Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar, bulunmuş olduğunuz bölge planlı iş listemiz arasında yer alıyor. Ancak aktif edilecek zaman için net bir bilgi veremiyoruz. GigaFiber altyapımızı genişletirken almamız gereken izinler ve uymamız gereken prosedürler var. Arka planda tüm detaylı işlemler bittikten sonra sizinle iletişime geçeceğiz. İşlemler başladığı zaman zaten sizlerin bilgisi olacaktır.
  • Merhaba, bulunmuş olduğunuz bölge şu an için planlı iş listemiz arasında yer almıyor.
  • flamethrower1911 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bulunmuş olduğunuz bölge planlı iş listemiz arasında yer alıyor. Çalışması devam eden sahalar arasındasınız.
  • Repaltor kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İstanbul/Maltepe'nin bazı mahallelerine giriş yapacağız. Sizin bulunduğunuz mahalle neresidir?
  • Umarım Ümraniye taraflarına da bu hizmet gelir. İstiklal mahallesinde oturuyorum, bulunduğumuz bölgede ttnet'in 100 mbps altyapı desteği var lakin bu hız bizi kesmiyor. bu hizmet gelse ttnet'e vereceği paranın aynısını gözünü kırpmadan türknet'e verecek bir sürü insan var. bölgemizdeki pazar oldukça iyi. hatta azimli birileri kendi apartmanlarına bir şekilde kablonet çektirdi.

ümraniye'de pazar büyük, es geçmeyin derim.

• zacharryyou Z kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sizlerin görüşleri bizim için oldukça değerli... İlgili ekip arkadaşlarımla tespitinizi paylaşacağım. Çok teşekkür ederiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Zaten türknet müşterisiyim. Abone No. 1203019

• Bugün Kurulum ekibi geldi, Kurulumumu yaptılar evimin en öte noktasında bile hemde Wi-Fi ile 300Mbps veriyor, Kablolu ile 1000 veriyor denedim fakat benim kabloluya ihtiyacım yok, çok teşekkürler TurkNet, Kurulum maceram tamamlandı Sağ Olun Var Olun. Kolaylıklar ve İyi günler dilerim.
    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Bölgeniz plan listemizde yer alıyor. Altyapı işlemleri tamamlandığında biz etkilenen kullanıcılarımızla iletişime geçeceğiz.
  • olecut O kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoş geldiniz. Sağlıklı ve keyifli kullanımlar dilerim

Sabırsızlıkla bekliyoruz :) iyi çalışmalar

• olecut O kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın kablolu testleri de görmek isteriz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar; özellikle Kağıthane'de ikamet edip GİGAFİBER bekleyen dostlarım size üzücü bi haber vericem vermek istemezdim ama bilmek sizin hakkınız.. Türknet ve Kağıthane Belediyesi arasında ki anlaşmazlıktan dolayı (havai kablolama yüzünden) kağıthane bölgesinde ki çalışmalar durdurulmuştur. Türknet belediyeden gerekli izinleri alana kadar malesef hiçbir çalışma yapılamayacak.. bu konu hakkında @mahmutuslu hocamıza verilen cevabı yakında kendisi paylaşır.. 2-3 seneyi bile bulabilir beklemekten başka çaremiz yok.. Allah sabır versin bize..

• [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

Ben anlamadım belediye türknete biz havai olarak izin vermeyiz kazı yaparlarsa izin veririz diyor türknet ise farklı konuşuyor kime inanmak gerekli bu durumda

• mahmutuslu kullanıcısına yanıt
    En azından benim gibi sadece kutu bekleyen binalara kutu çekseler yeter madem kablolama yasak şuan.. @turknetdestek

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Bu durumu bizzat incelenmesi için arka planda proje ekiplerimize bildirdim. Süreç hakkında gelişme olursa sizinle iletişime geçerek haber vereceğiz.
    Hocam proje ekiplerinizden bugüne kadar hiçbir cevap alamadık malesef

• İzmir Buca Atatürk mahallesinde çalışma durumunu öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Hür Sokakta çalışmanız varmıdır ?

• @TurkNetDestek İstanbul, Maltepe, Zümrütevler , Handegül Sokağı 2022 planlarınız arasında varmı gigafiber için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercy213 -- 15 Ocak 2022; 22:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.