Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyapı sorgulama ekranında istanbul gaziosmanpaşa'da birkaç gündür sorgulama yapılamıyor. mahalleye kadar seçim yapılıyor, devamı gelmiyor. diğer ilçelerde sorun yok.

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun öncelikle kablo ve kutulama tarihleri hakkında bilginiz var mıdır acaba ? Benim binama 1 ay önce kablo 2 hafta önce kutu konuldu ama altyapıda sorguladığımda hala 14 mbps görünüyor.Ben çırpıcı mahallesindeyim sizin hangi mahalle ve sinyal ölçümünden ne zaman sonra altyapıda göründü bilgilendirir misiniz acaba ? Teşekkürler şimdiden.

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisi iletirseniz talep olarak ekipler ile paylaşacağım.
  • despo10 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge için henüz çalışma planı gözükmemektedir. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım.
  • olecut O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz bir dönüş alamadım. Bilgi aldığım zaman size ileteceğim.
  • HolmesCage kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama içinde yer almaktadır. En hızlı şekilde çalışmanın tamamlanacağı bölgeler arasında.
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz?
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi mahalle için sorgulama yapıyorsunuz?
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

Ben aktif abone değildim 1 aydır altyapı yapılıyordu her gün sorguladım dün akşam altyapının tamamlandığını gördüm direk başvurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

ben yenimahalle için yapıyorum fakat gaziosmanpaşa'nın tüm mahallelerinde deneyebilirsiniz. görseldeki gibi mahalle adımından sonra sokak seçtirmiyor.

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz?
    Kadıköy

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Konu ile ilgili destek ekiplerimize bilgi vereceğim.
  • @TurkNetDestek Merhaba, İstanbul/Şişli/Gülbahar mah. Planlama içerisinde yer almakta mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk_erdogan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer alıyor. Yakın zaman içinde çalışma başlayacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

sabırsızlıkla bekliyoruz hızlarımız çok kötü teşekkürler

• İstanbul/Kadıköy/Göztepe mahallesi için bir planlama var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek Diyarbakır Kayapınar Fırat Mahallesi için planınız var mı biraz doğuya gelin gigafiber için

• PVH kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • miafitz M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Diyarbakır şu an için planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım ve proje ekibimize ileteceğim.
  • @TurkNetDestek Hocam kolay gelsin, Antalya'nın Kepez Göçerler taraflarına gelme planınız var mı? Yoğun bir yapılaşma var, mevcutta FTTH sistemi yaygın fakat upload hızları çok cezbedici olduğundan insan merak ediyor :)

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.