@TurkNetDestek İstanbul Küçükçekmece İstasyon Mahallesi için çalışma var mı acaba? |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (192. sayfa)

-
-
Sizin proje ekipleri net bişey demiyor en kısa zamanda diye diye 2 seneyi geçtik
-
@TurkNetDestek Aydına gigafiber gelecek mi ?
-
Zümrütevlerdeyim başladı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba kablolama ekibi gelmedi kutuya kablo çekilecek kutuyu koyan kişi kablolama ekibi gelecek dedi gelen yok yardımcı olur musunuz
-
Bizi artık şu ana şebekeden kurtarın bıktık illlah dedik yani 2022 yılında gelecek dediydiniz 2023ü bulmaz diyordunuz proje aksamadı değilmi ?
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Aydın şu an için planlama içerisinde yer almıyor. -
Evet, Zümrütevler planlama içerisinde ve çalışma yapılan yerler oldu. -
Merhaba, Tuzla şu ana kadar planlanan bölgelere hiç dahil edilmedi. O sebeple kesin olarak gelir yada gelmez diyemiyorum. Talepler geldikçe proje ekibimiz ile paylaşıyorum. -
Merhaba, konu linki ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Merhaba, Zümrütevler planlama içerisinde yer alıyor. -
Merhaba, Yıldırım mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
Ben tuzla demedimki ? sakarya ili adapazarı ilcesi sakarya mahallesi dedim tuzla nerden çıktı ? @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakaryaliTR -- 16 Ocak 2022; 10:39:11 > -
Tuzla için soran müşterimize yanıt vermiştim ve sizde benim o yanıtım üzerinden cevap vermişsiniz. O sebeple Tuzla olarak düşündüm. -
Tamam yanlış olmuş demekki paylaşımınız beklemedeyiz inşallah sakarya ili için güzel haberleriniz kısa sürede çıkar.
-
istanbul fatih silivrikapı caddesinde oturuyorum hala bizim apartmana gelmedi yardımcı olurmusunuz?. turk telekom fiberi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, adresiniz henüz gigafiber planları içerisinde yer almıyor. -
Başakşehir/Bahçeşehir 2.kısım mahallesi için bir çalışma söz konusumudur ? Buralar hep kocaman siteler @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12berk -- 16 Ocak 2022; 11:59:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X