Şimdi Ara

Amerika hayattaki en büyük sosyal sorun seksi bile aşmış bir ülke var mı daha ötesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Amerika hayattaki en büyük sosyal sorun seksi bile aşmış bir ülke var mı daha ötesi!!!

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2022)
Giriş
  • bazı insanlara göre seks sadece evlilikte ve çocuk yapmak için yapılmalı.bazılarına göre evlenmeden önce zevk içinde yapılabilir.bazılarına göre hayatın en büyük tutkusu ve hayat ondan ibaret.amerikan halkında toplumunda böyle bir sorun yok.onlar seksi aşmış insanlar.nasıl diyecek olursanız amerikan toplumunun kurduğu düzene ve mantığa göre hayatta seks kadar çok yapılan başka şeyler ve aktivitelerde var.ve dünyadaki bütün aktivitelerin hepsi seksten daha az yapılsa bile hepsi tek tek birlik olup hepsi topluca toplam olarak zevk duygu ve yapılış olarak seksten daha çok olabilir ve seksin önüne geçebilir.ayrıca seks ne kadar çok yapılırsa yapılsın artık bütün aktiviteler seks gibi karşılanıyor.iki nesnenin veya canlının olduğu iki aktivite artık seks olarak görülüyor ve seks deniliyor.çünkü amerikan toplumu sevgiye dayalı bir toplum.sevgi ve zevk veren ve iki nesnenin ve canlının olduğu bütün aktivitelerde bu yüzden seks sayılıyor seksin alt kolu haline getirilmiş.çünkü seks gibi zevk ve sevgi veren her şey sekstir.amerikalıların herşeyde fuck kelimesini kullanmasının sebebi buymuş(özellikle gta 5 oynayanlar bilir).seks gibi zevk ve sevgi olan her aktiviteye seks denmesinin sebebide çoğu aktivitede seksteki kadar çok fiziksel temas vardır.bu yüzden seks sayılabilir.evet beyler amerkanlılar bir konuda daha bizden üstün insanlar var mı amerikadan ötesi varsa siz söyleyin artık amerikaya sadece amerika demeyin yüceler yücesi yüce amerika diyin.siz amerikada böyle olduğuna katılıyor musunuz?

• Askerde birisiyle tanismistim work and travel amerikaya gitmis times meydanina varınca mutluluktan ağlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ağlar tabi.

• Sen sürekli yok Cara böyle mi demek istedi yok şöyle mi demek istedi diye konu açan üye değil misin ? Senin varlığından haberi bile olmayan kadın hakkında bile bir şeyleri kabullenememişsin evleneceğin kadın için mi kabul edeceksin önce kendin kabul et

Secdeye varıp parke taşını da öpmüş mü acaba?

4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kabul ettim zaten.caranın geçmişte ne yaşadığı umrumda değil.çünkü zaten çok az sayılı erkek arkadaşı oldu.en fazla 3-4 erkekle yapmıştır.asıl onunla kim evlenicek sen ona bak 

Bu ülkeler amerikadan daha pis ve iğrenç çünkü tecavüz bile normal karşılanıyor.

yav he he.

Aga ne kadar abartiyorsunuz ya. Ben de gittim anasini satayim takildik resim cekindik eh guzel yeni bi sehir gorduk dedim o kadar. Oturup aglamak fln nedir ya.

Hayatimda en tiksindigim insan turu bati hayrani asagilik kompleksli Turklerdir. Bu insanlar Bati cocuk bile katletse hakli bulur, Turkiyeye karsi onlari destekler bizim hakli oldugumuz konularda bile.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.