Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

harbiden ya oyunun en başındayım daha w tuşuna 2-3 saniye basılı tuttum sonra save & exit . . .

Ben biraz ilerleyebildim. Bol odası olan büyükçe bir yerdeyim. Kütüphane gibi bir yere girdim cıkamıyorum :D Cıkmak istemiyorum. Garip sesler geliyor :D

O odada kitapları kuracılıyordun kapı açılıyordu.

• tünel kısmında tıkandım.

• Valla biraderlerim, şatoda duvarların kenarına pısarak ilerliyordum ,birden etraf bulanıklaştı, tam geriye dönücektim her yer bulanık önümden bir şey geçti kapattım oyunu
  • quote:

quote:

harbiden ya oyunun en başındayım daha w tuşuna 2-3 saniye basılı tuttum sonra save & exit . . .

Ben biraz ilerleyebildim. Bol odası olan büyükçe bir yerdeyim. Kütüphane gibi bir yere girdim cıkamıyorum :D Cıkmak istemiyorum. Garip sesler geliyor :D

Raflardan 3 tane farklı kitabı çekince gizli bir oda açılacak, oraya girdiğin zaman devamı gelir zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Valla biraderlerim, şatoda duvarların kenarına pısarak ilerliyordum ,birden etraf bulanıklaştı, tam geriye dönücektim her yer bulanık önümden bir şey geçti kapattım oyunu

hay allah iyiligini versin bende bir türlü cesaret edip başlayamıyorum
  • Bu yorumlarda ne ağzımın suyu aktı..
  • Şimdi baktımda oyun 1 Gb mı ?
    Gameplay ne kadar ki?
  • koptum ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 21 Ekim 2010; 2:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

quote:

Raflardan 3 tane farklı kitabı çekince gizli bir oda açılacak, oraya girdiğin zaman devamı gelir zaten...

Ben orda takılıp kalmadım. Tırstıgımdan cıkmıyorum odadan :D ehehhe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 21 Ekim 2010; 11:08:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

quote:

Ben orda takılıp kalmadım. Tırstıgımdan cıkmıyorum ordadan :D ehehhe

sen benden cesursun ben oraya kadar bile gelemiyorum.

• Yanımda makara yapcak bir arkadaşım olsa oynarım. Geçen bir arkadaşa tavsiye ettim adam bir kaç günde bitirdi oyunu. Başları hiç bir şey değilmiş. İlerledikçe gerilim çok artıyormuş :D
  • quote:

koptum ya :D

yok artık

• Adamın rengi kırmızıya döndü :D
  • müthiş..hemen bu akşam deniyorum , mıçırtacak bir oyun buldum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

yok artık

Video çok iyi ya

• Resmen ohaa video süper olmuş acayip cezb oldum.
  • AMA HARBİDEN OYUN DEDİKLERİ KADAR VAR TIRRRRSS TIM

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

yok artık

Video çok iyi ya

• quote:

Videonun 5:20 dk. süper...

Valla ben de oynarken bir yerde bağırdığımı hatırlıyorum...

• quote:

quote:

Ben de ordan çıkmak istememiştim. Sonra çıktım, biraz ilerleyince bu mumyalardan gördüm bir tane. Tam nereye gidiyor diye peşine takıldım ki, uzun ince kapkaranlık bir koridor çıktı karşıma. Oyunu kapadım.

İndirmeden önce bir gameplay videosunu izlerken kafayı yemiş gibi bağırdım ve kulaklığı aniden çıkardım. İlk defa bir oyuna bu kadar ciddi tepki verdim.

Bunu bir gece televizyona bağlayıp oynayacağım. Ama yanımda birileri mutlaka olmalı.

3 saat önce kulaklıkta son ses, ışıklar kapalı başladım oyuna. Sonra kulaklığın seviyesini ortalara getirdim, sonra da kapattım zaten.

• Amnesiazede :D ehehehe
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.