Şimdi Ara

amerikan park ve muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal sinyalleri çift duylu ampul ile değiştirdim 5W parklarda sabit yanıyo 21W sinyalde yanıp sönüyo.
    yani parklar açıkken sinyal tam olarak sönmüyo gibi görünüyo
    fotoda park halleri var, bu şekilde bi modifikasyonla muayeneye giren varmı?
    sonuç ne olur?

birde ön parklarda 9 ledli çok güçlü beyaz arka plakadada 4 ledli orta güçte beyaz led var bunlar sorun çıkarırmı?

teşekkürler.

ayrıca yangın tüpü ve ilk yardım çantası hafif kusur olarak görünüyo götürmesem sorun olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 18 Şubat 2012; 1:07:55 >

Ama çakma zenonlar sorun yaratacaktır ( varsa ) ki aracın bakışları şöyle.. Benim zenonlarım var bakışı ..
  • kesinlikle kullanmam. phlips xtreme power var. uç kısmı gümüş renkli olduğundan öyle gördünüz sanırım. yanık olanlarda parklar. gerçekten çok parlak yanıyorlar gündüz farı gibi ama göz alma filan yok.

• eyw coşkun, bu sistemin iptali 2 kablo kesmeme bakıyoda sorun çıkarmıcağına emin olsam uğraşmıcam :) belki bu şekilde giren vardır diye sorayım dedim.

çift reflektör ilk yardım çantası ve yangın tüpü konusunda ise çok kararsızım, bi arkadaş yeni değişti hafif kusur dedi baktım kusur listesinde öyle yazıyo ama zorunlu ekipmanlarda yazıyo yinede. bakalım okulda bulabilirsem götürcem yoksa gerekirse 2. muayane olsun 40 liraydı bugun kipada çok para

Yarın tam olarak öğrenip haber veririm size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam amerikan park muayeneden geçiyormuş sordum Rahat rahat gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

teşekkürler. kar bi engel çıkarmazsa salı sabah gidiyorum :) trafik setide buldum

yanış anlaşılmasın ama çift duylu ampule, lede, elektrikçiye o kadar para veriyorsunda bir trafik setine 40 lira vermiyorsun. Şimdi hangisi daha elzem bir araba için?

En kötüsü de sağdan soldan bulup muayeneden geçmek sonra geri sahibine vermek

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

teşekkürler. kar bi engel çıkarmazsa salı sabah gidiyorum :) trafik setide buldum

yanış anlaşılmasın ama çift duylu ampule, lede, elektrikçiye o kadar para veriyorsunda bir trafik setine 40 lira vermiyorsun. Şimdi hangisi daha elzem bir araba için?

öncelikle 40 liralık setten hiç bişey olmaz onu söyliyim sadece göstermelik onlar...
    evet modifikasyona para veriyorum ama diğerlerine vermiyorum. arabada zaten 1 tane reflektör 1 tanede boyunluk filan olmayan ilk yardım çantası var.

15 yıldır arabanın içindeyim, enaz 5 yıldır aktif olarak kullanıyorum reflektör dışındakini 1 kere bile kullanmadım.

• quote:

Tam mesajı yazdıktan sonra arkadaş emin olmadığını söyledi yani muayeneye girmeden önce amerikan parklar varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum dedi. Bende zan altında kaldım şimdi ya

Ama sorun olacağını sanmıyorum

Orijinalden alıntı: obt

quote:

Tam mesajı yazdıktan sonra arkadaş emin olmadığını söyledi yani muayeneye girmeden önce amerikan parklar varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum dedi. Bende zan altında kaldım şimdi ya

Ama sorun olacağını sanmıyorum

tamam dostum ozaman bakıcaz artık duruma göre, olmadı sorup istasyonun önünde iptal ederim

para olayını yazmışken belirteyim bari, ledlere 10 dolar, çift duylu ampullerede duyu filan 10 lira verdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

öncelikle 40 liralık setten hiç bişey olmaz onu söyliyim sadece göstermelik onlar...
    evet modifikasyona para veriyorum ama diğerlerine vermiyorum. arabada zaten 1 tane reflektör 1 tanede boyunluk filan olmayan ilk yardım çantası var.

15 yıldır arabanın içindeyim, enaz 5 yıldır aktif olarak kullanıyorum reflektör dışındakini 1 kere bile kullanmadım.

o 40 tl lik set çok hayat kurtarmıştır emin olabilirsin. Özellikle boyunluk doğru kullanılırsa çok hayat kurtarır.

15 yıldır arabada başına bir iş gelmemiş olması bundan sonra gelmeyeceğinin teminatımıdır?

benimde stepneye hiç ihtiyacım olmadı ama salaklığıma doymayayım taşıyorum sürekli işte

tekrar söylüyorum sana karşı birşeyim yok konu hakkında forumda farkındalık yaratmaya çalışıyorum.

• 40 liralık seti kullanmadığınız belli, yada beni kazıklamışlar. eylülde aldım kipadan 40 liranın altındaydı o plastikler filan daha kutunun içinde eğri büğrü duruyo. boyunluk zaten köpükten. ellediğim zaman ezilip büzülüyo. benim düşüncem bu şekilde. görüşünüze saygı duyuyorum
  • 40 liralık setin içinden çıkan ilkyardım seti ile 3 kere kesik kanaması durdurup hastahaneye yetişmiştik, diğer malzemeleri kullanmak nasip olmadı. Tabi burada açık kalp ameliyatı yapmayacağız adı üstünde acil yardım.

keşke daha çok para verip 200 liralık set alsaydım, hatta herkes alsa ama en azından 40 liralık olanını alsak buda bir başlangıçtır diyorum

neyse konu sapmasın amerikan parka devam---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 30 Ocak 2011; 16:41:30 >

almıcam set filan mecbur kalmazsam, konu dışı mesajlara devam etmezsek sevinirim.
  • bilgi olarak yazayım, ben gitmeden iptal etmiştim. muayeneyi yapan bagajdaki takımları filan görünce muhabbet etti biraz bende sordum böyle böyleydi geçermiydi diye. net bi cevap vermedi eski araba olsa geçer ama yeniler kalabilir şeklinde bi cevap verdi. sanırım iptal edip gitmek en temizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

İyi öğrenmiş olduk sağol dostum

teşekkürler yardımların için
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.