Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok iyi... ama Türkçe yama çıkmasını bekliyim oyunu öyle oynuyum tahmini olarak ne zmn yama çıkar beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

ben geceyarısı oynarken oyunu kahve almaya kalkıyorum, mutfağa gideken bir yere çarpmamak için f ye basıyorum ama gazım bitmiş galiba...

• türkçe yaması çıkmış, oynamayan kalmasın:

http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=17752
  • quote:

türkçe yaması çıkmış, oynamayan kalmasın:

http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=17752

• indirdim aksam bakalım korkucammı:)
  • Ben bir yerinde kaldım, yeni konu açmayayım, kirlilik olması diye burada soruyorum. Hata ettiysem affola :)

Giriş Salonu diye bir yere geliyoruz. Aşağıda şarap mahzeni falan var, rafineri var. Yukarıda milyon tane oda var :D Anahtarı bul diyodu, yukarıda anahtarı buldum, şarap mahzenini açtım. Hatırlatmada sadece 4 iksir topla filan bide rafineriye giden kapıdaki ağı erit diye iki şey var. Envanterde Kuprit falan 3 tane öyle şey var. İksir kabı var bide boş heralde. Envanterde diğerlerini onun içine sürüklediğimde gerekii aletlerle falan yapılmadı birşeyler diyor. İksir deney seti gibi birşey var bide orda üstündeki vanalara tıklıyınca 4 iksir lazım gibi birşey diyor. Nasıl geçicem bulamadım burayı. Yardım edebilecek var mı?
  • Laboratuvardaki deney setinin en sonuna kimya kabını koyacaksın. Oradaki 4 boş tüpe de şarap mahzeninden topladığın sıvıları dökeceksin. Oluşan karışımı da organizmayla kaplanmış kapıda kullanacaksın...
  • son 1 aydırr bütüünn cdcilere sordum hiçbirine hala gelmedi...yarın gidicem linkleri vericem diycem abi al burdan indir neyse parası vereyim..:)
  • Dün yeni mekana geçtim. Yerler yarıya kadar suyla dolmuş. Baktım karşıdan görünmeyen bişi koşa koşa geliyo suda Dayanamadım bu kadar strese :D kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Dün yeni mekana geçtim. Yerler yarıya kadar suyla dolmuş. Baktım karşıdan görünmeyen bişi koşa koşa geliyo suda Dayanamadım bu kadar strese :D kapattım.

Aynı durumlar banada oldu baktım üzerime gelio yaa sesi kısma yöntemi ya da başka birşeye bakma inanılmaz oyun insanı Ürkütüo bu kadar etkili bi oyun oynamıştım oynamayan kimse kalmasın kesinlikle
  • bide oyunun sonunda şifreyi toplayıp oyun klasöründeki şifreli dosyayı açıosun açtım baktım ama hiç enterasen birşey yoktu... Resimler gayet hoştu videolar oyun yapımı ile ilgiliydi. daha güzel ayrıntılı bir anlatım olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steyy -- 18 Ekim 2010; 4:56:10 >
  • Yok abi ben videoyu izlerken tırstım, burdan iyi izlemek zaten oynamam gereken başka oyunlar var, iş güç ehm
  • quote:

oyun çok güzel, gece kulaklıkla ve ışıklar kapalı halde daha güzel..

yalnız oyunu yapan frictional games'in sitesine baktım, adamlar isveçin kasabasında

yaşıyorlar ve toplam 5 kişiler + bazı işler için taşeron kullanıyorlar...

arkadaşlar Türkiyenin sorunu nedir çekler mafia serisini, danimarkalılar hitman serisini vs yaptılar...

1 tane adam gibi oyun firmamız yok 75 milyonluk ülkeyiz, utanıyorum şahsen...

http://www.frictionalgames.com/site/about

Ve bu 5 kişi ayrı lokasyonlarda yaşıyorlar. Yani aynı çatı altında bile değiller gibi bir yazı okumuştum. Zoru başarmış adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

yalnız oyunu yapan frictional games'in sitesine baktım, adamlar isveçin kasabasında

arkadaşlar Türkiyenin sorunu nedir çekler mafia serisini, danimarkalılar hitman serisini vs yaptılar...

Ve bu 5 kişi ayrı lokasyonlarda yaşıyorlar. Yani aynı çatı altında bile değiller gibi bir yazı okumuştum. Zoru başarmış adamlar.

Bunun nedeni çok basit; üretken bi ülke değiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Bunun nedeni çok basit; üretken bi ülke değiliz.

Bu bilinen bir şey zaten. Oyunlara gelene kadar oohhooo. Türk malı ne var ki? Gidin girin herhangi bir süpermarkete herşey israil malı

• Arkadaşlar laptop ATI 5650 kartıyla tüm ayarlar açık 1600x900 de 10.8 Catalyst sürücüsüyle ana menüde 11 fps alıyordum.

Guru3d forumlarındaki ATI 10.10 BETA sürücüsünü indirip kurdum ve abartısız söylüyorum oyunun ana menüsündeki fps oranı 35'e çıktı.

10.10 beta sürücüsünün bir takım bugları var ama Medal of honor gibi yeni oyunlarda inanılmaz bir performans artışı oluyor. Adres aşağıda.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=330602

WHQL olan versiyonu çıkınca kesinlikle çekmeyi unutmayın.

• youtube'dan amnesia: the dark descent reaction diye aratin. millet oynarken fena korkuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

youtube'dan amnesia: the dark descent reaction diye aratin. millet oynarken fena korkuyor

çocuğun tepkisi müthiş, yorumlar da bir öyle

• Türkçe yama + kulaklık(full ses) + karanlık ortam + high quality grafik..
    Müthiş bir korku deneyimi.
  • o yüzden kızlara göre değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.