altyapı sorgulama ekranında istanbul gaziosmanpaşa'da birkaç gündür sorgulama yapılamıyor. mahalleye kadar seçim yapılıyor, devamı gelmiyor. diğer ilçelerde sorun yok. |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (186. sayfa)

-
-
Hocam hayırlı olsun öncelikle kablo ve kutulama tarihleri hakkında bilginiz var mıdır acaba ? Benim binama 1 ay önce kablo 2 hafta önce kutu konuldu ama altyapıda sorguladığımda hala 14 mbps görünüyor.Ben çırpıcı mahallesindeyim sizin hangi mahalle ve sinyal ölçümünden ne zaman sonra altyapıda göründü bilgilendirir misiniz acaba ? Teşekkürler şimdiden.
-
Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisi iletirseniz talep olarak ekipler ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz bölge için henüz çalışma planı gözükmemektedir. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Merhaba, henüz bir dönüş alamadım. Bilgi aldığım zaman size ileteceğim. -
Merhaba, planlama içinde yer almaktadır. En hızlı şekilde çalışmanın tamamlanacağı bölgeler arasında. -
Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz? -
Merhaba, hangi mahalle için sorgulama yapıyorsunuz? -
Ben aktif abone değildim 1 aydır altyapı yapılıyordu her gün sorguladım dün akşam altyapının tamamlandığını gördüm direk başvurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kadıköyquote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu ile ilgili destek ekiplerimize bilgi vereceğim. -
@TurkNetDestek Merhaba, İstanbul/Şişli/Gülbahar mah. Planlama içerisinde yer almakta mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer alıyor. Yakın zaman içinde çalışma başlayacaktır. -
sabırsızlıkla bekliyoruz hızlarımız çok kötü teşekkürler
-
İstanbul/Kadıköy/Göztepe mahallesi için bir planlama var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@TurkNetDestek Diyarbakır Kayapınar Fırat Mahallesi için planınız var mı biraz doğuya gelin gigafiber için
-
Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhabalar, Diyarbakır şu an için planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım ve proje ekibimize ileteceğim. -
@TurkNetDestek Hocam kolay gelsin, Antalya'nın Kepez Göçerler taraflarına gelme planınız var mı? Yoğun bir yapılaşma var, mevcutta FTTH sistemi yaygın fakat upload hızları çok cezbedici olduğundan insan merak ediyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X