|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (181. sayfa)

-
-
Merhaba, ekiplerimiz saha kontrolü yaparak bize bilgi verdikleri zaman sizinle paylaşacağız. -
Merhaba, planlama içerisinde mahalleniz yer almıyor ama ara ara planlarda güncelleme yapılıyor. Talep olarak ekiplere paylaşacağım. -
Merhaba, bölgeniz henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplere ileteceğim. -
Merhaba, evet ilettiğiniz bölge planlamada yer alıyor. Net süre bilgisi paylaşamıyorum, bilgi aldım zaman size ileteceğim. -
Rami yeni mahallesi. Eğer varsa ilk aboneniz olabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, bir önceki mesajta bölgeniz planlamada demiştiniz şimdi yok diyorsunuz. Eyüpsultan planlama içerisinde fakat rami yeni mahalle mi planlama içerisinde değil? Bayrampaşaya en yakın mahalle burası
-
Eyüpsultan ilçesinde bazı mahallelerde planlama var, ancak Rami'de planlama gözükmüyor. İlettiğiniz Yeni mahallede planlamada yer almamaktadır. -
@TurkNetDestek Kocaeli/Kartepe/Ataevler mh için bir güncelleme varmı geliyormu fiber ?
-
Merhaba, henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak ekiplere ileteceğim. -
Eylül ayından beri aynı planlamada yer alıyor ama proje çalışma başlama yok 2022 yılı bitmeden tamamlanır dediydiniz proje başlasın artık kurtulalım şu düşük hızlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 5 Ocak 2022; 16:41:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız, süreci proje ekipleri takip ediyor. Sizlerden aldığımız talepleri ekipler ile paylaşıyoruz. Bize net bilgi iletildiği zaman size buradan bilgi vereceğiz. -
merhaba İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı mahallesi ve Fevziçakmak mahallesine 2022 yılı içerisinde bir planlama mevcut mudur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lütfen bizide şu düşük hızlardan kurtarın tek care TurkNet başka hiç bir firmadan birşey talep etmiyoruz.
-
2022 yılında gigafiber planlarında Adana var mı acaba ? Adres: Sarıçam mahallesi Kozan yolu üzeri no.214 Yüreğir/ADANA
-
2 ay önce kablo çektiler 2 hafta önce kutu taktılar hala gelişme yok hız 14 mbps.Ttnet ya da milenicoma başvuracağım yaptığınız işi keşke tamamlasanız yarım bırakmasanız da biz de hayal kırıklığına uğramasak @TurkNetDestek
-
İzmir Buca Atatürk mahallesi çalışmalar başladı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kağıthane Göçen sokak çok aboneniz var sadece ben 4 kişi abone yapmıştım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kocaeli, Derince, Sırrıpaşa mh. için acaba bir planlama var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Ocak 2022; 7:40:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X