Şimdi Ara

Amerika (iPhone) bilgilerimizi mi alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Once parmak izimizi aldı (parmak izi okuyucu)
    Sonra ses karakterimizi aldı (Siri)
    Şimdi de yüz okuyucu ile yüzümüzü alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone almıyor sen veriyorsun.
  • Ön kameradan seni istediği zaman izliyor zaten merak etme. 2013 Edward Snowden olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ön kameradan seni istediği zaman izliyor zaten merak etme. 2013 Edward Snowden olayı

Ne yazık ki +1

O kadar backdoor var ki

• Alsa ne olacak ki kardeş sen kimsin ki seni izlesin,evet çok önemli bilgilerin çalındı.Kız arkadaşının çıplak resimlerini alıp alıp kullanıyorlar aman dikkat et

• Kardeş iphone ve diğer telefonlarda en az 3 hoparlör var ani bir tek iphonede ses analizimiz yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kozmik odanın belgeleri her yere saçılmış sen hala bilgilerimizi mi alıyorlar acaba diyorsun .)
  • Ruhumu da alabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill him

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykajinn

Alsa ne olacak ki kardeş sen kimsin ki seni izlesin,evet çok önemli bilgilerin çalındı.Kız arkadaşının çıplak resimlerini alıp alıp kullanıyorlar aman dikkat et

Ne bu gerginlik kardeş? Ama ben senin kız arkadaşına laf etmicem rahat ol

• Bizzat bu işi yapmış biri olarak, bir nevi yetkili ağız olarak durumu açıklayayım. Öncelikle senin bütün bilgilerin Apple'ın sunucularına gidiyor ve orada saklanıyor. Parmak izin gidiyor, iCloud kullanıyorsan fotoğraf ve videoların, rehberin, yeni modelde yüz tanıma yani iris bilgilerin de gidecek. Fakat bu, durumun bir komplo teorisi malzemesi olmasını gerektirmiyor. Çünkü Apple'da bulunan hiç kimse senin o bilgilerini göremez. Tim Cook da olsa göremez, yok öyle bir dünya. İşin içinde olan biri olarak söylüyorum bunu. Ha ayrıca iCloud da patlamamıştır; kullanıcıların şifreleri çalınarak oradaki bilgiler alınmıştır, sunucuya girilerek yapılan bir şey yok yani. Ha bütün bunlar teknik olarak mümkün değil mi ? Gayet tabii ki mümkün. Fakat teknik olarak yahut teoride mümkün olması ile yapılabilir bir şey olması tamamen farklı şeylerdir.
  • Reykajinn kullanıcısına yanıt
    en fazla kullanılan argüman ama........

Arkadaşlar devletler elbette sıradan bireylerin bilgilerini şantaj vb. durumlar için değil toplumsal analiz için kullanılır. ABD Türkiye'nin demografik yapısını çözmek için 100'lerce ajan kullanmış oysa şu an 1 ay içinde tüm ülkenin demografik yapısı akıllı telefonlarımızdan, internet hareketlerimizden alınan verilerle kolayca elde edilebiliyor.

Bu akıllı telefonlar ve internet hareketlerimiz o kadar fazla kişisel veri topluyor ki belli bir yerden sonra süper bilgisayarlar vasıtasıyla gelecek net olmasa da tahmin edilebilir hale geliyor.

O yüzden bu olayı küçümsemeyin bu çok ve çok büyük bir casusluk. İnsanlık tarihinin en büyük casusluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reykajinn

Alsa ne olacak ki kardeş sen kimsin ki seni izlesin,evet çok önemli bilgilerin çalındı.Kız arkadaşının çıplak resimlerini alıp alıp kullanıyorlar aman dikkat et

Bireysel olarak düşünürsen değersiz tabi ama şuanda bulunan gençler ileride bu ülkenin yöneticileri olacaklar. O zaman kullanılır. Belki bu arkadaş cumhurbaşkanı olmayacak ama elbet içimizden birisi olacak. Çok basit bir mantık.
  • Tum telefonlar ortam dinlemesi yapiyor.Kredi hakkinda konusun birkac saat sonra banka mesaj atiyor.Facebook konustugunuz konu hakkinda grup onerip reklam gosteriyor.Disciye gidiyorum disci reklami gosteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bilginiz var da neyinizi alacak Yukarıda cem yılmazı atmışlar zaten
  • Yapay zekayla, suç işlemişsin gibi gösterirler bu bilgileri kullanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Tum telefonlar ortam dinlemesi yapiyor.Kredi hakkinda konusun birkac saat sonra banka mesaj atiyor.Facebook konustugunuz konu hakkinda grup onerip reklam gosteriyor.Disciye gidiyorum disci reklami gosteriyor.

Kesinlikle aynı durumla karşılaşmış birisiyim. Bende uzaktan bir akrabanın telefon numarasını annemin telefonuna kaydettim, akşamı arkadaş önerisi olarak listede çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Seni, abini, ablanı, kuzenini, aileni size hiç rahatsızlık vermeden evin bir köşesinde mutfakta, salonda, banyoda, dışarda istediğim zaman özgürce izlesem hoşuna gider mi ?

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Bir tek benim başıma geliyor sanıyordum. WhatsApp'da arkadaşım link atıyor mesela linke tıklamadım. YouTube'a girdim video çıktı karşıma izledim. Arkadaşım attığı linke tıkladım. Aynı video. 2 gün önce arkadaşım kendi telefonun da YouTube'da benim açık bakmayacağım bir video izledi, eve gittim önerilenlerde çıktı. Whatsapp'ta arkadaşım ile bir konu hakkında konuştum onunla ilgili videolar öneri de çıktı. Instagram'a girdim aynı şekilde keşfet kısmında da çıktı. Sadece bu değil, bisiklet alacağım araştıyordum bir aydır. İlk zamanlar lap diye YouTube'da karşıma bisiklet videoları çıkıyor. Daha neler neler aklıma gelmeyenler. Bu konuyu daha önce açmadım anlatılması zor bir olay çünkü. Arkadaşıma anlattım o da bazen bana da denk geliyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 16 Eylül 2017; 16:50:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.