Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

youtube'dan amnesia: the dark descent reaction diye aratin. millet oynarken fena korkuyor

çocuğun tepkisi müthiş, yorumlar da bir öyle

gerçekten gerilim dolu bunu oynamak cesaret ister.

• quote:

quote:

youtube'dan amnesia: the dark descent reaction diye aratin. millet oynarken fena korkuyor

çocuğun tepkisi müthiş, yorumlar da bir öyle

oyunun esrb rating'i hala beklemede ama böyle küçük çocuklar için uygun çıkacağını zannetmiyorum...

çocukları gereğinden fazla etkileyebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

oyunun esrb rating'i hala beklemede ama böyle küçük çocuklar için uygun çıkacağını zannetmiyorum...

çocukları gereğinden fazla etkileyebilir...

bence iyi böyle. yıllardır çocukların beynine hep öldürmeyi soktular sonuç : psikopat bir nesil yetişiyor. daha geçende ünili bir genç yavru kediyi öldürdü. şimdi de biraz ölüm korkusu yaşarlarsa belki dengeyi bulurlar
  • Oyun bende inanılmaz kasıyor. Sistemim o kadar mı kötü yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Oyun bende inanılmaz kasıyor. Sistemim o kadar mı kötü yahu?

amnesia piyasadaki rakiplerine göre oldukça mütevazi grafiklere sahip. parallax ta olmasa oldukça vasat görüntüler alırdık. sorun senin makinadan kaynaklı yani.
  • 1 gb bişi bu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

1 gb bişi bu yahu

Boyutu değil işlevi önemli ama...
  • http://www.youtube.com/watch?v=YaK8XnZuZ4k

sonuna kadar izleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronic arts -- 20 Ekim 2010; 2:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

1 gb bişi bu yahu

Boyutu değil işlevi önemli ama...

İyi işte 1 saatte iner.Deneyelim bakalım
  • quote:

quote:

amnesia piyasadaki rakiplerine göre oldukça mütevazi grafiklere sahip. parallax ta olmasa oldukça vasat görüntüler alırdık. sorun senin makinadan kaynaklı yani.

Yok sistemden değilmiş. Patch'i kurunca düzeldi. Ama oynamıcam sanırım, o işlev bende yok xD
  • quote:

quote:

quote:

Yok sistemden değilmiş. Patch'i kurunca düzeldi. Ama oynamıcam sanırım, o işlev bende yok xD

Valla bende de yüklü duruyo oyle. Oynayamıyorum :S

• Başka bir oyun böyle yapsa ayar olurdum ama bunda nedense daha çok huzursuz oldum. Oynamak istiyorum ama organ yemiyor xD
  • harbiden ya oyunun en başındayım daha w tuşuna 2-3 saniye basılı tuttum sonra save & exit . . .
  • quote:

harbiden ya oyunun en başındayım daha w tuşuna 2-3 saniye basılı tuttum sonra save & exit . . .

Ben biraz ilerleyebildim. Bol odası olan büyükçe bir yerdeyim. Kütüphane gibi bir yere girdim cıkamıyorum :D Cıkmak istemiyorum. Garip sesler geliyor :D
  • Oyunun başlarında ki tablolarla dolu, güzel ışıklandırılmış odadan sonra çıkmak zorunda kaldım oyunda. Daha fazla gidemedim. Ama oynamak istiyorum *-* Akşam oynamaya çalışayım bakim. Evde kimsede yok ayvayı yedik.
  • Oyunun öyle bir güzelliği de var. Korkuyorsunuz ama oynamadan da edemiyorsunuz. Nasıl iştir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|

Türkçe yama + kulaklık(full ses) + karanlık ortam + high quality grafik..
    Müthiş bir korku deneyimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Oyunun öyle bir güzelliği de var. Korkuyorsunuz ama oynamadan da edemiyorsunuz. Nasıl iştir anlamadım

Aynı şey Penumbra'da da vardı. Bu adamlar işi biliyor.
  • şuan izlerken tırstım
  • işin güzel yanı adamlar korsana rağmen yaptıkları işten kar etmişler. bir ara durum kötü gidiyordu ama zeropunctuation ve diğer incelemeler sayesinde satışlar patlamış hala da o gazla devam ediyormuş. ve en güzeli yanlızca konsola yönelik oyun yapmaktan böylece vazgeçmişler. ilerde kalp damarlarımızı daha çok zorlayacak yapımları görebilecez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.