Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.681
Cevap
123
Favori
436.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Tuzla şu an için planlama içerisinde yer almıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

özel mesajdan paylaştım. ilgilenirseniz çok memnun oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkockose kullanıcısına yanıt
    Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Sarıyer, Çayırbaşı Mahallesi, Sırma Sokak için bir çalışma var mıdır?

• Supersix S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • İstanbul Üsküdar Acıbadem Mahallesi projeniz arasında var mı?

Merhaba hocam,

4 yıl önce bölgeme, Türknete geçmeden önce yapa gelecek diyordunuz, Maltepe fındıklı için gelmedi. Peki GigaFiber gelecek mi?

müşteri no:950065

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamPsikopat -- 17 Ocak 2022; 1:12:4 >
  • Cildo kullanıcısına yanıt
    Acıbadem Mahallesi plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.
  • AdamPsikopat A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, plan listemizde maalesef bölgeniz şu an için yer almıyor. Proje ekiplerimize talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.
  • @TurkNetDestek Sene 2022 Ankara'nın göbeği Yenimahalle ilçesinde adresimde fiber altyapı bile yok GigaFiber planlama dahilinde var mı ? Yenimahalle Güventepe Mahallesi ?

• Plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.

Merhaba, İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Mah. 2021 Projesi dahilindeyim. Bulunduğum Yaver Sokak için henüz bir kablolama çalışması olmadı. Ekiplerinizden güncel akış hakkında bilgi rica ediyorum.

Çalışma hakkında arada sizden bilgi soruyorum, konularınızı takip ediyorum. Sıkmak istemiyorum sizi ama bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum :)

@TurkNetDestek

• @TurknetDestek merhabalar emniyetevler mahallesi ve çeliktepe mahallesi için gigafiber gelecek mi bu sene?

• p9BjZ8jjAr P kullanıcısına yanıt
    Mesajınız üzerinden dönüş yaptım.
  • xeos X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizde çalışmalarımızın devam ettiğini görüyorum. Altyapı işlemleri, izinler, kablolama durumları uzun süreli olabiliyor. Süre bilgisi bu nedenle veremiyoruz maalesef. Bölgenizde aktif olduğunda geçiş işlemleri için sizinle direkt iletişime geçen ekiplerimiz var. Süreci çok hızlı bir şekilde tamamlıyoruz
  • Kadıköy altındaki sokaklar Bostancı için geçerli değil galiba.

• alibzgln A kullanıcısına yanıt
    İl ve ilçe yazabilirseniz bilgi verebilirim.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bostancı plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef... Süre bilgisi veremiyoruz. GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmaya devam ediyoruz.
  • @TurkNetDestek iyi günler sultangazi ilçesinde 50.yil mahallesinde gigafiber çalışması yapılacakmı acaba bilgilendirebilirmisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.