Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.575
Cevap
96
Favori
476.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gigabytla Pulse benzer fiyatta satıldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Aralık ayında yapılmış güncel test budur. 1 saatlik sıcaklık testleri sonucunda sonuçlar ortada. Sıcaklık ortalaması alındığında Pulse modeli daha serin çalışmaktadır. Üstelik indirimle bu gigabytedan 200 TLlere kadar daha uygun alınabiliyor. Kaynak: Senin attığın gamers nexus kanalı.

Alıntıları Göster
    bu grafik doğru değil. bende gaming x var. undervoltlu (1060v/2030mhz/940mhz vram) ile 1850rpm'de ancak 63 derece görüyorum. stok halde bu değeri almak imkansız.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Sonuçlarda giga daha iyi sen ortalamayı neye göre alıyorsun? İlk bakılacak yer GPU değerleri.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıkları etkileyen çok fazla etmen var.
    Burada 63le çalışan kart sizin kasanıza girdiğinde 70e çıkabilir. Hava akışı, ortam sıcaklığı vs. etkiler. MSI gamers nexusa para yedirmiş midir bilemem (sonuçta neler dönüyor) ama bizzat gamers nexus izleyerek 2 farklı bileşen aldım ve doğru yorum yaptıkarını gördüm.
  • Bu işin yaz sıcağı da var, gpu'nun serin çalışması daha önemli benim için, şimdi iyi ki Gigabyte almışım diyorum, ayrıca vrm için 71C kritik bir değer değil.
  • En iyisini yapmışınız Aorus rx 580 i serin serin kullandıktan sonra Gigabyte rx 5700 de ilgimi çekti gayet serin gpu sicakliği var fiyatda uygun yakın bir zamanda almayı planliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Bu işin yaz sıcağı da var, gpu'nun serin çalışması daha önemli benim için, şimdi iyi ki Gigabyte almışım diyorum, ayrıca vrm için 71C kritik bir değer değil.
    Bide default olarak giga daha düşük fan hızıyla çalıştığı için ufak bir fan ayarıyla dahada serin çalışır.
  • 20.1.1 kurdum, onda da bf5'te masaüstüne attı. Bende yine ışık hızı ile 19.12.1'e geri döndüm. Bir de merak ettiğim bir şey var, bf5'te yeni sürücülerde masaüstüne atıp sorun yaşayan arkadaşların ekran karti modelleri nedir. Benimki sapphire pulse 5700xt

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    işlemci nedir? ryzen işlemciniz varsa cipsets sürücüleri yükleyip win 10 güç yönetimini ryzen yapıp denermisin.
  • oyundan atma hatası alanlar denesin dediğimi.
    https://www.amd.com/en/support
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

işlemci nedir? ryzen işlemciniz varsa cipsets sürücüleri yükleyip win 10 güç yönetimini ryzen yapıp denermisin.
    Ryzen 2600 , herşey güncel bende. Denemediğim yöntem kalmadı, adrenalin 2020 bana yaramadı. O yüzden 19.12.1'e devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ryzen 2600 , herşey güncel bende. Denemediğim yöntem kalmadı, adrenalin 2020 bana yaramadı. O yüzden 19.12.1'e devam ediyorum.

Alıntıları Göster
    AMD chipset software yükledinizmi?
  • ryzen yapmaya gerek yok, eskiden dengeli'de düzgün çalışmadığı için ryzen güç planı öneriliyordu. uzun süre önce çözüldü o problem en uygunu dengeli modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ryzen yapmaya gerek yok, eskiden dengeli'de düzgün çalışmadığı için ryzen güç planı öneriliyordu. uzun süre önce çözüldü o problem en uygunu dengeli modu
    Win 10 güç yönetim sorunları hala devam ediyor bizzat kendim test ettim.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Sapphire rx 5700 xt Nitro+

• yeni driverı deneyen arkadaşlar var mı acaba ? yoksa 12.1 den geçiş yapmaya henüz gerek yok mu ?
  • Bir şey soracağım. Oyunda ekran kartının sıcaklığı 62-63 derece bu iyi bir sıcaklık ancak kasanın cam duvarları falan çok ısınıyor. Sanırım fanlar sıcaklığı karttan çekip dışarı verdiği için. Bu normal mi, bir zararı olur mu? Sonuçta kasanın içindeki sıcaklık artmış oluyor, diğer bileşenleri etkiler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    katı bir yüzey sonuçta çabuk ısınıp çabuk soğur.Benim de öyle oluyor ama bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Mantıken olmaması gerek zaten.Egzoz fanın yeterli ise zaten dert etmene gerek yok o gerekli şekilde dışarı atar içeride ki sıcak havayı.
  • BF5 de bu kadar sorun yaşayan görünce bir indirip bakayım dedim pek oynamam bf ama mp girdim sinyal yok hatası verdi 10-15 dk sonra 2-3 defa denedim hep aynı. Başka oyunlarda problem yok en azından benim oynadıklarımda ac origins ve odyssey, modern warfare 2019, pubg vs. Yanlız bf5 multiplayer hoşuma gitti gibi tam deneyimleyemedim ama sorunu çözebilirsem oynicam gibi. 19.12.2 driver yüklü dedigim gibi başka hiç bir oyunda bu sorunu yaşamadım çözüm bilen arkadaşlar yazabilirse.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.