< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (189. sayfa)

-
-
Merhaba, Avcılar Üniversite Mahallesi için çalışma olduğu söylenmişti. Uzun zamandır bekliyorum. Ben mareşal caddesi üzerinde oturuyorum acaba geldi de cadde üzerine mi gelmedi?
-
Merhaba, İnkilap mahallesi henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak proje ekiplerine ileteceğim. -
Merhaba, yakın zamanda çalışma bölgenizde başlayacak. Mahalle geneli çalışma yapılacağı için sizin apartmana da mutlaka gigafiber gelecektir. -
Kolay gelsin efendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İst/Bahçelievler/Kocasinan merkez mah - kaç aydır başlanacaktı hala bir ses yok ne zaman başlayacak daha binaya gelecek ??
-
Merhaba, bölgeniz planlaöada yer alıyor ancak net süre bilgisi maalesef iletemiyorum. -
merhaba balıkyolu mah alıkyolu caddesi Esenyurt'a taşındım port da yok destek ekibide beklemelisiniz diyor siz altyapı sağlayacak mısınız ?
-
Kutu takıldıktan sonra aktivasyon işlemi genelde kaç gün sonra gerçekleşiyor, daha önce bu süreçleri yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen? Bir de aktivasyon gerçekleşince bilgilendirme yapılıyor mu yoksa her gün hız kontrol sayfasından kontrol etmek mi gerekiyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba pendik çamçeşme kemalpaşa sabırsızlıkla bekliyoruz
-
istanbul maltepe zümrütevler pirsultanda durumlar nedir ? 5 aya kadar gelir demişlerdi hiçbir çalşma görüünmüyor ? @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc53 -- 14 Ocak 2022; 20:49:18 > -
Çok memnun olurum. Bölgede daha önce internet altyapısı yoktu, yaklaşık 1 sene önce fiber altyapı geldi. Umarım en kısa sürede Gigafiber hizmeti gelir.
Teşekkürler.
-
Merhaba şişli paşa mahallesi planlamanızda var mı?
-
Merhaba Esenyurt Piri Reis mahallesi için bu sene her hangi bir planlama var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarıyer Tarabya mahallesi çalışmalarınızda yer alıyor mu ?
-
Merhaba, adresiniz gigafiber planlarımız içerisinde yer almıyor. Boş port sorunu giderildikten sonra hattınızın desteklediği hıza göre ADSL ya da VDSL hizmeti verebiliriz. -
Merhaba, Paşa mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Tarabya planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek İstanbul Sultangazi Cebeci Mah. için bir planlama varmı? Yoksa planlama için iletebilirmisiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X