< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (184. sayfa)

-
-
Saraylar mahallesi planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Sarıyer de sadece hisar üstü mahallesi için çalışma var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@kickboxer_18 bu noktada daha öncede belirttim garip bir olay var. Bu olayı yazdığımda listelerin farklı olabileceğini yazdılar ama 2022 de listenin güncellendiğinide bir kaç mesaj öncesinde belirttiler peki şimdi ne olacak?
Birileri tarafından kandırılıyoruz ama kim tarafından bilemiyorum.
İlk soduğum mesaj : https://forum.donanimhaber.com/ana-konu-turknet-gigafiber-altyapi-yayilim-takibi--147156158-65#149887578
Şüphelendiğim mesaj: https://forum.donanimhaber.com/ana-konu-turknet-gigafiber-altyapi-yayilim-takibi--147156158-66#149887859
Güncellendiğine dair mesaj: https://forum.donanimhaber.com/ana-konu-turknet-gigafiber-altyapi-yayilim-takibi--147156158-180#151623959
Bu noktada ne buraya bu cevapları veren kişiyi ne de bana yardımcı olan turknet yetkilisini suçlayabilirim.
Ben kafamdan uydurmadım bölgemin iş listesinde olduğunu. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidaryo -- 7 Ocak 2022; 14:19:22 >
-
Bu hesabı birden fazla kişi yönetiyor malesef birbirlerinden kopuk iş yürütüyolar. Türknet bu konularda oldukça başarısız kendi ekipleriyle bile görüşüp geri dönüş sağlayamıyolar. Bende sultan selim mahallesinde oturuyorum mahallenin bazı bölgelerinde gigafiber mevcut bana bi keresinse bölgeniz proje dahilinde değil demişti diğeri gelip başka arkadaş yazmış demişti yetkili.. bu arada eskiden bende ferahevler de oturuyodum 25 sene oturdum f.evlerde orda da bi çalışma yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel listeyi tekrar kontrol ettim ama Sarıyer' de şu anda sadece Rumelihisarı mahallesi planlama içinde ve çalışmalar yapılıyor. -
Bahçelievler Siyavuşpaşa Yasemin Sok No: 5 gigafiber planlaması içerisinde yer alıyor mu daha önce sorgulamada çok yakında gigafiber ile hizmetinizdeyiz yazıyordu ancak artık yazmıyor
-
Merhaba, Siyavuşpaşa mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
Ne kadar süre içerisinde gelir tahmini olarak
-
@TurkNetDestek merhaba istanbul zeytinburnuna altyapıyı getiren sizmisiniz yoksa türktelekom mu acaba biraz önce binaya sinyal ölçümü için geldiler fiber altyapı geldiğini söylediler tt nin sitesinden bakıyorum altyapı bilgisi hiç çıkmıyor önceden hipernet çıkardı sizin siteden baktığımda fiber 1000 lik paket çıkıyor bilgi verebilir misiniz acaba teşekkür ederim
-
Merhaba, konu linki ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Planlama içerisinde olup olmadığını kontrol ederek size bilgi verebilirim. -
@TurkNetDestek Fatih şehremini mahallesi için herhangi bir gigabitfiber altyapı çalışması olacak mı acaba?
-
Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Fatih şu an için planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Merhaba, 5-6 Ay önce size ulaştığımda Yıldırım Mahallesi / Bayrampaşa / İstanbul adresinin 2021 GigaFiber Planlamasında olduğunu söylemiştiniz. 2022 Yılına girdik ve GigaFibera dair birşey yok. Son durum nedir? Çalışmalar başladı mı? Tahmini bir tarih varmı? Hala planlı bölgeler içerisindemi?
-
hocam o zaman türknet gigafiber gelmiş binanıza hayırlı olsun.. burdan kontrol edip döner misiniz?
-
Merhabalar İstanbul EyüpSultan Yeşilpınar Mahallesi 2021 Planları içerisindey di ama hala ne kablo cekımı ne kutulama var bır sorun mu oldu altyapı sorgulama da da gozukmuyor artık @TurkNetDestek
-
-
Hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda da bize gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X