Merhabalar, Ankara-Keçiören-Yeşiltepe Mahallesi için bir planınız var mı |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (187. sayfa)

-
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor ama adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba iyi günler dilerim İstanbul Sultan gazi Sultan çiftliği ile ilgili bir planlamanız mevcut mu ?
-
Merhabalar, Sultançiftliği mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
@TurkNetDestek Sancaktepe, Eyüp Sultan mahallesi için planlama var mı?
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
merhaba. turknet abonesiyim ankara çankaya incesu cad. ile ilgili bir çalışma var mı
-
Merhaba iyi çalışmalar 2022 yılı içerisinde İzmir - Bayraklı - Muhittinerenler Yada Refik fikret ince Mah. Gigafiber altyapısı çekilmesi bulunuyormu acaba @TurkNetDestek
-
Merhaba, adresiniz şu anda planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Çankaya şu an için planlar içerisinde yer almıyor. -
Merhaba, Çatalca - Çakıl Mahallesi için planınız var mı?
-
Merhaba Bayrampaşa/ Cevatpaşa Mahallesi için ne zaman gigafiber gelecek ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam inanın ikisinide bilmiyorum ne zaman yaptıklarını ama taş çatlasın 3 ay içinde olmuştur bunlar çünkü 3 ay önce yoktu bunların hiç biri öyle hatırlıyorum umarım en kısa zamanda size de gelir bu hizmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba İzmit erenler mahallesi planlarınız içerisinde demişsiniz fakat yanındaki mahalle olan Bekirdere mahallesini planlar içerisine almamışsınız. Yani 1 sokaktan dolayı planlarınız içerisinde kalmıyorum buna çok üzüldüm. Acaba Bekirdere mahallesine ne zaman gigafiber gelebilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz planlama içerisinde olmadığı için kesin olarak bir şey söyleyemiyorum ama altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. -
Merhaba, planlama içerisinde ama tam olarak süre bilgisi veremiyorum. -
Merhaba, Çatalca şu anda planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Tekirdağda çalışma var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Yenibosna Çobançeşme mahallesi için gigafiber planlaması mevcut mu?
Yakın mahallelere geldi. (Zafer, Hürriyet)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X