Şimdi Ara

[Ana Başlık] Fallout 1-2 [Güncel 17.12.2013] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aseuz

Oyuna gel beraber atalım

Gelcem galiba dayanamadım. Büyük ihtimal az ve geç saatlerde oynayabilecem ama olsun. Biraz manual karıştırırm yükleyince mekaniklerini hatırlamam lazım oyunun.
  • Yalnız birkaç tane böyle online oyunu var galiba FO2 nin mesela bu :

http://www.fonline-reloaded.net/

http://forum.fonline-reloaded.net/index.php?topic=2.0

diğeri de senin veridiğin,farklılıklarına güzelliklerine bakmak lazım ya diğeri de ilgimi çekti açıkçası :D + şu an oynadığın servera galiba wipe gelcekmiş 1 ay içinde

Anladığıma göre reloaded olan daha noob-friendly daha çok insan var.diğer server daha hardcore.Wipe olmasa senin serveri düşüncektim de şua n heralde iksini de oynamayıp beklicem wipei, yoksa reloded'a mı bailasam okadar hazırladım her şeyi bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 20 Eylül 2013; 17:59:56 >

• utku191 U kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem Fonline2 ile başlaman, sebebi ise Fonline2 de gerek silah, zırh gerekse bunları yapmak için gereken malzemelere ulaşmak çok çok daha kolay.

Kısa zamanda iyi kalite silah ve zırhlara sahip olabiliyor ve Wastelanda kendini salabiliyorsun.

Fonline reloaded da ise junk bile bulmak sıkıntılı, bir şeyler üretmek için blueprint gerekiyor bunlarda çok pahalı veya sağlam düşmnalara saldırmak gerekiyor vs.

Sana tavsiyem Fonline2 ile başlayıp deneyim kazanman.

Karakter yapımında çok kez hata yaptığım için yeni karakterler yarattım en sonunda 1 tane Big Gunnerım 41 lvl, 1 tane Energy Weapon kritik sniper 29 lvl (her 3 atışından birisi kesin kritik) , 1 tane Small Gun sniper 8 lvl ve bir tane her türlü ekipmanı üretebilen Crafter 22 lvl bulunuyor.

Daha önceden yaptığım ve hatalı olmadığı için oynamadığım 2-3 tane daha karakterim var.

Oyunda Aseuz veya Armada isimli karakterler bana ait görürsen seslen beraber karavan yapar exp ve paraya para demeyiz

Bugün saat 20-21 gibi oyuna gireceğim uyarsa Westelos ve başka oynayan arkadaşlar varsa hep beraber karavan atarız.

Arkadaşlar gelen varsa şu anda Hub girişindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 20 Eylül 2013; 20:38:48 >

• quote:

Sana tavsiyem Fonline2 ile başlaman, sebebi ise Fonline2 de gerek silah, zırh gerekse bunları yapmak için gereken malzemelere ulaşmak çok çok daha kolay.

Kısa zamanda iyi kalite silah ve zırhlara sahip olabiliyor ve Wastelanda kendini salabiliyorsun.

Fonline reloaded da ise junk bile bulmak sıkıntılı, bir şeyler üretmek için blueprint gerekiyor bunlarda çok pahalı veya sağlam düşmnalara saldırmak gerekiyor vs.

Sana tavsiyem Fonline2 ile başlayıp deneyim kazanman.

Karakter yapımında çok kez hata yaptığım için yeni karakterler yarattım en sonunda 1 tane Big Gunnerım 41 lvl, 1 tane Energy Weapon kritik sniper 29 lvl (her 3 atışından birisi kesin kritik) , 1 tane Small Gun sniper 8 lvl ve bir tane her türlü ekipmanı üretebilen Crafter 22 lvl bulunuyor.

Daha önceden yaptığım ve hatalı olmadığı için oynamadığım 2-3 tane daha karakterim var.

Oyunda Aseuz veya Armada isimli karakterler bana ait görürsen seslen beraber karavan yapar exp ve paraya para demeyiz

Bugün saat 20-21 gibi oyuna gireceğim uyarsa Westelos ve başka oynayan arkadaşlar varsa hep beraber karavan atarız.

Arkadaşlar gelen varsa şu anda Hub girişindeyim.

Abi dediğine göre senin server noob friendly oluyor insanlar forumda bu servera daha zor diyyorlardı.Demek herkes kendi oynadığı şeye zor demek istiyor. Neseartık zroluğu falan geçtim, forumda yine admin demiş wipedan 1 hafta önce haber verilcke şimdi başlıcam 1 hafta sonra wipe gelcek çok üzülcem kendimi duvarlara vurcam ondan korkuyom .Başlıyıp öyle çevre mi tanısam şimdi acaba ?? Şu an kesinkes senin serverda oynucam karar verdim de boşa zaman kaybı yapmamak istiyorum sadece kasıp.Hiç oyunun içinden adminler duyuru ypatılar mı daha kesin Wipe'la ilgili?

Bu ay sonu gözüküyor ama senin için oyuna en kısa zamanda başlayıp deneyim kazanmak çok iyi olacaktır.

Ben hala karakter kasıyorum wipe dan sonra kasmaya devam edecepım bu serveri cok sevdim.

Server sıfırlama benim bildiğim bu ay sonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 20 Eylül 2013; 20:59:57 >
  • quote:

Bu ay sonu gözüküyor ama senin için oyuna en kısa zamanda başlayıp deneyim kazanmak çok iyi olacaktır.

Ben hala karakter kasıyorum wipe dan sonra kasmaya devam edecepım bu serveri cok sevdim.

Server sıfırlama benim bildiğim bu ay sonu.

şu an herşeyi içine attım ama was expecting Fallout Us 1.02 fln filan diyor giridm baktım normal exden fallout 1.02 gösteriyor. Forumda da göremedim detaylı anlatım yükleme acaba bütün rarı fallout kalsörü içine atmaktna başka bir şey daha yapcam mı?FO2 gog versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 21 Eylül 2013; 22:54:16 >
    Fallout Reloaded mu kurmaya çalışıyorsun ?
  • quote:

Fallout Reloaded mu kurmaya çalışıyorsun ?

Yav direk client mış adamların veridkleri ben de fallout 2 nin üstüne yapıştırıyordum meğersem exeye tıklayınca çat diye çalıştı fallout 2 yegereksinim yok.Neyse sana sorum şimdi fallouttaki bütün o stat ve skill veren yerler ve o yerlerin verdiği skill değerleri aynı kalmış mı yoksa değiştirdiler mi çünkü ona göre ilk bi close combat charı yapmak istiyorum. İkincisi senin gördüğün bak kesin şöyle ypa dediğin şeyler var mı oyun a başlarken
    Sadece Fallout:Reloaded içindir;

Bigguns: ~200-210 (Ana öncelik)
    Doctor: 90 (ikinci öncelik)
    First Aid:150+ (Size kalmış)
    Lockpick:100 (Size kalmış)

Simple
    ST: 6
    PE: 7
    EN: 10
    CH: 1
    IN: 3
    AG: 10
    LK: 3

Small frame/Bonehead

3 - Quick Recovery
    6 - Quick Pockets
    9 - Even tougher
    12- Lifegiver
    15- Lifegiver
    18- Bonus rate of fire (PE 7 ancak bu perk alınabiliyor yazmışlar ben denemedim)
    21- Lifegiver
    24- Sharpshooter or Man of Steel

Bunu üyesi olduğum çete kullanıyor ve memnunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 24 Eylül 2013; 12:43:03 >
  • quote:

Sadece Fallout:Reloaded içindir;

Bigguns: ~200-210 (Ana öncelik)
    Doctor: 90 (ikinci öncelik)
    First Aid:150+ (Size kalmış)
    Lockpick:100 (Size kalmış)

Simple
    ST: 5
    PE: 7
    EN: 10
    CH: 1
    IN: 3
    AG: 10
    LK: 4

Small frame/Bonehead

3 - Quick Recovery
    6 - Quick Pockets
    9 - Even tougher
    12- Lifegiver
    15- Lifegiver
    18- Bonus rate of fire (PE 7 ancak bu perk alınabiliyor yazmışlar ben denemedim)
    21- Lifegiver
    24- Sharpshooter or Man of Steel

Bunu üyesi olduğum çete kullanıyor ve memnunlar.

Reloaded değil FO2 Online, şimdi sorularım

1)herkes aynı buildi yapıyorsa ne zevki kalır ki?Tamam Close combat late gamede normal falloutta da güçsüzleşiyordu ama burda belli bir güçlendirme ypamışlardır dedim?Yakın dövüş yapan kimse yok mu harbiden?

2)Stat yorumlamalarına gelirsek: ST,PE ve AP benim yaptığım gibi zaten Endurance niye o kadar fazla ?ENdurance okadar fazla ypamak için Intelligence ve Luck'in baya niteliksizleştirildiği anlamına mı geliyor.Mesela Intelligence dialoglar ve level başına skiller içindi.Skill point alabildiğimiz max level kaç ola ki?eğer mesela normalde falloutda sallıyorum 20 level oluyorsak oyun bittiğinde 10 int varsa 20*20=400 skill point ekliyeibliyorduk burda acaba level sınırı 100 diye 3 Int ile 6*100=600 olduğundan falan dolayı mı yoksa nasıl okadar artırcan skilleri?

3)Luck'ın Kritik vurma özelliği kaldırılmış mı niye onu da düşürmüşler?Sana da adminsin gibi soruyom ama keşke değişimleri " Final Changelog" altında toplasalardı.Şu an yarattıkları build kafama yatamıyor bir türlü.

1- Close Combat, yakın dövüş üzerine kurulduğu için hedefe 1 adım kalana dek yaklaşmalı ancak süper mutantlar veya uzak mesafeli silah kullanan oyunculara karşı neredeyse hiç şansı yok.

2- Endurance Hitpoint için gerekiyor ne kara çok hitpoint o kadar fazla yaşama şansı. Skill pointlerde en son kaç olur bilmiyorum.

Oyundaki seçilmiş skillere 24 seviyeye kadar skill verebiliyoruz daha sonra bunlara skil verilemiyor. Bu yüzden skill pointler dikkatli kullanılmalı.

Ayrıca ST taşıma kapasitesi ve başlangıçta HP için gerekli ancak zaten bu oyunda her levelde 1 taşıma kapasitesi aldığın için ST ye çok takılma verdiğim değerleri kullan. Örneğin benim 43 lvl bigguner da 6 st den dolayı 54 carry weight varken 44 lvl de toplam 103 pounds taşıma kapasitesi oldu.

3- Luck tabiki kritik yüzdesini artırıyor 1 luck puanu %1 kritik şansı ekliyor, bunu kullandığın silah ve zırhlarla yükseltmek mümkün.

Bildiklerimi cevaplarım, cevağ alamadıkların için forumu okuman lazım.

Bende mecburen Reloaded da başladım, malesef tüm çetem (Crazy 88) reloaded oynuyor.

Bu sayfayı daha önce paylaşmıştım mutlaka bakılmalı karakterler buna göre yapılmalı;

Fonline2 ve Fallout Online: Reloaded içindir;

http://www.nitue.net/#fcp/creation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 23 Eylül 2013; 20:24:04 >

• Arkadaşlar Fonline 2 oynayan arkadaşlardan isteyen varsa kendi yaptığım ve elimde fazla bulunan pek çok silah ve zırh var, ihtiyacı olan arkadaşlar buraya cevap yazarsa oyunda buluşup malzeme verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 26 Eylül 2013; 10:09:58 >
  • Fallout ve Fallout2 oyunun temel yapısı üzerine bazı eklemeler (yeni görev, karakter vs) eklenerek internet üzerinden çoklu oyuncu desteği ile yapılan versiyonlarından birisidir.

Diğer versiyonlar:

Fallout Life After MK2
    Fonline: Reloaded
  • Konunun birinci sayfasında birkaç tane video paylaşmıştım izleyebilirsin.
  • quote:

Konunun birinci sayfasında birkaç tane video paylaşmıştım izleyebilirsin.

Hocam reloadedda 24.leveldan sonra tagged skillere puan veremiyor muyuz? Eğer verebiliyorsak vay halime, barter falan almıştım 24ten sonra veremem diye
  • kimano kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim veremiyoruz, Fonline'a bir süre ara verdim.
  • quote:

Benim bildiğim veremiyoruz, Fonline'a bir süre ara verdim.

http://forum.fonline-reloaded.net/index.php?topic=1296.msg8848#new burada şöyle bir bilgi buldum.
  • kimano kullanıcısına yanıt
    Kilgore adminlerden birisi eklenir diyorsa ekleniyordur, güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 5 Ekim 2013; 17:47:27 >
  • Evet, ama bu severdeki çoğu oyuncu Fonline:Reloaded serverine gitti ve Fonline 2 serverinde pek fazla oyuncu kalmadı.

Fonline : Reloaded

http://www.fonline-reloaded.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 5 Ekim 2013; 19:19:33 >
  • Bu konu içerisinde anlatmaya çalıştım serverler farklı olsada aynı yapı üzerine yapıldıkları için kurallar birbirine benzerler.

http://www.fonline-reloaded.net/wiki/index.php?title=Main_Page
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.