Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
7
Favori
32.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG A9 KULLANICILARI KONUMUZA HOŞGELDİNİZ.
     SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!  SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!
    Resimler farklı sitelerden alınmıştır.

    Donanimhaber incelemesi



    Kutu Açılım Videosu:YENİ




    Android Authority İnceleme Videosu -- Dünyada İLK




    Kamera Örnek Çekimler: **ALINTIDIR**
     SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!

    TEKNİK ÖZELLİKLER

    6 inç Full HD SuperAMOLED ekran
    4000 mA Batarya (Hızlı Şarj destekli)
    8 megapiksellik öz çekim kamerası
    f/1.9 diyaframlı OIS destekli 13 megapiksel arka kamera
    Ön ve arka cam Gorilla Glass 4 Ekran koruması
    32 GB dahili depolama alanı
    3 GB RAM
    128 GB a kadar MicroSD kart desteği
    Boyutlar: 161.7 × 80.9 × 7.4mm
    Renk Seçenekleri : Beyaz, altın ve pembe
    64 bit ve 4.5G desteğine sahip 1.8 ghz hızında Cortex A72 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 652 işlemci
    Adreno 510 grafik işlemci
    **********************************************************************
    NFC,BlueTooth4.1, TV-out destekli USB,
    GLONASS destekli A-GPS,
    ANT+(NFC benzeri genellikle sağlık ürünlerinin telefonla iletişimini sağlayan sistem),
    RDS destekli FM radyo
    OIS ve HDR destekli 13 Mega Piksel Arka Kamera ve daha keskin ve geniş açılı görütülerle selfie çekme olanağı sağlayan 8 Megapiksel ön kamera barındırıyor.
    Çift Sim kart 4G ve 3G destekli
    Full metal&cam kasa ve parmak izi okuyucu barındırıyor.

    GeekBench Skoru : 1446 ( Tek Çekirdek), 4134 (Çok çekirdek)
    Antutu : 73592


    BATARYA PERFORMANSI
     SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!
    Bir Gün boyunca yoğu kullanımda yaklaşık 30 saatte 6 saat ekran süresi aldım arkadaşlar. Normal kullanımda daha da artacaktır diye düşünüyorum.


    NEDEN A9 SEÇMELİYİM?

    A9 un çift sim kart desteği, SD kart desteği (Aynı anda hem 2 sim hem de sd kart takılıyor), batarya kapasitesi, yüksek malzeme kalitesi, %76 ekran/gövde oranı gibi özellikleri cihazı rakiplerinden üstün konuma geçiren özellikleri. Piyasada Çİft SİM destekli diğer telefonlar da bulunmakta (Lenovo P1, Zenfone 2, GM5 vb.) ancak malzeme kalitesi ve ekran bakımından A9 diğerlerinden üstündür.

    PİLİ NE KADAR GİDİYOR?
    Normal Kullanımda 1,5 gün (36 Saat) rahat görürüsünüz. Yoğun Kullanıyorsanız eğer 6 saate yakın ekran süresi veriyor. Bir günü (10-12saat) kesin tamamlarsınız. 4000 mA batarya Hızlı şarj destekli olduğundan çabuk doluyor (2saat )

    GARANTİ NASIL? NEREDEN ALABİLİRİM?
    Samsung A9 modelini Türkiye için konumlandırmamış. Dolayısı ile Samsung Türkiye Garantisi yok. Zaten bu yüzden ülkemizde satışa girmesi üzün sürdü. İthalatçı firmalar anlaştıkları servisler ile garanti veriyorlar ( Delta, Fonotel gibi firmalar). Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde satışa başlandı.

    KAMERASI NASIL?
    Kamerası Samsung S6 kamerasına yakın bir kamera dolayısı ile güzel fotoğraflar çekiyorsunuz. Özellikle Selfie kamerası diğer tüm Samsung modellerinden (S6, S6edge, Note5) daha iyi 8 MP ve 1.9 diyafram açıklığına sahip. Geceleri güzel fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

    PARMAK İZİ OKUYUCU NE ALEMDE?
    Home tuşunun üzerinde bulunan parmak izi okuyucusuna 3 adet parmağınızın izini tanıtabiliyorsunuz. Bu tuşa basıp cihazı uyandırdıktan sonra yapmanız gereken parmağınızla dokunup çekmek. Yani okuyucu çok hızlı tepki veriyor. Hemen açılıyor ekran. Parmağınız kirli ya da ıslak ise okuyamadığı oluyor.

    TELEFONU GÖRENLER NE DİYOR?
    Öncelikle yeni bir telefon olduğu için piyasada çoğu kişinin bu modelin çıktığından haberi yok. Note 5 zanneden çok oluyor. Ekran büyük olduğu ve çerçeveler dar olduğu için masaya koyduğunuzda ben burdayım diyor cihaz. Görenlerin hoşuna gidiyor. Özellikle kamera konusunda olumlu tepkiler alacaksınız. Malzeme kalitesi yüksek olduğundan premium hissi veriyor eline alanlara.

    PEKİ EKSİKLİKLERİ YOK MU BU TELEFONUN?
    Bildirim ışığı yok maalesef bu telefonun. dolayısı ile şarj ederken ya da mesaj vb. geldiğinde eğer telefonun başında değilseniz sonradan anlayamıyorsunuz. Hoparlör çıkış gücü (Zil sesi vb) biraz düşük. Duyuluyor ama bas bas bağırmıyor. Gürültülü ortamlarda sorun olur belki. 6 inç olduğundan tek elle kullanmanız biraz zor oluyor. Cebinize sığıyor ama telefon geldiğinde çıkarıp cevaplamak biraz zahmetli olabiliyor, özellikle araç kullanıyorsanız.

    KULLANICI LİSTESİ
    1-salsakingss
    2-kadirergun
    3-feyzim19
    4-wolfien


    İMZA:




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/50/10/12/501012b28a8d99a1e7328df473e723cc.png[/image]Samsung Galaxy A9 Kullanıcılar Kulübü[/center]




     SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!
     SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 9 Ekim 2016; 13:05:50 >







  • Konu hayırlı olsun hocam. Samsung uygun bir fiyatlandırma ve güzel bir batarya koyarsa oldukça tutulur gibime geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. A9 ile alakalı bulabildiğim bilgileri bir yerde toplamak istedim. 1800-1900TL aralığında satışa çıkarsa güzel satar diye düşünüyorum. Bakalım merakla bekliyoruz.
    Bu ay duyurulacagi, 2016 ilk aylarında da piyasada olacağını yazmış yabancı bir site.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam temsili resim ile gerçeği arasında uzaktan yakından alaka olmayacak bence. Eğer telefon bu şekilde çıkarsa inanın kendi S6 mı satıp bu telefonu alırım bir amiral gemi olmadığına rağmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olkacan

    Ustam temsili resim ile gerçeği arasında uzaktan yakından alaka olmayacak bence. Eğer telefon bu şekilde çıkarsa inanın kendi S6 mı satıp bu telefonu alırım bir amiral gemi olmadığına rağmen.

    Temsili Resim tabi ki gerçegi gibi olmayabilir ama en az1ndan sayfa bos kalmasin diye biseyler paylaşmak istedim. Görünümü ile ilgili biseyler netleşirse degistiricem resmi. Merakla bekliyoruz. ;)
  • İşte hocam bu telefonun aynısının 5 inç ini yapsalar hemen alıcam ama bu telefon çok büyük ya a8 de öyle 5inç filan olsa alınacak telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazı yabancı sitelerde bulduğum bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Samsung A9 NFC,BlueTooth4.1, TV-out destekli USB, GLONASS destekli A-GPS, ANT+(NFC benzeri genellikle sağlık ürünlerinin telefonla iletişimini sağlayan sistem), RDS destekli FM radyo gibi özelliklerle geliyor. Ayrıca OIS ve HDR destekli 16 Mega Piksel Arka Kamera ve daha keskin ve geniş açılı görütülerle selfie çekme olanağı sağlayan 5 Megapiksel ön kamera barındırıyor. Ön Kamera Full HD video, arka kamera 4K video çekebiliyor. Çift Sim kartın ikisi de 4G destekli. A8 gibi metal kasa ve parmak izi okuyucu barındıracak.
    Kaynak : http://www.whatmobile.com.pk/Samsung_Galaxy-A9




  • A9'un 1 Aralıkta duyurulacağı söyleniyor
    ALINTI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 26 Kasım 2015; 22:44:21 >
  • Bence bu konu ana konu olmasın. Daha ilk yorumlar bile telefon şöyle olursa.. Böyle olursa..
    Yabancı bir site şöyle dedi böyle dedi.. Ne şekli şemali belli ne de teknik özellikleri.. Hele bir telefon tanıtılsın da..
    2 Ay sonra telefonu alıp bu konuya giren adam ilk sayfalardan dolayı tamamen kafası karışacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orgeneral

    Bence bu konu ana konu olmasın. Daha ilk yorumlar bile telefon şöyle olursa.. Böyle olursa..
    Yabancı bir site şöyle dedi böyle dedi.. Ne şekli şemali belli ne de teknik özellikleri.. Hele bir telefon tanıtılsın da..
    2 Ay sonra telefonu alıp bu konuya giren adam ilk sayfalardan dolayı tamamen kafası karışacak.

    Hergün güncelliyorum konuyu, takip ediyorsanız görüyorsunuzdur. Resmi lansman yapılınca ilk mesaj da değişecek tabiki. alternatif varsa, söyleyin ordan devam edelim
  • Ben ilk defa gördüm konuyu.. Hergün güncellediğinizi bilmiyordum. Güzel o zaman en azından ilk mesajla kullanıcıları doğru bilgilere ulaşabilir.
    Konuyu forumda ilkdefa görüyorum ama A9 u epeydir bekliyorum. Bir ara 6.0" ekran ile geleceği de yazıldı yabancı kaynaklarda.. Seriye bakılınca ekranın A8'den küçük olmaması gerektiğini düşünüyor insan.. (A8 5.7" bilmeyenler için)
    Yine bazı yabancı kaynaklarda da 1 Aralık 2015 resmi tanıtım günü olarak gösteriliyor.. Bekliyoruz bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 27 Kasım 2015; 12:18:02 >
  • 1 Aralıkta geçti, A9'dan haber yok.. Bu arada 2016'da A3-A5-A7-A8 in yenileneceği açıklandı. A3-4.7", A5-5.2", A7-5.5" ve A8-5.7" olacak. Şimdi bu seriye bakınca A9'un mutlaka 6.0" olması gerektiğini düşünüyorum. Aksi biraz saçma olur. 6.0" ekran ile çıkar ve bataryası A8 ayarında olursa çıkar çıkmaz kaparım telefonu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orgeneral

    1 Aralıkta geçti, A9'dan haber yok.. Bu arada 2016'da A3-A5-A7-A8 in yenileneceği açıklandı. A3-4.7", A5-5.2", A7-5.5" ve A8-5.7" olacak. Şimdi bu seriye bakınca A9'un mutlaka 6.0" olması gerektiğini düşünüyorum. Aksi biraz saçma olur. 6.0" ekran ile çıkar ve bataryası A8 ayarında olursa çıkar çıkmaz kaparım telefonu..

    Evet 1 aralık ı bekliyorduk ama açıklanmadı. Bu aralar yeni bir haber de yok. beklemedeyiz.
  • Nihayet... 6.0" ve 4000Mah batarya ile geliyor.. Beklediğim değecek gibi..

    http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a9_revealed_with_a_6_screen_and_4000_mah_battery-news-15505.php

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orgeneral

    Nihayet... 6.0" ve 4000Mah batarya ile geliyor.. Beklediğim değecek gibi..

    http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a9_revealed_with_a_6_screen_and_4000_mah_battery-news-15505.php

    Çok atıldı tutuldu ama sonunda 4000 mA batarya ile gelmesi çok iyi tabi ki. Umarım Türkiye'ye çabuk gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En son 4000mA batarya haberinden sonra Samsung yeni A7 ve A9 modellerini karşılaştıran bir video yayınlandı. Youku sitesinde yayınlanan videonun linki aşağıda.

    http://v.youku.com/v_show/id_XMTQxMDM4NDQ5Mg==.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salsakingss

    En son 4000mA batarya haberinden sonra Samsung yeni A7 ve A9 modellerini karşılaştıran bir video yayınlandı. Youku sitesinde yayınlanan videonun linki aşağıda.

    http://v.youku.com/v_show/id_XMTQxMDM4NDQ5Mg==.html

    Fotoğraflardan hoparlörün yeri görünmüyordu videoda gördüm sağ alt kenarda olması iyi olmuş. A8'de ki gibi arkada yer almamasına sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kısım cam olacak diye yazılıyor ama göreceğiz. şu haliyle çok güzel bir telefon geliyor diyebiliriz. Premium hissi verecek bir cihaz olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salsakingss

    Arka kısım cam olacak diye yazılıyor ama göreceğiz. şu haliyle çok güzel bir telefon geliyor diyebiliriz. Premium hissi verecek bir cihaz olmuş.

    Kesinlikle öyle.. son olarak boyutları da yayınlandı biliyorsun A9 161.9 x 81.3 x 7.34mm boyutlarıyla Galaxy S7 Plus'tan daha sıkı boyutlara sahip olacak. Özellikle 6.0" ekran ve 4000mAh batarya ile geldiği düşünülürse.. Samsung kendini aşmış olacak.

    Ek: Galaxy S7 Plus ın boyutları 163.32 x 82.01 x 7.82mm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 15 Aralık 2015; 21:46:20 >
  • z6 ultra 6.4 incle gelecek. hangisini beklesek acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.