekipler iş planlarına göre planlanan bölgeler için sırasıyla çalışma yapıyor. Binanıza kablolama ve kutu işlemi tamamlandığı zaman yazarsanız proje ekibimizden aktivasyon tarihini öğrenerek sizinle paylaşırım. -
Tuzla yayla mah. yıl içerisinde planlama çalışmalarınıza dahil mi? @TurkNetDestek
-
istanbul Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Şahinler Sokak
-
adresimize bir çalışma başlatabilir misiniz? şayet başlatabilir iseniz 4 bloklu apartman yöneticisiyim ben, geçmek isteyen sizi talep eden kişi sayısı çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TurkNetDestek Merhabalar, İstanbul Maltepe Zümrütevler mah. gigafiber planları arasında var dediniz sitenin içine kadar çekiyormusunuz peki?
-
Merhaba, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için işlem yapılıyor. -
Mahalle bilginizi paylaşır mısınız? -
Merhaba, adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X