|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (180. sayfa)

-
-
oturduğum binada türktelekom fiber kutusu var ve onun alt yapısını kullanıyorum. Ola ki turknet olduğum bölgeye fiber getirirse binamda telekom kutusu olduğu için bu binaya fiber çekebiliyor mu? Adresimi sormanıza gerek yok böyle bir durumda nasıl yol izleniyor
-
Merhaba, eğer adresiniz planlama içerisindeyse işlem yapılıyor. -
2022 için planlama içerisine alınan bölgeler belli oldu mu?
@TurkNetDestek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, evet planlanan bölgelerde güncelleme yapıldı. -
Küçükçekmece Atakent Mahallesi için bir gelişme var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Planlama içerisinde mahalleniz yer almıyor ama ara ara planlarda güncelleme yapılıyor. -
Bağcılarda herhangibir çalışma planı var mıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Bağcılar planlama içerisinde yer almıyor. -
planlanan illeri söyleyebilirmisiniz? mesela denizli, konya planda. verebilirseniz güzel olur
-
Merhaba, tek tek planlanan bölgelerin bilgisini veremiyorum. Adres paylaşmanız durumunda kontrol ederek bilgi verebilirim. -
Merhaba beşiktaş dikilitaş mahallesi için ne zaman planlama yapılacak acaba tesekkürler.
-
Merhaba, gelen talepleri proje ekibi ile paylaşıyorum ama bu konuda kesin olarak gelir ya da gelmez bilgisi veremiyorum. -
Merhaba
eyüpsultan tarafına bu sene planınız var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bir ay hediye hakkında bişey soracam..şimdi biz sokak olarak seri halde başvurmaya başladık..ben 1 ay hediye aldım..şimdi benim kodumu verince 1 ay daha mı almış olacam..sorun şu ki; ben daha ilk ay indiriminden yararlanamadım bile yeni başvurduğumuz için
-
Merhabalar,
Ataköy, Bakırköy bölgesi planlama dahilinde mi?
-
Geri dönüş olmadı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ben Türknet kullanıcısıyım.Geçen ay kablonet alt yapısı geldi. Manisa yunusemre 75 yıl mh için gigafiber çalışmanız var mı ? Yoksa kablonete geçmeyi düşünüyorum.
-
Sakarya/Adapazarı ilçesi Sakarya Mahallesi bölgesi 2022'de başlanılacak dediler planlama hakkında bilgi verirmisin sayın @TurkNetDestek
-
Merhaba, evet ilettiğiniz bölgede çalışma planlanıyor. Mahelle bilgisi paylaşırsanız kontrol ederek bilgi vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X