Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar oyunun başındayım adamın kendine yazdıgı mektuba kadar geldim ordan sonrasına ilerleyemedne gidecek yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

merhaba arkadaşlar oyunun başındayım adamın kendine yazdıgı mektuba kadar geldim ordan sonrasına ilerleyemedne gidecek yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

duvardaki kolu indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

merhaba arkadaşlar oyunun başındayım adamın kendine yazdıgı mektuba kadar geldim ordan sonrasına ilerleyemedne gidecek yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

duvardaki kolu indir

bi resim gösterirsen iyi olur çünkü bulamadım her tarafı gezdim dolaştım
  • Müthiş bi oyun korkudan bazen saklamdgın yerden geri çıkamıordum
  • Ali Arslan masanun solunda. Duvarda kol var. Şarap raflarının ortasında. Biraz yaklaş durava göreceksin. Karanlık
  • Arkadaşlar bu nebiçim yorum böyle hem bu site müdavimleri hemde karşılaştığım diğer sitelerdeki tepkiler ve netteki çeşitli videoları saymadım bile bu güne kadar bukadar şiddetle tavsiye edilen başka bir oyun görmedim
    birzadan kurup oynıyacağım
    bakalım ben ne tepki verecem
    bu arada Türkçe yamayı da indirdim meğei geçen herkese teşekkürler oyun yapımcılarına yada dağıtımcısı olan şirketlere TÜRKÇE OYUN için bi baskı yapılamazmı bunu başlatabilsek bari her çıkan oyunun en dandik dillerde bile sürümü var ama TÜRKÇESİ YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt_35

Arkadaşlar bu nebiçim yorum böyle hem bu site müdavimleri hemde karşılaştığım diğer sitelerdeki tepkiler ve netteki çeşitli videoları saymadım bile bu güne kadar bukadar şiddetle tavsiye edilen başka bir oyun görmedim
    birzadan kurup oynıyacağım
    bakalım ben ne tepki verecem
    bu arada Türkçe yamayı da indirdim meğei geçen herkese teşekkürler oyun yapımcılarına yada dağıtımcısı olan şirketlere TÜRKÇE OYUN için bi baskı yapılamazmı bunu başlatabilsek bari her çıkan oyunun en dandik dillerde bile sürümü var ama TÜRKÇESİ YOK

Başla bakalım oynamaya yorumlarını bekliyoruz :D

• oyunu videolardan bitirdim direk oynamadım çünkü bu tip oyunlardan cok etkileniyorum kısacası yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

oyunu videolardan bitirdim

ve böylece oyunu mundar ettin aferin.
  • oynama vakti geldi mi gençler
  • oyunun başlarındayken ara vermiştim, korkudan dermişim, az önce devam edeyim dedim bilmiyorum sarmadı hikayesi, ortamı. Kötü bir oyun kesinlikle değil ama artık kesmiyor bunlar beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 23 Ekim 2010; 19:28:49 >
  • Ben gireyim oynayayım diyorum ama amaan boşver diyorum sonra.

Yanımda biri olması lazım öyle olsa bir oturuşta bitiririm bile.
  • quote:

oyunun başlarındayken ara vermiştim, korkudan dermişim, az önce devam edeyim dedim bilmiyorum sarmadı hikayesi, ortamı. Kötü bir oyun kesinlikle değil ama artık kesmiyor bunlar beni.

Tabi... Tabi...
  • quote:

oyunun başlarındayken ara vermiştim, korkudan dermişim, az önce devam edeyim dedim bilmiyorum sarmadı hikayesi, ortamı. Kötü bir oyun kesinlikle değil ama artık kesmiyor bunlar beni.

Bırak bu ayakları yusuf yuauf
  • Arkadaşlar ben şarap mahzenindeyim. 4 elementi topladım şimdi ne yapmam gerek ? Kapıların önünde kırmızı birşeyler çıktı onları yok etmenin bir yolu var sanırım. Yardım eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Laboratuvardaki deney setinin en sonuna kimya kabını koyacaksın. Oradaki 4 boş tüpe de şarap mahzeninden topladığın sıvıları dökeceksin. Oluşan karışımı da organizmayla kaplanmış kapıda kullanacaksın...

İlk sayfadaki mesajımdan alıntı...
  • quote:

quote:

Laboratuvardaki deney setinin en sonuna kimya kabını koyacaksın. Oradaki 4 boş tüpe de şarap mahzeninden topladığın sıvıları dökeceksin. Oluşan karışımı da organizmayla kaplanmış kapıda kullanacaksın...

İlk sayfadaki mesajımdan alıntı...

Teşekkürler de, şimdi yiyorsa gir bunları yap
  • Önemli değil... Korkuya devam...
  • yaa yaa
  • Hay Allah, işe bak ! Karışımı yaptım hemen çıktım gittim meğersem çıkan formülü almam gerekiyormuş heralde. Geri gidemem oraya kim bilir ne çıkacak yine sonra girer oynarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.