Şimdi Ara

AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.598
Cevap
120
Favori
305.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0

Vay aliminyum

• Beta'dan çıktı,indirdim kurdum sabah,dün sistemi kurdum sonunda,üzerinde en eski Bios olduğu için mecbur güncel bir Bios kurmam gerekiyordu.

Cinebench R23-single ve multicore yaptım voltajlar düzgün duruyor,Expo'yu da açtım sonrasında,bir sorun gözükmüyor.

Formattan kaynaklı eksiklikleri gidereyim akşam vuracağım kırbacı :)

AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0

• ErkanSYK kullanıcısına yanıt
    Beta kurmayın boş yere, kısa sürede sizin board’da tam sürümü yayınlarlar. Part part açılıyor şu anda. Sizinki daha yansımamış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cpuya önlem alsınlar da beta olsun full olsun sorun yok. aynı yazı yazıyor zaten betayla full changelogda.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Doğru, X3D kullanıcıları direkt sağlama almalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmkanım olsun 7800x3d x670 ace yapıstırır gecerim. İlk nesil alınmaz falan benim icin gecerli degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

Anakartta ASUS ve GIGABYTE'çıyımdır ama sağlam modelmiş bu da hocam.

• unreall U kullanıcısına yanıt

Totalde 5 islemci dediniz. İslemci tost olacak olsa dahi almak mantıklı diyorsunuz hocam

4090 daha fazladır yanan muhtemelen 50 bini basıp catır catır alıyorlar.

• msi almayacağım başkalarına da alıp satmayacağım diye prensip edinmiştim. zamanında çok çekmiştim. yakın zamanda da 45000 tl ye katlanır bir model laptop aldık baya üst seriydi iş serisi. o da çalışırken çat diye kendini kapatıyor.

neyse asıl konum şu. B550M PRO-VDH WIFI model ikinci sistemim için apu işlemciyle kullanıyorum. kerata baya iyi çalışıyor. atx formda olsa dandik asus prime b550 plus ile yer değiştireceğim. o derece sevdim...

şu anda işlemci 11500 asus tuf serisi wifili bir anakart x670e 8500 ve ram de 3500-5000 arası 6000 6400 mhz ramler alınabiliyor. şeytan diyor yabıştır. öbür taraftan melek diyor yaz tatili geliyo bi tatile git gel. salla.

ikilemde kaldım ve mantığım da diyor ki kışa dogru pahalı olacak ama o zaman bari al. şimdilik 5700x ve b550 ile 32 gb 3600 ramli sisteminde devamke... yetiyor. az bekleyeceğim.

Sisteminiz kötü gelmedi bana, çok dürtüyorsa 5800X3D + iyi bir GPU upgrade ile yola devam edebilirsiniz oyunlar özelinde.

• ilker burak kullanıcısına yanıt

Saban ın filminde var ya kayınpederi Wc den cıkısta kucuk diyor cumle alem duymuştur borazan gibi ottigini diye...

CW sorun kabul edilmiyorsa istisnası o kartın otusu o kadar bariz olmalı ki dinleyen herkes ikna olup degisim yapmalı...

Yoksa bana gore otuyor senin kulagın hassas degil duymuyor benimki cok hassas bana gore ses vara is geldi mi suistimal olur.

• b650 ve ryzen 7700, overlock, expo filan yok default ayarlarda . beta bios güncelleme gelmiş, nihai sürüm bios için bekliyeyim mi? bir sıkıntı olurmu acaba?

• Daha 1dk sonrası için bile hayat garantimiz yokken saftrik bir dunya malı icin bu kadar endişe ve korku duymaya gerek yok.Alırsın kullanırsın varsa global bir sorun nedenine göre önlemini alırsın geçer gidersin.Sonra isterse o cpu ölsün gitsin salla boşver nasip de geç rahat olun ya.Konuşalim tabi bu konulari ama abartmaya gerek yok.Ah vah edecek bi durum yok ortada.

• gpu var 6900xt var. yeter.

işlemci de yetiyor aslında. 2k 165hz monitor var. yeter ya. az piyasa otursun yeniler çıkarsa belki bunlar ucuzlar (fakir tesellisi) x3d ler nerde ucuzladıysa... hayırlısı ekim kasıma dogru bakarım.

• Unify cıyım ben de X670 de yok goremedim.

Asus hayatta almam. Bana bizim Asus Turkiye olarak hicbir butcemiz yok deyip her turlu arızada bir sekilde kullanıcı hatası icat edip tonla haksız para alırken butce yok ama Influencer lara belese 200 binlik sistem toplarlarken butce sorun degil...

Asus B450 Anakartım sayısız defa arıza yaptı hep bir kılıfını bulup bir suru haksız para aldılar.

Erhan1982DZC Asus Z690 Tuf Plus benim Anakartımdı. Baslıga bakın yanlıs olmasın 5000TL lik karta 12 bin lira mi ne K hatası icat edip para istemisler.

Bir de bir bayan aradı sikayetleriniz icin cozum sunucaz geri donucem dedi 2 yılı gecti hala donecekler benden uzak olsun Asus Sıfır kart alacaksam asla Asus almam.

Dune kadar Sms Infocomm bakıyordu Asusa simdi 3 une de Servispoint bakıyor.

Asus da destek kotu

Gigabyte da direkt gonderemezsin Faturası ile Endeks Bilisim gondereceksin.

Msi da ise hem direkt gonderebilirsin hem de insiyatif alırlar.

Ben ucundan azıcık da olsa destek istiyorsan Msi alınmalı tarafındayım.

Ayrıca Mortar ve ustu klas boardlardır. Sitesine kayıt yaparsın 3 ay da garanti uzar.

İşinize karışmak gibi olmasın da hiç gerek yok bu setup'ı kenara fırlatıp sıfırdan sistem dizmeye. Bu nesil işlemcileri de GPU'ları da es geçip bir sonraki Zen 5 işlemcilerden + o dönem çıkacak GPU'lardan alabilirsiniz.

• smiley olarak çok kullanırdık bu you rock'u kaldırmışlar mı? gif olsa daha iyi olur yukarı kaldırıp indirse öyleydi çünkü smiley olanı.

yardım amaçlı bile yazınca iki kez hakarete uğrayınca uzun süredir giriş bile yapmıyordum dün bir arkadaştan sw survivor kodu almak için girdim bugün hallettik ve girmişken şu yanıyoruz tantanası için amd'nin 2007 garantisi hakkında bir anımı paylaştım ve belki de bu son olur. youtuberler yine saçmalıyordur eminim takip etmiyorum artık ama bir anımı daha anlatayım:

ryzen 3000 serisi ilk çıktığında işlemciler masaüstünde boşta çarpan voltaj düşürmüyor boşta bende bile 50 küsür derece oluyordu. oc işi karışmıştı ve dakika birde derbeder lakabını taktığım omo o elektronik mühendisi o sen kimsin dedikleri eleman bunun bir mimari sorunu olduğunu ve düzelmeyeceğini söylemiş herkes de peşinden gitmişti. ben de hayır bu bir bios sorunu ve yakında çözecekler abba sürümü ile demiştim. böyle mimari sorunu olmaz mimari donanımsal demek bu yazılım sorunu öğretmiyorlar herhalde artık elektrik elektronikte bunları? demek ki önemli olan kim olduğun değil ne dediğini bilmekmiş. ben de mali müşavirim 2003'ten beri ama 2017'den beri VHKİ emekli olmayı düşünüyorum bu yaz tekrar dönebilirim vergi kaçırma işine. deneyim istihbarat önemli tabi ve bu nanik nanik başlığını da sonuçta ben açmıştım ve kimseler uğrayamamıştı. video ile cıngar çıkaran adamdan ben kaçarım yoktu zaten youtube google vs 96'da. ben alışmadım videolu hatta resimli bilgi edinmeye. 14k modemle 64kb hatun resimleri o kadar yavaş iniyordu ki ertesi gün 90 dolar artı kdv'ye us robotics 28k modem almıştım.AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 

https://forum.donanimhaber.com/dh-abba-fan-kulubu--139984131

varsa şimdi alabilir miyiz gif olanını? jk

• param olursa satar alırım ama şimdilik devam.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

uçurdular hocam yourock.gif reis'i.

• Bir problemin kişiye göre değişen yapıdaki varlığı bu problemi önemli ya da önemsiz şeklinde kategorilendirilebileceğimiz ve yasaya/kanuna koyulacak bir durum haline getiremeyeceğinden mütevellit CW varsa sorundur yoksa değildir şeklinde basittir mesele. Var olması yeterli kısaca...

Çözümü de basittir. CW olan kartı "iade etmek istersem" ister fısıldasın ister borazan gibi ötsün iade ederim. Buna siz / satıcı / X kişisi karar veremez.AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 Memnun kalmadım. İade. Bitti. Sana göresi bana göresi yok. AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 

Ha zaten tolere edilebilecek seviyede CW için kimsenin de ürün iadesi yapması mantıklı değil orası ayrı konu. Ama yine de pek ala iade eder beğenmedi ise. Çünkü X markasında 20dbA CW Y markasında 25-30dbA CW oluyorsa kimse kusura bakmayacak üzgünüm :)

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.