Şimdi Ara

[Ana Başlık] Fallout 1-2 [Güncel 17.12.2013] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyü vs bende sevmiyorum bende senin gibi apokaliptik RPG hastasıyım

Seviyene ve ekipmanına göre, yasa dışı olan Marauders, Super Mutant army, Centaurs, Floaters, Fire Geckos gibi rastgele karşılaşmalarda karşına çıkanları avlayabilirsin.

Çete (oyunda klan yok çeteler var) etkinliklerine katılabilirsin Town Control gibi tabi bunun için bir tanesine üye olman gerekiyor.

En önemli şeylerden birisi iyi zırhlı, iyi silahlı birisini görürsen hemen kaç uzaklaş, bu oyunda eğer dost değilsen öldürüllme ihtimalin var demektir. Sende bilirsin Medeniyet bittikten sonra hayat çok daha acımasız

Şunu da ekleyeyim oyuna yeni başladığında seviye atlamak büyük sıkıntıdır bu yüzden en kolay seviye atlama yolu Crafting yani silah, zırh, mermi vs üretmektir. Sana tavsiyem Bir tane silah skilini taglayıp tamir ve bilim kitapları ile bu iki özelliğinide yükseltmek senin için çok faydalı olacaktır. Hem malzeme üreterek seviye atlar hemde tamir gereken malzemeleri tamir edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 6 Ekim 2013; 8:40:19 >

• Malesef henüz Fallout 1-2 gibi güzel oyun yapılmadı ama eğer oynamadıysan Fallout 3 çok iyidir

Online olarak da Fonline 2 den daha iyisi yok

Fonline 2 de yeni bir eklenti geldi ve karakterinizin görüntüsünü 10,000 kapağa değiştirebiliyorsunuz

quote:

FEATURES:
    -Mutants walk speed boosted. for 20%.
    -Mutants can wear all armors except power and few rare typer combat armors, for armors used 3 different mutant types.
    (if you have rp mutant skin in jacket or in metal you must change it clean mutant skin by terminal)
    -Added ability to change skin in San Francisco China Shi using big med terminal:
    to mutant
    to ghoul
    to dog
    to bluesuit (Vault suit)
    to default
    cost 10k caps.

FIX:
    -Crafted items will get same % of det/dur as mats. So you cant craft brand new ca mk2 from broken ca mk1.

[Ana Başlık] Fallout 1-2 [Güncel 17.12.2013]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 6 Ekim 2013; 11:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Büyü vs bende sevmiyorum bende senin gibi apokaliptik RPG hastasıyım

Seviyene ve ekipmanına göre, yasa dışı olan Marauders, Super Mutant army, Centaurs, Floaters, Fire Geckos gibi rastgele karşılaşmalarda karşına çıkanları avlayabilirsin.

Çete (oyunda klan yok çeteler var) etkinliklerine katılabilirsin Town Control gibi tabi bunun için bir tanesine üye olman gerekiyor.

En önemli şeylerden birisi iyi zırhlı, iyi silahlı birisini görürsen hemen kaç uzaklaş, bu oyunda eğer dost değilsen öldürüllme ihtimalin var demektir. Sende bilirsin Medeniyet bittikten sonra hayat çok daha acımasız

Şunu da ekleyeyim oyuna yeni başladığında seviye atlamak büyük sıkıntıdır bu yüzden en kolay seviye atlama yolu Crafting yani silah, zırh, mermi vs üretmektir. Sana tavsiyem Bir tane silah skilini taglayıp tamir ve bilim kitapları ile bu iki özelliğinide yükseltmek senin için çok faydalı olacaktır. Hem malzeme üreterek seviye atlar hemde tamir gereken malzemeleri tamir edersin.

Hocam fonline reloaded da bir EW buildi var, rahat 6-7 atış yapabiliyorlar turn başına, ve her atışta sağlam damage veriyor. Ve herkes kopyalanmışçasına bu buildi kullanıyor. Böyle bir build paylaşabilir misin? BG buildi böyleleriyle vs karşılaşınca çözüm olmuyor harcıyorlar...

• arkadaşlar oyun(fallout 2) malum windows 7'ye uyumlu değil.renk sorunu oluyor hep...sfall diye bir patch varmış,bu patch resmi bir patch mi oyun yapımcıları tarafından mı yapılmış? yani resmi bir patch değilse şimdi oyun için dinamiklerini de değiştirebilir diye korkuyorum.resmi bir patch ise değiştirse de önemli değil
  • Hoca gog versiyonunu bulursan onu temin et onda her tür patch var.
  • sfall timeslip'in ürettiği bi yamadır, yani resmi değil, kullanabilirsin. Oyunu oynayacaksan RP'siz oynama derim, onda her gerekli yama dahil zaten (http://www.nma-fallout.com/showthread.php?49609-Fallout-2-Restoration-Project-2-2-%28Unofficial-Expansion%29)

2 haftaya kadar son büyük yamanın rapor edilen hataları düzeltilecek ben de onu beklemekteyim, bu paket üzerinde 6 yıldır uğraşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Aralık 2013; 18:12:37 >
  • BoBaFeTT kullanıcısına yanıt
    Kerow kullanıcısına yanıt
    hocam peki bunda ana hikaye değişmiyor değil mi?değişiklikler nedir? ben sadece renk sorununu düzeltmek istiyorum.onun dışında ek görev falan filan istemiyorum yani.oyunum orjinal kalsın istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 8 Aralık 2013; 22:14:27 >
  • Oyuna yapımcılar tarafından yarım bırakılan ya da eklenmek istenen fakat eklenememiş olan içerikleri ekliyor, şu sayfasından daha detaylı bilgi alabilirsin:http://falloutmods.wikia.com/wiki/Killap%27s_Fallout_2_Restoration_Project
    Yani tamamiyle oyunun orjinaline sağdık kalınarak başlanan bir mega projedir, bu yüzden şüphen olmasın. Median gibi saçma sapan oyundan bir eser bırakmayan bir mod kesinlikle değildir. Bir sürü eksik diyaloglar giderilmiştir, hatalı olanlar düzeltilmiştir vs. İçerdiği yenilikler say say bitiremezsin. Ve şuana kadar tanık olduğum en kapsamlı ve kaliteli moddur diyebilirim.

Bu deneyimi her fallout fanı'yım diyen kişinin en az 1 kez tatması gereklidir. (Zaten 1 kere oynamak büyük ihtimal kesmeyecektir daha önce oyunu onlarca kez bitirmiş bile olsan) Çünkü sadece yeni yerler, itemler vs eklenmemiştir, yanısıra yüzlerce rapor edilen bug düzeltilmiştir.

Bu sayfada da teknik bilgileri bulabilirsin:http://falloutmods.wikia.com/wiki/F2RP_Technical_Info

Wiki sayfası çok güncel tutuluyor FRP'ci tayfası sağolsun. Sık sık gez derim memnun kalırsan. Şuan yüzlerce fallout fanı bu modun son toplanan bugların giderilmesi için aç kurtlar gibi kapısında yatıyor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 8 Aralık 2013; 22:31:31 >

ben istiyorum ki görevler değişmesin,ilk olarak oyunu orjinal haliyle oynayayım tekrardan.eski bilgisayarımda bu renk sorunu yoktu gayet oynuyordum sadece resmi olan 1.02 yamayla.şimdi de yükledim 1.02'yi ama renk problemi var.başka bir çözümü yok mu yani renk olayını düzeltmenin?illa renki düzelteceğim diye ek görevler de gelecek mi?
  • Bir görev şayet değişmişse ya eksiktir bir sonuca bağlanması içindir, ya da yapımcılarla kurulan ilişki sonrası verilen kararın neticesinde meydana gelmiştir. Ama sen gene de benim Fallout'um bakire kalsın istiyorsan sadece sfall'u kurabilirsin, karar senin.

Edit:http://falloutmods.wikia.com/wiki/Sfall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 8 Aralık 2013; 22:36:49 >
    sfall'da da bir şeyler değişiyor galiba,tam olarak neler değişiyordu bunda iyice emin olayım hocam.attığınız linke girmiyor bende nedense

hocam bu restorasyon projesinde oyunun eski yapımcıları da mı var ki oyunun tamamlanmamış yerlerini biliyorlar?eğer zaten oyunun yapımcılarından(bethesda'dan bahsetmiyorum) birisi de bu işin içindeyse indireyim.yani hikayeyi bozmuyorsa indireyim bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 8 Aralık 2013; 23:23:07 >
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Hocam Fallout 2 yi mutlaka restoration project ile oyna derim ben. Hikaye üzerinde değişiklik yapmıyor, aksine tamamlıyor bazı görevleri.
    Yapımcıların yapmak isteyipte yapamadığı çoğu görevi ve karakteri ekliyor oyuna, bazı büyük bugları gideriyor (mesela bir noktada kurabileceğimiz bir nükleer başlık vardı ama hiç bir şekilde yapamazdık bunu orjinal sürümde, en zeki ve yetenekli karakterle bile)

gog dan almanı tavsiye ederim ben. Oradaki sürüm sorunsuz çalışıyor zaten Win 8 le bile ve yanında soundtrack gibi güzel eklentilerde var. Ayrıca forumlarında yüksek çözünürlük modları da var. (F2RP nin içinde de vardı galiba gerçi çözünürlük. Ama FO2 çözünürlük yükselince oynanmaz hale geliyor bence, hem çok küçülüyor herşey hem de haritanın çizilmeyen yerleri ortaya çıkıp kötü bir görüntü oluşturuyor.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    ben oyunları genelde orjinal haliyle oynamayı seviyorum.çözünürlük benim için sorun değil,zaten eski bir oyun olduğu için grafikti carttı curttu pek önem vermiyorum.640x800 çözünürlüğü yetiyor bana tam ekran kaplıyor otomatik olarak zaten ^^

şuan için sadece resmi patch olan 1.02'yi yükledim.restoration'u indirdim hatta denedim ama ne bileyim sanki orjinalini oynamak daha iyi.o yüzden sildim tekrardan yükledim 1.02 yamasını da kurdum.o grafik problemini de çözdüm.oyunu açmadan önce masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü'ne tıklıyorum.başka hiçbir şeye dokunmadan ve o açılan ekranı kapatmadan oyunu açıyorum,hiçbir sorun olmuyor ekranla ilgili.

restoration projectle oynamamak istememin tek sebebi oyun için dinamiklerinin değişmesi.denerken fark ettim.mesela karakter yaratırken bazı özellikler direk düşükte başlıyor falan.bazı özellikleri kendilerine göre düzenlemişler.tamam,oyun o şekilde daha hoş gelebilir ama ben bu oyunu ilk oynadığımda yama falan yoktu.birnevi nostalji yapmak istediğimden yüklemek istemiyorum açıkcası

• Fallout 1-2 ve tactics gog da BEDAVA. GOŞUN GAÇIRMAYIN!

http://www.gog.com/

Aslında koşmasanız da olur, 48 saat boyunca devam ediyor bu (Bethesda ya taş galiba :)) Ayrıca günlük hediye paketleri de var, şansınıza ne çıkarsa.
    Site biraz çökmüş durumda an itibatiyle
  • daha iki gün önce steam'de 5 dolar görünce hepsini satın aldım ben yahu :( neyse,çok da üzülmedim ya.steam'de oyunlarımın durması daha hoş ^^ ayrıca isim hakları yıl sonunda değişecek falan filan dediler,o yüzden böyle bedava veriliyormuş.ne kast edildi tam olarak?
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    kötü olmuş :)

Bethesda ya geçiyor eski oyunların hakları bile ayın 15 inde. İnterplay in sahibi (Herve?) giderayak kazık atmak istedi herhalde :)
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    şimdi bethesda'ya geçince oyuna steam'den güncelleme gelir %100.o baştaki for gamers by gamers "interplay" yazısını göremeyiz büyük ihtimal
  • Acilen "Türkçe Yama" gerekiyor
  • İlk mesaj güncellendi.
  • Oyunları kaptık bakalım bu iyi oldu sorunsuz bir Fallout için :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.