Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.681
Cevap
123
Favori
436.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, adresiniz henüz planlama içerisinde yer almıyor ama adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Çanakkale merkez barbaros mahallesi en büyük mahalledir, burayıda iletir misiniz gigafiber için.

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Adresiniz planlama içerisinde yer alıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek Peki belirli bir zaman var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercy213 -- 16 Ocak 2022; 13:9:39 >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt

ismetpaşada planlama içerisinde dediler bana.

Tüm çanakkale dahil o zaman :)

• @e_capkan vdsl bile sabit bir alt yapı değilken ve şuan bizde apartmanda daireye kadar fiber gelmiyorken, insanın inanası gelmiyor. :]

1 ay önce planlamaya dahil edildi. diye cevapladılar yani aralık 2021 de dahil etmişler, umarım eve kadar gelir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 16 Ocak 2022; 15:31:23 >

Merhaba iyi çalışmalar, bugün Türknet'i aradım gigafiber için ama gayrettepeye gitmem gerektiğini söylediler. Altyapım sadece vdsl ve ben türknet gigafiber çektirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

• Merhaba İstanbul bahçelievler cumhuriyet mahallesi gigafiber çalışması ne durumda acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, İstanbul/Maltepe'nin bazı mahallelerine giriş yapacağız. Sizin bulunduğunuz mahalle neresidir?
    Yalı Mahallesi, Cevizli Mahallesi, Esenkent Mahallesi. Buralarda var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mercy213 M kullanıcısına yanıt
    Süre bilgisi veremiyorum ama binanıza kablolama ve kutu işlemi tamamlandığı zaman yazarsanız proje ekibimizden aktivasyon tarihini öğrenerek size dönüş yaparım.
  • Téquila kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi PM üzerinden gönderebilirseniz adresinizi not alarak proje ekibimiz ile talebinizi paylaşırım.
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 3 mahallede planlama içerisinde yer almıyor.
  • HolmesCage kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler iş planlarına göre planlanan bölgeler için sırasıyla çalışma yapıyor. Binanıza kablolama ve kutu işlemi tamamlandığı zaman yazarsanız proje ekibimizden aktivasyon tarihini öğrenerek sizinle paylaşırım.
  • Tuzla yayla mah. yıl içerisinde planlama çalışmalarınıza dahil mi? @TurkNetDestek

istanbul Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Şahinler Sokak

adresimize bir çalışma başlatabilir misiniz? şayet başlatabilir iseniz 4 bloklu apartman yöneticisiyim ben, geçmek isteyen sizi talep eden kişi sayısı çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Merhabalar, İstanbul Maltepe Zümrütevler mah. gigafiber planları arasında var dediniz sitenin içine kadar çekiyormusunuz peki?

• Mercy213 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için işlem yapılıyor.
  • malkockose kullanıcısına yanıt
    Mahalle bilginizi paylaşır mısınız?
  • sistemtasarim S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.