Şimdi Ara

amortisör değişimi, marka önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımın amortisörlerini değişme vakti geldi hem ön hem arka. Ancak orijinal parça sadece ön amortisörler için bulunabiliyor. Önler orijinal arkalar yan sanayi şeklinde mi daha iyi olur yoksa tek bir markaya 4 amortisörü de değiştirmem mi daha mantıklı olur? Maysan düşünüyorum, kullanıp memnun kalanlar var mı? Konfor olarak orijinalden farkı olur mu?

• Sachs marka amortisör takabilirsiniz. Kalitelidir. 4 ünü de aynisindan alip geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlı sollu takım halinde değişiyor. monroe iyidir . ben maysan takmıştım 2018 de, iyi yani kullanıyorum bir sıkıntısı yok.

• Astra j aracıma 2 amortisörde yağ kaçakları olduğu için komple değişim yaptım geçen yıl ekim ayında. Orijinali GM çok pahalıydı onun yerine Sachs aldım ön arka olarak. Genel olarak iyi bir şikayetim yok.

• Peki helezon yaylarını da değiştirmeli miyim? Araç 13 yaşında 390bin kilometrede. Öyle çökme vs. yok ancak bu yayların bir ömrü varsa onu da değiştirebilirim. Yalnız onların da orijinali yok. Kullanırsam yan sanayi kullanmak zorundayım yani.

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Helezonlarda gözle görülür bir yıpranma (şekil bozukluğu, çürüme gibi) değiştirmeyin. Yan sanayilerin orijinalleri tutacağını düşünmüyorum zira helezonu şekil olarak benzetmek kolay olsa da doğru üretimin pek de basit olmadığı kanaatindeyim.

Amortisörlerde orijinallerin de illaki bir OEM'i vardır, tutup kendisi üretmez araç üreticisi. Bulabiliyorsanız ZF Sachs alın derim. Bulamazsanız Monroe alın derim. Bunlar pek çok modelin OEM'idir zaten.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

ön amortisör üreticisi kyb idi, kyb ile değişim yaptım 2 yılda ses çıkarmaya başladı. Orijinal marka logolu ürünün yerini hiçbiri tutmuyor sanırım. Yoksa bu kadar kısa sürede sıkıntı çıkarmaması lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rot başı için marka önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilstein b6 bakabilirsiniz , premimum bir arabaniz yoksa sachs da iyidir , sachs in yan sanayisi çok buna dikkat edin yeter, olmadi orjinal alin geçin servisten zaten taksit imkani sunarlar , sevgilerle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Monroe👑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 14 Nisan 2024; 14:5:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.