|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (194. sayfa)

-
-
özel mesajdan paylaştım. ilgilenirseniz çok memnun oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Merhaba, Sarıyer, Çayırbaşı Mahallesi, Sırma Sokak için bir çalışma var mıdır?
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
İstanbul Üsküdar Acıbadem Mahallesi projeniz arasında var mı?
-
Merhaba hocam,
4 yıl önce bölgeme, Türknete geçmeden önce yapa gelecek diyordunuz, Maltepe fındıklı için gelmedi. Peki GigaFiber gelecek mi?
müşteri no:950065
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamPsikopat -- 17 Ocak 2022; 1:12:4 > -
Acıbadem Mahallesi plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz. -
Merhabalar, plan listemizde maalesef bölgeniz şu an için yer almıyor. Proje ekiplerimize talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz. -
@TurkNetDestek Sene 2022 Ankara'nın göbeği Yenimahalle ilçesinde adresimde fiber altyapı bile yok GigaFiber planlama dahilinde var mı ? Yenimahalle Güventepe Mahallesi ?
-
Plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz. -
Merhaba, İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Mah. 2021 Projesi dahilindeyim. Bulunduğum Yaver Sokak için henüz bir kablolama çalışması olmadı. Ekiplerinizden güncel akış hakkında bilgi rica ediyorum.
Çalışma hakkında arada sizden bilgi soruyorum, konularınızı takip ediyorum. Sıkmak istemiyorum sizi ama bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum :)
-
@TurknetDestek merhabalar emniyetevler mahallesi ve çeliktepe mahallesi için gigafiber gelecek mi bu sene?
Mesajınız üzerinden dönüş yaptım. -
Merhaba, bölgenizde çalışmalarımızın devam ettiğini görüyorum. Altyapı işlemleri, izinler, kablolama durumları uzun süreli olabiliyor. Süre bilgisi bu nedenle veremiyoruz maalesef. Bölgenizde aktif olduğunda geçiş işlemleri için sizinle direkt iletişime geçen ekiplerimiz var. Süreci çok hızlı bir şekilde tamamlıyoruz -
Kadıköy altındaki sokaklar Bostancı için geçerli değil galiba.
-
İl ve ilçe yazabilirseniz bilgi verebilirim. -
Bostancı plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef... Süre bilgisi veremiyoruz. GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmaya devam ediyoruz. -
@TurkNetDestek iyi günler sultangazi ilçesinde 50.yil mahallesinde gigafiber çalışması yapılacakmı acaba bilgilendirebilirmisiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X