Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.575
Cevap
97
Favori
476.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12.1 sürümü en sorunsuz sürüm hocam.O sürümde oyunlarda atma sorunu varsa sorun büyük ihtimalle kartla alakalı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

Lanet olsun tüm sürücüleri denedim oyundan atma hatası bi türlü çözülmedi.Amd ekran kartı aldığıma pişman oldum.

20.1.1 yüklü an itibariyle sapphire pulse 5700 ekran kartım.
    amd cleanup ile temzileyin ddu olmuyor eğer 12.1 atıyorsa kesin olarak 11.3 ü deneyin atmayacaktır
  • son surucu 20.1.1 de witcher 3 star wars vs oyunlarda gpu load %80 lerde takiliyor kartlar cikali kac ay oldu adam gibi driver cikartamadi koca firma ben boyle lakayitlik inanin gormedim donanimsal sorun var ozaman bu 5700 xt lerde cidden kac aydir yazilim isi cozulemedi agzimizin tadiyla oyun oynayamaz olduk guclu kart tamam ancak kontrolsuz guc guc degildir ekran karti cephesinde amd almak gercekten pisman etti clock dusurmesi fps drop free sync wattman sorunu derken kartmi aldik dertmi aldik anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 12 Ocak 2020; 13:17:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 570 kullanıyorum 19.12.3'ü sorunsuz bir şekilde kullandım adamlar driver işnii harbi kaliteleştirmişler ha arayüz de harika olmuş. Şimdi 20.1.1 indiriyorum bilgisayarı güncel tutmak iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Ocak 2020; 13:28:28 >
  • DDU kullanmadan kuracağım bu sefer direkt üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

son surucu 20.1.1 de witcher 3 star wars vs oyunlarda gpu load %80 lerde takiliyor kartlar cikali kac ay oldu adam gibi driver cikartamadi koca firma ben boyle lakayitlik inanin gormedim donanimsal sorun var ozaman bu 5700 xt lerde cidden kac aydir yazilim isi cozulemedi agzimizin tadiyla oyun oynayamaz olduk guclu kart tamam ancak kontrolsuz guc guc degildir ekran karti cephesinde amd almak gercekten pisman etti clock dusurmesi fps drop free sync wattman sorunu derken kartmi aldik dertmi aldik anlamadim
    Bütün iyileştirme teknolojilerini kapatarak oynuyoruz bi de bu normalleşmiş gibi. Aslında ayıplı mala girer bu direk ama neyse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDU kullanmadan 20.1.1 kurdum Fifa 20'de online iki maç yaptım cillop gibi Amd sürücü işi baya baya ilerletti. Başka oyunlara baktıkça yazarım.
  • 19.12.1'den 20.1.1e geçtim. Kart rx 5700 xt pulse, herhangi bir sorun-değişiklikle karşılaşmadım, denediğim oyunlar gta5-gta4-bf5-ac odyssey-cemu emulator(zelda)-forza horizon 4
    Öncekine göre 4-5 fps artış görünüyor. Cemu emulator olduğu için başlangıçta shaderları yüklerken zorlandı o kadar, o da tek seferlik diye düşünüyorum.
  • Battlefield V'te DX12'de oyundan atma olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kan Turalı -- 13 Ocak 2020; 9:28:57 >
  • Radeon ayarlarında kullandığım ve çok sevdiğim bir özellik vardı max FPS ayarı yeni sürümde kaldırmışlar.
  • 20.1.1 ile sanki fanlar gpu değil junction sıcaklığına göre hızlanıyor
    Bunu deneyimleyen oldumu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 144hz durumu ne alemde hala 120hz kullanıyorum.
  • Bellege voltaj verme ve oc yapma programi buldum sonuclari bi ara başlık acip yazayim arkadaşlar ordan kim ne kadar bellek oc yapabiliyor bakalim samsunglar max 910 mhz diyir gordugum kadariyla micronlarda 970 980 lere kadar cikabiliyormus standart haliyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy1979

20.1.1 ile sanki fanlar gpu değil junction sıcaklığına göre hızlanıyor
    Bunu deneyimleyen oldumu ?
    Bende gpu sıcaklıgını dikkate alıyor
  • başlık sonunda güzel olmuş
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
  • sy1979 S kullanıcısına yanıt
    19.12.3 kurulu bende junction'a göre çalışıyor fanlar.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Düzelme olmadı bende son sürümde.
  • Geçen gün 20.1.1 i kurdum hem amd cleanup hem ddu yaptım. oyunda siyah ekran alıyordum çok nadir artık yok. En azından daha başıma gelmedi.
  • Bazı Radeon RX 5700 serisi grafik kullanıcıları oyun oynarken veya masaüstünde zaman zaman siyah bir ekran yaşayabilir. Olası geçici bir çözüm, web tarayıcıları veya Discord gibi arka planda çalışan uygulamalarda donanım hızlandırmayı devre dışı bırakmaktır.
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.