Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba istanbul ümraniye inkilap mahallesi varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Avcılar Üniversite Mahallesi için çalışma olduğu söylenmişti. Uzun zamandır bekliyorum. Ben mareşal caddesi üzerinde oturuyorum acaba geldi de cadde üzerine mi gelmedi?

• LionTR28 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İnkilap mahallesi henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak proje ekiplerine ileteceğim.
  • sercanselli kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yakın zamanda çalışma bölgenizde başlayacak. Mahalle geneli çalışma yapılacağı için sizin apartmana da mutlaka gigafiber gelecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Kolay gelsin efendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İst/Bahçelievler/Kocasinan merkez mah - kaç aydır başlanacaktı hala bir ses yok ne zaman başlayacak daha binaya gelecek ??

• memati99 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz planlaöada yer alıyor ancak net süre bilgisi maalesef iletemiyorum.
  • merhaba balıkyolu mah alıkyolu caddesi Esenyurt'a taşındım port da yok destek ekibide beklemelisiniz diyor siz altyapı sağlayacak mısınız ?

• Kutu takıldıktan sonra aktivasyon işlemi genelde kaç gün sonra gerçekleşiyor, daha önce bu süreçleri yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen? Bir de aktivasyon gerçekleşince bilgilendirme yapılıyor mu yoksa her gün hız kontrol sayfasından kontrol etmek mi gerekiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba pendik çamçeşme kemalpaşa sabırsızlıkla bekliyoruz

• istanbul maltepe zümrütevler pirsultanda durumlar nedir ? 5 aya kadar gelir demişlerdi hiçbir çalşma görüünmüyor ? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc53 -- 14 Ocak 2022; 20:49:18 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Çok memnun olurum. Bölgede daha önce internet altyapısı yoktu, yaklaşık 1 sene önce fiber altyapı geldi. Umarım en kısa sürede Gigafiber hizmeti gelir.

Teşekkürler.

• Merhaba şişli paşa mahallesi planlamanızda var mı?

• Merhaba Esenyurt Piri Reis mahallesi için bu sene her hangi bir planlama var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sarıyer Tarabya mahallesi çalışmalarınızda yer alıyor mu ?

• aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz gigafiber planlarımız içerisinde yer almıyor. Boş port sorunu giderildikten sonra hattınızın desteklediği hıza göre ADSL ya da VDSL hizmeti verebiliriz.
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Paşa mahallesi planlama içerisinde yer alıyor.
  • djkarakan D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • VahdetPamuk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Tarabya planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek İstanbul Sultangazi Cebeci Mah. için bir planlama varmı? Yoksa planlama için iletebilirmisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.