Şimdi Ara

ANA KONU | Karıncayiyen Yiyen Adam | S.S.S.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karıncayiyen Yiyen Adam Resmi Fan Club için bu linke tıklayabilirsiniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_105742161/f_//tm.htm#105742161

Merhaba DH sakinleri, son dönemlerde hayranlarım durmadan özel mesaj yoluyla ulaşıp bana bir takım sorular yöneltiyorlar, bende buna bir dur demek adına böyle bir konu açma gereği duydum. Umarım işinize yarar.

+Karıncayiyen Yiyen Adam kimdir?
    Karıncayiyen Yiyen Adam kuşkusuz ki asil ve zeki biridir. Bunun dışında kim olduğu forum halkınca hala tartışma konusudur. Bazı efsanelere göre kendisi travertendir, bazılarına göre erkek, bazılarına göreyse kızdır ama net bir bilgi henüz bulunmamaktadır. Bunun dışında kendisine bazı şahıslar troll der ama bu yanlış bir yanılgıdır, kendisi sadece boş konuları trolller, ciddi konularda ciddiyetini ve asaletini korur.

+Karıncayiyen Yiyen Adam benimle evlenir mi/sevgili olur mu?
    Maalesef Karıncayiyen Yiyen Adam sizinle evlenemez yada sevgili olamaz, onun daha yaşayacak uzun bir hayatı ve başarmak istediği tonlarca hayali var.

+Karıncayiyen Yiyen Adam benim sorunlarıma çözüm bulur mu?
    Elbette ki Karıncayiyen Yiyen Adam gibi asil ve zeki birisi sizin sorunlarınıza çözüm bulur. Ne konuda olursa olsun ona özel mesaj atarak derdinizi anlatabilirsiniz, merak etmeyin ifşa olmazsınız. Karıncayiyen Yiyen Adam kendisine özel mesaj atarak dertlerini anlatan kimseyi ifşa etmemiştir bu güne kadar.

+Karıncayiyen Yiyen Adam insan mıdır?
    Dalga mı geçiyorsunuz? Bu ne biçim bir soru? Tabiki de insan değildir, o bir melektir!

+Karıncayiyen Yiyen Adam'ın en büyük hayali nedir?
    Gerçekleşmesini umduğu çok büyük bir hayali vardır ama bunu kendi dışında kimse bilmiyor. Ailesi bile. İşte böylede gizemli biridir Karıncayiyen Yiyen Adam. Yoksa siz onu sadece asil ve zeki mi sanıyordunuz? Haha. Çok şakacısınız. Karıncayiyen Yiyen Adam kusursuz bir insandır.

+Karıncayiyen Yiyen Adam'ın ismini Karınca Yiyen Adam olarak okuyorum, sorun bende mi?
    Hayır sizde sorun falan yok, endişelenmeyin. Birçok kişi bu yanılgıya düşüyor.

+Karıncayiyen Yiyen Adam gerçekten karıncayiyen yiyor mu?
    Karıncayiyen Yiyen adam kendisine bir hayranı tarafından doğrultulan bu soruya geçmiş bir zamanda şöyle bir cevap vermiştir;
    "Tabiki de her koyulan kullanıcı adının bir anlam taşıması gerekmektedir, bende bu yüzden benim için mükemmel bir hayvan olan karıncayiyen ile her insanın tüm duyularını bir anda kullanmasını sağlayan bir muhteşemlik olan yemek yemeyi bir araya getirip böyle bir kullanıcı adı oluşturdum. Kısacası karıncayiyen yemiyorum ama bu ileriki zamanlarda yemeyeceğim anlamına gelmiyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 14 Mayıs 2015; 17:44:49 >

• tamam
  • Konu sahibine eksi atmak isteyenler;

Eksiler buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 6 Nisan 2015; 2:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye yiyen yiyen niye sadece yiyen degil
  • karinca yiyen adam olarak bir tek ben mi okuyorum nickinizi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandorfeyta yolunda ilerliyorsun
    Senide yola getirmesini biliriz Konu Dışı olarak evlat !!!

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Buda Nesi Yaw:S
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ana konu yazmış bide adama sorarlar lan sen kimsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

niye yiyen yiyen niye sadece yiyen degil

Merhaba, orada kullanılan "yiyen" kelimelerinden sadece biri eylem olarak betimlenmiştir ve "karıncayiyen" bir hayvanın adıdır. Umarım yardımcı olabilmişimdir, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

niye yiyen yiyen niye sadece yiyen degil

Merhaba, orada kullanılan "yiyen" kelimelerinden sadece biri eylem olarak betimlenmiştir ve "karıncayiyen" bir hayvanın adıdır. Umarım yardımcı olabilmişimdir, saygılar.

anladim yani sen karincayiyen kisiyi yiyorsun

edit : afiyet olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 6 Nisan 2015; 2:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

karinca yiyen adam olarak bir tek ben mi okuyorum nickinizi?

Merhaba, merak etmeyin böyle durumlarla sıkça karşılaşmaktayım, yalnız değilsiniz. Saygılar, iyi forumlar.
  • quote:

quote:

Merhaba, merak etmeyin böyle durumlarla sıkça karşılaşmaktayım, yalnız değilsiniz. Saygılar, iyi forumlar.

sagolun saygilar benden iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

ana konu yazmış bide adama sorarlar lan sen kimsin

Merhaba, bu sorunuzun cevabını zaten konu içeriğine eklemiştim, gözden kaçırmışsınız sanırım. İyi forumlar.

+Karıncayiyen Yiyen Adam kimdir?
    Karıncayiyen Yiyen Adam kuşkusuz ki asil ve zeki biridir. Bunun dışında kim olduğu forum halkınca hala tartışma konusudur. Bazı efsanelere göre kendisi travertendir, bazılarına göre erkek, bazılarına göreyse kızdır ama net bir bilgi henüz bulunmamaktadır. Bunun dışında kendisine bazı şahıslar troll der ama bu yanlış bir yanılgıdır, kendisi sadece boş konuları trolller, ciddi konularda ciddiyetini ve asaletini korur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 6 Nisan 2015; 2:49:38 >
  • Kardes tipini atiyosan at o kadar yaziyi kimse okumaz

• Ula bide ciddi ciddi cevap veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Kardes tipini atiyosan at o kadar yaziyi kimse okumaz

Merhaba, hayranlarım tarafından bana sıkça yöneltilen soruları bir başlık altında cevaplamak istedim. Yani okumak isteyecek çok kişi var, merak etmeyin. İyi forumlar.
  • okumadım
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba, teşekkür ederim asıl benden size iyi forumlar. Hakkımda bilmek istediğiniz başka şeyler olursa onlarıda çekinmeden sorabilirsiniz, ilk mesajıma cevabıyla beraber eklerim. İyi forumlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba, teşekkür ederim asıl benden size iyi forumlar. Hakkımda bilmek istediğiniz başka şeyler olursa onlarıda çekinmeden sorabilirsiniz, ilk mesajıma cevabıyla beraber eklerim. İyi forumlar.

sagolun tekrardan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.