Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, belirttiğiniz her iki mahalle de planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek 15 gündür telefon hattı ve gerekli altyapısı olan yere gelip kurulumu yapamadınız. Randevu için çaldırıp kapatıyorlar bezen tekrar arıyorlar açar açmaz kapanıyor. Defalarca kayıt oluşturdum. Bunun adı apaçık saygısızlık elinde telefon evde otur bizi bekle demek! Ben parasıyla hizmet almak için sizin saha ekibinizin keyfini mi bekleyeceğim? En son dün kayıt oluşturup başvurumun iptal edilmesini istedim. Aradılar çok haklısınız özür dileriz tekrar randevu oluşturalım dediler. Kabul etmedim çok ısrarcı oldular tamam dedim. Akşam yine çaldırıp kapattılar. Yani yoğun olur, sorun olur bunu anlarım ve hiç sesimi çıkarmam ama böyle bir saygısızlık böyle bir dalga geçme görmedim. Farklı şehirlerdeki aile yakınlarıma bağlattığım turknet aboneliğinde bu şekilde bir sorun yaşamamıştım. Arayıp defalarca kayıt bırakmama rağmen hiçbir çözüm üretmediler. Saçmasapan bir mağduriyet gelişti. Bugün iptal edip hayatımdan çıkaracağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ozanwick O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Adana şu an için planlamada yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Paramedic. P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi daha öncesinde proje ekibimiz ile paylaştığımda Aralık ayı içerisinde yetişmeyebileceğini iletmişlerdi. Ocak ayı içerisinde tamamlanmış olur.
  • koray105 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz çalışmalar başlamadı.
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle bilginizi de iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Mehmet Akif Ersoy Mah, Göçen sok. Şu anda Turknet abonesi olarak 100 Mps hız ile hizmet alıyoruz bir kaç daire

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer alıyor.
  • reyhaneren R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Aboneliğinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt
    Adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Müthiş bir haber! 

TTNET ile başlattığım 2 yıllık bir taahhütüm var, o vakte kadar herşey tamamlanmış olur değil mi? Malum TT taahhüt süresince ara ara arayıp taahhüt uzatmak isteyecektir, size güvenerek hiçbir şekilde taahhüt uzatmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Planlamaya yeni dahil edildi. Bu sebeple bir süre bilgisi veremiyorum ama ekipler iş planlarına göre sırasıyla çalışmaları yapıyorlar.
  • Sakarya/Adapazarı , Cumhuriyet mahallesi çalışmalar başladı mı acaba bilgi verebilir misiniz?

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Sakarya planlamaya yeni dahil edildi. Henüz çalışmalar başlamadı.
  • Merhaba,

İstanbul/Sarıyer > Reşitpaşa Mah Şirin Sk.

İstanbul/Ümraniye > Site Mah, Şenol Güneş Bulvarı

Bu noktalar için güncel bilgi nedir acaba.

Not: Bu lokasyonlar Fiber altyapıya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 6 Ocak 2022; 12:37:59 >
  • Merhaba,

Şişli Feriköy mahallesi, Bozkurt caddesi planlama içerisinde mi, çalışmalar başladı mı?

• Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ümraniye ve Sarıyer için belirttiğiniz mahalleler planlama içerisinde yer almıyor. Taleplerinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Berqer B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimize ileteceğim.
  • 19 mayıs mh yazar sokak kadıköy/ istanbul için bir çalışma olma durumu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalleniz şu an için planlama kapsamında değil. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.