Şimdi Ara

|| ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Bu Başlık Altında Kullandığımız Programları Vs Yazalım Ki Birbirimize De Tavsiye Etmiş Olduğumuz Programlar Olabilir . Program + Açıklama Şeklinde Yazarsak Daha Faydalı Olacaktır . Daha Sonra Başka Programlar Kullansak Bile Başlığın Altına Yazabiliriz . En Altada Kullandığınız Xperia Serisinin İsmini Yazarsanız Memnun Olurum

1. Blip.me : Ücretsiz Sms Ve Sesli Mesaj Yollayan Program . Yeterki İnternetiniz Olsun Telefonunuzda . Programı Kurup Girişte İsminizi Ve Soyisminizi + Numaranızı Doğru Şekilde Yazın Yoksa Alıcılar Kimden Geldiğini Anlayamaz . Sonra Rehberden İstediğiniz Kişiye BİR KERELİK Sesli Mesaj Yollayın, Artık O İşlemden Sonra O Kişiye Operatörü Ne Olursa Olsun Mesaj Yollayabilirsiniz . Kesinlikle Kontörünüz Gitmez BİZZAT DENEDİM :) Buyrun Programın Market Linki :

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.blip

2. Smart Keyboard Trial : Evet Arkadaşlar Bu Program İle Mesajlarınızı Siz Söyleyin Telefon Kendisi Yazsın Ve Sonrasında Gönderin . Kısaca Klavye Programı . Telefonu Kasmıyor . Andorid + Samsung + HTC + İphone Vs Klavye Temaları Mevcuttur İçerisinde . Uygulamayı İndirdiğinizde Program İngilizcedir . Az İngilizceniz Varsa Hemen Çözersiniz . Türkçe Klavye Paketini De İndirmeyi Unutmayın . Mesaj Yazma Klavyesinde MİKROFON Simgesi Gelecektir . Ona Basıp İstediğinizi Söyleyip, Telefon Söylediklerinizi Yazıya Çevirecektir . Ayrıca Programı Kullandığınız Andan İtibaren ULUSLARARASI KLAVYE Programı Devre Dışı Olacaktır . Bu Da Demek Oluyor Ki RAM'imiz İyi Olacaktır . Programımızın Market Linki :

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial&feature=search_result

3. Talking Tom : Çok şeker bir kedi dediklerimi tekrarlıyor stres atıyorum :)

4. Maçkolik : Maçları izleyemediğimde skorlarını buradan an an takip ediyorum

5. Optimize Tool Box : Gerek bir dosya yöneticisi gerekse uygulama yöneticisi, herşeyi var bence çook gerekli

6. Opera Mobile : Pcde de kullandığım tarayıcı

7. Turkcell MobilTv : Tv izlemek için aylık 5,9 TL ödediğim çok güzel uygulama

8. Lock Screen Tools : Ekran kilidi kapatmak için tuşa basmadan masaüstüne widgetini koyduğum ve bastığımda ekranı kilitleyen baş ucu programım

9. Juice Defender : Telefonum beklemede iken gerek 3g gerek Edge'yi kapatan (vs vs..) bataryayı en az %30 olumlu etkileyen programım ...

SONY ERİCSSON XPERİA PRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 16 Mart 2012; 2:20:39 >

• Güzel konu. Mesajım bulunsun ben de katkıda bulunacağım.
  • Rom kurma ile ilgili bir konu da olsa güzel olur. Bilgilenmiş oluruz.
  • Tek teke yazıp açıklayacamayacağım şimdi, biraz üşengecim o konuda ; ben de hepsini ana ekranda toplayım SS ledim . bunlar benim cihazımda kullandığım işime yarar programlar ve oyunlar . Markete isimlerini yazdığınızda zaten ne işe yaradıklarını öğrenirsiniz .

|| ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...

• Arc S kullanıyorum.

Facebook Messenger
    Twitter
    Advanced Task Killer ( Otomatik kapatma crazy mod )'da kullanıyorum.
    1Tap Cleaner (Cache falan silme için)
    Foursquare (Zannedersem içinde yüklüydü)
    Youtube
    Google Çeviri

Onun dışında hiç bir şey yüklü değil telefonumda. Hatta oyun bile yok. Root yapmış olsaydım Let's Golf! adlı oyunu da silerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaTM -- 16 Mart 2012; 13:05:07 >
  • Cep telefonundan oyun oynamaya nedense bir türlü ısınamadım..oyun meraklısı değilim açıkcası..ama bilgisayarımda Needforspeed yüklü..beğenerek oynarım...

Başlıca uygulamalarıma gelince:
    Lock screen tools;her sayfada var..dokunarak ekran kilitlemek büyük kolaylık...
    Equalizer: özellikle kulakık sesine katkısı çok büyük..
    Battery saver: ekranda wiget var..pil oranını % olarak gösteriyor.faydalı bence
    Meteoroloji nin hava durumu uygulaması..
    Sandisk memory
    Easy mp3 downloader..on numara müzik indirme proğramı
    cartoon camera: değişik bir kamera uygulaması..örnek foto ekleyeceğim en kısa zamanda...çekilen fotoları karakalem çalışması gibi gösteriyoo..
  • airdroid yoksa o telefona telefon demem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • el feneri
    nes control-oyun consolu
    win remote-pc control
    dolphin ve opera
    android assistant
    es file exporer
    not defteri
    laputa kitap okuyucu
  • Nerde bu otobüs
    Uygulama, İETT'den sağladığı verilerle tüm otobüs hatlarındaki otobüslerin şu an nerede olduğunu harita üzerinde gösteriyor. Otobüslerin kalkış saatlerini de öğrenmeniz mümkün.

GO Launcher EX
    Başarılı özel giriş ekranı Go Launcher'ın bu genişletilmiş sürümü, üçüncü partilere ait tasarımlar içeriyor ve her şeyi özelleştirmenize izin veriyor.

Okey Mini
    Okey oyununun tutkunuysanız, bu uygulama ile Android'iniz karşısında sanal rakiplerle yarışabilirsiniz.

Barcode Scanner
    Ürünlerin üzerinde gördüğünüz çubuklu kodları anlamlı bir bilgiye dönüştürmek, Barcode Scanner ile çok kolay.

Google Earth
    Google Earth uygulaması ile PC'nizdeki Google Earth'ü cebinize taşıyabilirsiniz. Uygulama, sizi yazı yazmaktan kurtaracak sesli arama özelliğiyle geliyor.

AndroTurk Radyo
    Cep telefonunuzun radyo özelliği yoksa veya kanallar size yeterli gelmiyorsa, sayısız radyoyu internetten dinleyin. Uygulama, radyoları farklı müziklere göre gruplara ayırıyor.

ES File Explorer
    Bu uygulama, sadece cep telefonunuzun SD kartındaki dosyaları yönetmenize izin vermekle kalmıyor, yerel ağınıza gözatmanıza da izin veriyor. Uygulama içerisinde tek dokunuşla görev kapatmaya yönelik bir işlev de var.

Dolphin Browser HD
    Cep telefonunuzda veya tabletinizde sekme desteğine sahip farklı ve hızlı bir web tarayıcısı denemek istiyorsanız, Dolphin Browser HD'yi yüklemelisiniz. Uygulama, eklentileri ve çeşitli parmak hareketlerini destekliyor. Ekranı sağ tarafa doğru sürüklediğinizde görünen sık kullanılar menüsü ise işinizi oldukça hızlandırıyor.

Kıbleyı gosteren pusula

zaman gazatesının androıd programı

Kalori Takip Android Uygulaması

izlesene com androıs uygulaması

nb milyoner oyunu
    bu oyunu bırde tv baglayyınca sankı sız yarısıyormus gıbı harıka oluyor. bı de ortam kalabalıksa degmeyın eglencenıze. sorularla bırcok sey de ögrenmış oluyoruz.

opera mini
    Opera mini ile istediğiniz siteye erişim yapabilirsiniz bilgisayar ile arasında fark yok gerçekten özen gösterilerek kodlanmış bir uygulama tavsiye edebileceğim uygulamalar arasındandır

Canlı TV
    Android markete ilk girdiğimden beri hep karşıma çıkan, çok kullanmasam da zaman zaman herkesin ihtiyaç duyabileceği, popüler Türk TV kanallarını canlı olarak izleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Yayınları izleyebilmek için telefonunuzda flash player yüklü olmalıdır.

naked scanner free
    ınsanları cıplak gosterıyor bu da vıdeosu ama bu programın adı ayrıhttp://www.youtube.com/watch?v=EV_zeA_NJ5E

Konuşan Kedi Tom un 3. Versiyonu olmazsa olmazlardan.
    angry birds oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 16 Mart 2012; 20:37:22 >

• talk to me keyboard'ı keşfettim siz söylüyorsunuz mesaj olduğu gibi yazılıyor mesaj alanında üstelik türkçe karakter sıkıntısı da yok mutlaka deneyin derim
  • up
  • Mesajım dolansın buralarda...
  • *Basketball Shot: Arasıra iyi oluyor.
    *Çeviri(Google Translate)
    *Es File Explorer
    *Garanti Bankası
    *Yandex Maps
    *Hotmail
    *MSN Mercury: Messenger tarzı program.
    *NTVMSNBC
    *Opera Mobile
    *TTNET Müzik
    *TuneIn Radio
    *Twitter
    *Viber
    *WhatsApp
    *Fizy(Ben bu kadar kötü program görmedim ya neyse(iOS'da da aynı) yükledim duruyor köşede)
  • HTCnin orjinal hava durumu widgetini isteyenler FANCY WIDGETS indirebilir süper oluyor Xperia da .
  •  || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...  || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...  || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...

• adw launcher ex + cyanogenmod 7.2 r.c
     || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ... || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...
     || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ... || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet cevher -- 21 Mart 2012; 3:08:57 >

• Tsf Shell
     || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ... || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ... || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...

Astro: Olmazsa olmaz filemanager.
    Lucky Patcher: Uygulamalardan reklamları falan kaldırmak için ideal.
    PicsSpeed Wallpapers: Arkaplan uygulaması.
    Advenced Task Killer: Arkaplanda çalışan bazı gereksiz uygulamarı kapatmak engellemek için.
    Extended Controls: Kısayoldan wireless & bluetooth u açma sessiz moda geçmek parlaklığı kısmak ve en sevdiğim kameranın flashını açıp kapatma (pc kasası ile işim olduğunda çok işe yarıyor) tarzı işlevi olan uygulama.
    Mp3ringtonemaker: Sevdiğim parçalardan gitar sololarını kesip zilsesi yapmak için kullandığım uygulama sorunsuz ve kolay kullanımlı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 21 Mart 2012; 4:47:58 >

• Şimdi tek tek yazamayacağım ama en beğendiklerimden birini söyleyeyim: Blacklist. İstemediğiniz herhangi bir numaradan, isimden çağrı almanızı engelleyen ve hatta mesajları bile engelleyen harika bir uygulama. Ne şekilde engellemek istiyorsanız o şekilde engelliyor. Mesajlarda sadece isim olarak görünen kişileri de isim şeklinde engelliyor. İlla numara olması şart değil yani. Yasaklı numara aradığı anda meşgule alıyor, siz keyfinize bakıyorsunuz.

Bir şekilde numaranızı ele geçirmiş olan bankalar, alışveriş siteleri ve benzeri gereksiz kuruluşlar için biçilmiş kaftan.
  •  || ANA KONU || SONY ERİCSSON XPERİA SERİSİ || Kullanıcılarının Kullandığı Uygulamalar / Oyunlar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.