Şimdi Ara

[Ana Başlık] Fallout 1-2 [Güncel 17.12.2013] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kurtarsın bilader sana hemen bir Big Gun karakter yapısı vereyim :)

Special Traitler:
    Bonehead
    small frame

Specials
    str:8 pe:4 end:10 ch:1 Int:6 Ag:10 Lk:1

Perkler:
    2x toughness
    2x lifegiver
    2x action boy
    1x anti crit
    bonus rate of fire

Bigguns 200-250 olsun
    Firstaid 200+

Seviye 24'den sonra perk alamazsın ayrıca 26 lvl den sonra deneyim skill pointler %50'ye düşer, Hitpoint lvl başı 2 gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 25 Ağustos 2013; 0:21:24 >
  • Yakışmaz mı bu oyunlara da enhanced edition hı?
  • @Aseuz

Teşekkür ederim build için, yanlız oyun çok zor olmuş, tam wasteland, herkes pvp modunda, wastelandda kimle karşılaşsak direk kurşun yağdırıyor. Ayrıca ölünce üzerimizdeki herşeyin gitmeside hardcore da doruk olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 25 Ağustos 2013; 17:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

@Aseuz

Teşekkür ederim build için, yanlız oyun çok zor olmuş, tam wasteland, herkes pvp modunda, wastelandda kimle karşılaşsak direk kurşun yağdırıyor. Ayrıca ölünce üzerimizdeki herşeyin gitmeside hardcore da doruk olmuş.

Junkyard da bazı görevler var onları yap, görevlerden bir tanesinde Marsek isimli çobandan çadır yapmayı öğreniyorsun. Çadırını yaptığın zaman eşyalarını orada saklayabilirsin 10-15 seviyeye kadar üzerinde değerli eşya taşımamaya çalış.

Oyundaki ismim: Aseuz, Aseuz_Craft karşılaşırsan seslenirsin sana yardımcı olmaya çalışırım, beraber karavan yaparız çabuk level atlarsın benim karaktrin seviyesi 20

Senin kullanıcı ismin ne ?

Bir eleman daha var kullanıcı adı: Esrarcı_Baba görürsen onada seslenirsin o da oyuna geçen hafta içinde başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 25 Ağustos 2013; 17:33:56 >

• Beyler bene f1 yükledim ama oyunda renk sorunu var bazen renkler gidiyor bazen de ekran kararıyor birden. Oynayamıyorum oyunu. Win7 62 bit kullanıyorum ekran kartı hd7850, bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

[Ana Başlık] Fallout 1-2 [Güncel 17.12.2013]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 25 Ağustos 2013; 19:05:51 >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Çözüm için internette arama yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Çözüm için internette arama yaptınız mı ?

Yaptımda türkçe kaynak bulamadım ingilizcem pek iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler bene f1 yükledim ama oyunda renk sorunu var bazen renkler gidiyor bazen de ekran kararıyor birden. Oynayamıyorum oyunu. Win7 62 bit kullanıyorum ekran kartı hd7850, bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Explorer.exe işlemini sonlandırıp oyunu açmayı dener misiniz?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki şekide deneyin;

• Geçen gün sorunu hallettim beyler gerek kalmadı, sağ olun yine de.
  • @Rodin: Nasıl hallettiğini yazsan iyi olurdu böylece başka bir arkadaş aynı problemi yaşadığında sorunu nasıl çözeceğine dair fikri olurdu.
  • http://www.wikihow.com/Install-a-High-Resolution-Patch-to-Fallout-1-from-Steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 30 Ağustos 2013; 21:38:09 >
  • Fonline 2 de kendimde kullandığım Energy Weapon kritik keskin nişancı ve Big Gun burster şiddetle tavsiye ederim, bu karakter yapılanmalarını deneyin;

Ağır silah kurulumunda seviye 24 den sonra mutlaka küçük silahlarada verin ve küçük silah bulundurun sebebi ise eğer bir kolunuz yaralanırsa ağır silah kullanamazsınız ve kolayca öldürülürsünüz ayrıca kendinizi iyileştirmek için Doctor 100 ve First aid 'e 200 e kadar verebilirsiniz. Ancak ilk 24 seviyede gelen tüm yetenek puanları Big guna verilmeli. 26 seviyeden sonra taglanmış olan yeteneklere puan koyamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 18 Eylül 2013; 0:59:19 >

• Dostum BG buildinde toplam special (strenght,perc vs) sayısı 42 görünüyor, fazlalık olarak +1 gain perception ve small frameden +1 agility var. Ama yinede sebebini bulamadiğim bir fazlalık var.

Ayrıca BG'de strenght 6 iken nasıl minigun kullanabiliyorsun? Req düşüren silahmi var?

@aseuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 16 Eylül 2013; 20:33:57 >
  • kimano kullanıcısına yanıt
    Evet neden bir fazla special pointim var bende anlamadım, eğer nasıl olduğunu bulursam burada paylaşırım.
    Minigun ve rocket luncher 7 str isterken Big gun yeteneği 200+ olunca 6 str yeterli oluyor.

Ayrıca Bonehead özelliği inteligence dan 1 alıyor.

STR requirement düşüren silah yok ancak ap gereksinimini 1 düşüren silah ve zırhlar yapılabiliyor. Alınabiliyor.

Bu karakteri daha iyi yapmak mümkün ancak sürekli 2 nuka kola kullanmak gerekiyor,

Str:6
    Pe:8
    En:10
    CH:1
    IN:6
    AG:8 (2 nuka kola ile 10 AG yaparak 2 jet takviyesi ile 16 ap ulaşılabiliyor)
    LK:1

Traitler: Smallframe, Bonehead

Geçenlerde bir şey fark ettim, Mentats alarak inteligence artırıp daha fazla kitap okuyabiliyorsunuz

Hub daki elemana 30 dogtag verirseniz size Ranger Armor hediye ediyor.
    Hubdaki eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 17 Eylül 2013; 19:59:20 >

• Olm çok güzel yapmışlar ya valla eline sağlık ONline'nını yapanların şu aralar 3 4 tane beklediğim mod olmasa farklı farklı oyunların başlardım Aseuz Screenshotlarını takip ediyorum abi bol bol at :D
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Oyuna gel beraber atalım
  • Aseuz, silahların orj gereksinimlerini mi düşürmüşler FO'yu yapanlar ? Hangi minigun dan bahsediyorsun, Avenger (7), Vindicator(8) ?

* Originalde istediği gereksinimleri parantezde belirttim.
  • Gereksinimler güşürülmedi, Big guns 200+ skill puanından sonra penaltı ortadan kalkıyor.
  • Fallout New Vegas'a başlamıştım, 10 levele kadar gelmiştim. Üç boyutlu grafikler, Fps havası beni oyundan soğutmaya yetti. Oyunu silip Fallout 2'yi kurdum, Restoration Project 2.2 de yükledim. Bünye kendine geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.