Şimdi Ara

[Ana Başlık] Fallout 1-2 [Güncel 17.12.2013] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.nma-fallout.com/showthread.php?50282-Fallout-3-Van-Buren-%28Spoilers!%29

eleman Van Buren projesini F2'ye uyarlamaya başlamış !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 21 Aralık 2013; 18:53:17 >
  • Oyunu Türkçe'ye kim çeviriyor ?
  • Breath Of fire kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir kaç arkadaşla birlikte çeviriyoruz fakat konu neden silindi anlamadım.
  • igneli kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin, lakin başınıza daha büyük sorumluluk almış olamazdınız herhalde

Çeviriyorsanız Restoration Projesiyle beraber çevirin, bir ton eksik diyalog, yazım yanlışı vs düzetildi, çevirdiğinize değsin isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Forumdan bir kaç arkadaşla birlikte çeviriyoruz fakat konu neden silindi anlamadım.

Yardım edebilirim ingilizcem iyidir fallout 2 de favori oyunumdur

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=40571670&p=5#85636306

Linkteki alkolog nickli arkadaşla irtibata geçersen iyi olur. Kendiside çeviri için yardım arıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkce yama başlığının İlk mesajda ki çeviriyi alkolog'a mesaj gönderirsen sevinirim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 25 Aralık 2013; 8:29:18 >
  • Arkadaşlar ilgilenenlere cevap vermeye çalıştım benden özel mesaj almayanlar lütfen bana ulaşsın.
  • Arkadaşlar ben de gog dan falloutları edindim ama fallout 2 de bug sorunları vardı torr un kaybolması gibi bu gibi durumlar için ne önerebilirsiniz ? Bir de Restoration Project 2.2 böyle birşey gördüm geçen yazılarda tam olarak nedir bu yardımcı olabilir misin?
  • Dr_Drognan kullanıcısına yanıt
    Restoration Project'in Son versiyonunu yüklerseniz sorununuz büyük ihtimal çözülebilir. Çünkü bu yama bug ve hataları temizlemek için oyunun hayranları tarafından yapılmış bir yama.
    Bu arada arkadaşlar Van Buren Fallout 3'ü nerde bulabilirim. Oyunun çalışan bi sürümü var mı? Demo beta versiyonu da olsa denemek istiyorum.
  • F3 1 ve 2 nin yerini dolduracak kalitede değildi,,, çeviri şu an hangi durumda bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?
  • Fonline2 oynuyorum 4-5 +90 karakterim var / malzeme var / gelin takılalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.