Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek İstanbul Küçükçekmece İstasyon Mahallesi için çalışma var mı acaba?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sizin proje ekipleri net bişey demiyor en kısa zamanda diye diye 2 seneyi geçtik

• @TurkNetDestek Aydına gigafiber gelecek mi ?

Zümrütevlerdeyim başladı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kablolama ekibi gelmedi kutuya kablo çekilecek kutuyu koyan kişi kablolama ekibi gelecek dedi gelen yok yardımcı olur musunuz

Bizi artık şu ana şebekeden kurtarın bıktık illlah dedik yani 2022 yılında gelecek dediydiniz 2023ü bulmaz diyordunuz proje aksamadı değilmi ?

• gamershell G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aydın şu an için planlama içerisinde yer almıyor.
  • Repaltor kullanıcısına yanıt
    Evet, Zümrütevler planlama içerisinde ve çalışma yapılan yerler oldu.
  • SakaryaliTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Tuzla şu ana kadar planlanan bölgelere hiç dahil edilmedi. O sebeple kesin olarak gelir yada gelmez diyemiyorum. Talepler geldikçe proje ekibimiz ile paylaşıyorum.
  • turkkk T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Mercy213 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Zümrütevler planlama içerisinde yer alıyor.
  • Merhaba, Yıldırım mahallesi planlama içerisinde yer alıyor.

Ben tuzla demedimki ? sakarya ili adapazarı ilcesi sakarya mahallesi dedim tuzla nerden çıktı ? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakaryaliTR -- 16 Ocak 2022; 10:39:11 >
  • SakaryaliTR kullanıcısına yanıt
    Tuzla için soran müşterimize yanıt vermiştim ve sizde benim o yanıtım üzerinden cevap vermişsiniz. O sebeple Tuzla olarak düşündüm.

Tamam yanlış olmuş demekki paylaşımınız beklemedeyiz inşallah sakarya ili için güzel haberleriniz kısa sürede çıkar.

• istanbul fatih silivrikapı caddesinde oturuyorum hala bizim apartmana gelmedi yardımcı olurmusunuz?. turk telekom fiberi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkockose kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz henüz gigafiber planları içerisinde yer almıyor.
  • Başakşehir/Bahçeşehir 2.kısım mahallesi için bir çalışma söz konusumudur ? Buralar hep kocaman siteler @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12berk -- 16 Ocak 2022; 11:59:1 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.