Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Tekirdağ' da iki ilçe planlamaya dahil edildi ama henüz çalışmalar başlamadı.
  • cveneburi5252 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bahçelievler Çobançeşme mahallesi planlama içerisinde ve yakın zamanda çalışmalar başlayacak.
  • Hangi 2 ilçe acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufuk _zzz kullanıcısına yanıt
    Planlanan bölgelerin bilgisini tek tek paylaşamıyorum ama adres bilginizi PM üzerinden gönderebilirseniz kontrol ederek planlama içinde olup olmadığının bilgisini sizinle paylaşırım.
  • Merhabalar,
    Maltepe - Altıntepe’de herhangi bir gigafiber altyapı çalışması planınız var mı? Planınız yok ise talebimi iletebilir misiniz?

@TurkNetDestek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Murmeko kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Bugün sözde kurulum için geldiler ama binadaki fiber kutusuna sinyal gelmiyormuş. Geri gittiler.

Kıllandım iyice. Daha kurulmadan böyleyse kurulunca arızası bitmez bunların. Birazdan başvuru talebimi iptal ettireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kayıt numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Kayıt numarasına nasıl ulaşabilirim?

• Bursa Nilüfer Beşevler Mahallesi çalışmalar ne zaman başlayacak belli oldu mu ? @TurknetDestek

• Merhaba, online işlem merkezinden destek kayıt numaranıza ulaşabilirsiniz.
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölgede çalışmalar başlayacak. Maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz. Ancak ben süreç hakkında size bilgi vermek isterim. ilk aşamada kablolama yapılıyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama işlemine geçilecektir. Kutu konulduktan sonra son aşama olan aktivasyon aşamasına geçilecektir. Kutu konulduktan sonra aktif olup olmadığını
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

• Merhabalar sabah 0850 288 1010 nolu numaradan arandım lakin müsait olmadığım için açamadım. Acaba iletişime geçip tekrar aratabilir misiniz? Çünkü geri dönüş olmadı hangi konu hakkında arandığımı da bilmiyorum. @turknetdestek

• 49534540

böyle bir rakam var ama doğru mu bilmiyorum

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bize ait fiber hizmete ait bir numaradır. PM üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz? Kontrol ederek bilgi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 12 Ocak 2022; 13:20:19 >
  • Aktif destek kaydınızdır, kontrol ettiğimde altyapıda sinyal sorunu yaşandığı tespit edilmiş. Ekiplerimiz takibini sağlıyor. 0850 288 1010 numaralı hattan arama sağlayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Attım beyfendi

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacağım
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.