Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> Pc Oyunları >> FPS/TPS
isk0rpit => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 21:35:06)
quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

harbiden ya oyunun en başındayım daha w tuşuna 2-3 saniye basılı tuttum sonra save & exit . . .

Ben biraz ilerleyebildim. Bol odası olan büyükçe bir yerdeyim. Kütüphane gibi bir yere girdim cıkamıyorum :D Cıkmak istemiyorum. Garip sesler geliyor :D

O odada kitapları kuracılıyordun kapı açılıyordu.

SwordBreaker => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 22:11:43)
tünel kısmında tıkandım.

DMUKKS => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 22:22:13)
Valla biraderlerim, şatoda duvarların kenarına pısarak ilerliyordum ,birden etraf bulanıklaştı, tam geriye dönücektim her yer bulanık önümden bir şey geçti kapattım oyunu

FoxHound => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 22:51:20)
quote:

quote:

harbiden ya oyunun en başındayım daha w tuşuna 2-3 saniye basılı tuttum sonra save & exit . . .

Ben biraz ilerleyebildim. Bol odası olan büyükçe bir yerdeyim. Kütüphane gibi bir yere girdim cıkamıyorum :D Cıkmak istemiyorum. Garip sesler geliyor :D

Raflardan 3 tane farklı kitabı çekince gizli bir oda açılacak, oraya girdiğin zaman devamı gelir zaten...

dr.halil => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 23:15:20)
quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Valla biraderlerim, şatoda duvarların kenarına pısarak ilerliyordum ,birden etraf bulanıklaştı, tam geriye dönücektim her yer bulanık önümden bir şey geçti kapattım oyunu

hay allah iyiligini versin bende bir türlü cesaret edip başlayamıyorum

Eru ilúvatar => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 23:48:02)
Bu yorumlarda ne ağzımın suyu aktı..

Eru ilúvatar => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (20.10.2010 23:56:30)
Şimdi baktımda oyun 1 Gb mı ?
Gameplay ne kadar ki?

sonsuzuncu => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 02:45:47)
koptum ya :D

Bullseye_00 => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 04:21:10)
quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

quote:

Raflardan 3 tane farklı kitabı çekince gizli bir oda açılacak, oraya girdiğin zaman devamı gelir zaten...

Ben orda takılıp kalmadım. Tırstıgımdan cıkmıyorum odadan :D ehehhe

Guest => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 10:56:32)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

quote:

Ben orda takılıp kalmadım. Tırstıgımdan cıkmıyorum ordadan :D ehehhe

sen benden cesursun ben oraya kadar bile gelemiyorum.

Bullseye_00 => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 11:07:22)
Yanımda makara yapcak bir arkadaşım olsa oynarım. Geçen bir arkadaşa tavsiye ettim adam bir kaç günde bitirdi oyunu. Başları hiç bir şey değilmiş. İlerledikçe gerilim çok artıyormuş :D

ilgezer => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 11:12:15)
quote:

yok artık

Bullseye_00 => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 11:17:10)
Adamın rengi kırmızıya döndü :D

velfecir => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 12:14:00)
müthiş..hemen bu akşam deniyorum , mıçırtacak bir oyun buldum sanırım

isk0rpit => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 20:01:26)
quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

yok artık

Video çok iyi ya

Eru ilúvatar => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (21.10.2010 22:36:09)
Resmen ohaa video süper olmuş acayip cezb oldum.

djx => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (22.10.2010 02:09:42)
AMA HARBİDEN OYUN DEDİKLERİ KADAR VAR TIRRRRSS TIM

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

yok artık

Video çok iyi ya

FoxHound => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (22.10.2010 03:40:00)
quote:

Videonun 5:20 dk. süper...

Valla ben de oynarken bir yerde bağırdığımı hatırlıyorum...

ne bilim ben ya adamı => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (22.10.2010 07:35:12)
quote:

quote:

Ben de ordan çıkmak istememiştim. Sonra çıktım, biraz ilerleyince bu mumyalardan gördüm bir tane. Tam nereye gidiyor diye peşine takıldım ki, uzun ince kapkaranlık bir koridor çıktı karşıma. Oyunu kapadım.

İndirmeden önce bir gameplay videosunu izlerken kafayı yemiş gibi bağırdım ve kulaklığı aniden çıkardım. İlk defa bir oyuna bu kadar ciddi tepki verdim.

Bunu bir gece televizyona bağlayıp oynayacağım. Ama yanımda birileri mutlaka olmalı.

3 saat önce kulaklıkta son ses, ışıklar kapalı başladım oyuna. Sonra kulaklığın seviyesini ortalara getirdim, sonra da kapattım zaten.

Bullseye_00 => Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (22.10.2010 07:39:29)
Amnesiazede :D ehehehe

Sayfa: << < önceki 2 3 [4] 5 6   sonraki >     >>