Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Ankara-Keçiören-Yeşiltepe Mahallesi için bir planınız var mı

• Buracat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • creepylord kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor ama adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba iyi günler dilerim İstanbul Sultan gazi Sultan çiftliği ile ilgili bir planlamanız mevcut mu ?

• Dravuth D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Sultançiftliği mahallesi planlama içerisinde yer alıyor.
  • @TurkNetDestek Sancaktepe, Eyüp Sultan mahallesi için planlama var mı?

• fatih0320 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • merhaba. turknet abonesiyim ankara çankaya incesu cad. ile ilgili bir çalışma var mı

• Merhaba iyi çalışmalar 2022 yılı içerisinde İzmir - Bayraklı - Muhittinerenler Yada Refik fikret ince Mah. Gigafiber altyapısı çekilmesi bulunuyormu acaba @TurkNetDestek

• dafylon D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz şu anda planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • yanardag06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Çankaya şu an için planlar içerisinde yer almıyor.
  • Merhaba, Çatalca - Çakıl Mahallesi için planınız var mı?

• Merhaba Bayrampaşa/ Cevatpaşa Mahallesi için ne zaman gigafiber gelecek ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paramedic. P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam inanın ikisinide bilmiyorum ne zaman yaptıklarını ama taş çatlasın 3 ay içinde olmuştur bunlar çünkü 3 ay önce yoktu bunların hiç biri öyle hatırlıyorum umarım en kısa zamanda size de gelir bu hizmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba İzmit erenler mahallesi planlarınız içerisinde demişsiniz fakat yanındaki mahalle olan Bekirdere mahallesini planlar içerisine almamışsınız. Yani 1 sokaktan dolayı planlarınız içerisinde kalmıyorum buna çok üzüldüm. Acaba Bekirdere mahallesine ne zaman gigafiber gelebilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokata kullanıcısına yanıt
    Henüz planlama içerisinde olmadığı için kesin olarak bir şey söyleyemiyorum ama altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.
  • parshqip P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama içerisinde ama tam olarak süre bilgisi veremiyorum.
  • Leon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Çatalca şu anda planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Tekirdağda çalışma var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Yenibosna Çobançeşme mahallesi için gigafiber planlaması mevcut mu?

Yakın mahallelere geldi. (Zafer, Hürriyet)

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.