< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (30. sayfa)

-
-
maalesef yine de stok tükeniyor bu fiyatlara rağmen. İmkanı olan yurtdışından alsın. Amdden çok kazanıyor bizim perakendeciler.
-
Anlamadığın şeylere dalma. Analisti bile yanlış anlamışsın. Sen 40 liralık kartı 60 liraya alırsın. Ben 20 liralık kart ile 40 liralık kart verimliliği alırım. Sen önce bu ayrımı anlamaya çalış.
Teknik konulara gelince; Sen bence önce şunun cevabını ver. AMD ileriye doğru gideceğine niye geriye gitti; GDDR6X'den GDDR7'ye çıkması gerekmez miydi. Niye GDDR6'ya geri döndü?
Sakın teknik bir şeyler geveleme. Bu geriye dönüşün asıl nedeni asla teknik değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Mart 2025; 16:51:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cimer e ettim şikayet
gidiyorsun sanki
-
kendileri stok tükeniyor algısı yapıyor bence. bu fiyattan hele bir de 9070xt de değil, düz 9070'i kim alır yahu. stoğa açıp açıp kapatıyorlar kendileri satılıyor algısı yapmak için.
-
yazıklar olsun amd bir kart alacaktık o hayalimizide yok ettiler.hepimiz zenginiz ya alırız nasılsa yuh olsun oruç gidecek şimdi boşver bunlara hiçbir şey layık değilmiş doymayacaklar paraya
-
İstediğim yere dalarım sana mı soracağım? Haddini bil.
AMD hiç ddr6x kullanmadı. Ddr7 hattını da Nvidia kapatınca üretim yapamaz. Maliyetin daha yüksek olduğu zaten aşikar. Ama bir şey kazandırmadığı da ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 6 Mart 2025; 16:53:34 > -
bu kartı isteyenler vardı f5 yapmaya başlayın 8 dakika sonra.
vatan 3 kartla mı çıkıyor hayal kırıklığı.
-
Bence de cimere şikayet edilebilir. Yalnız fiyat yüksekliğinden ziyade, satıcıların anlaşmalı şekilde fiyat belirlediği belirtilmeli. Ben birbirlerinden habersiz hareket ettiklerini sanmıyorum ve bildiğim kadarıyla bu suç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malının değerini üretici belirler, arada ki komisyoncu aaa sen çok güzel mal üretmişsin ama bu ucuza satılmaz ki ben bunuı x2 satarım derse ona üçkağıtçı fırsatçı denir.
Türkiyede ki problem bu, üreticinin verdiği rakam (bunun içinde maliyetler ve karlar dahil) x2 karla satma derdinde millet.
Bunlara süslü kelimeler uydurulması bu gerçeği değiştirmez.
-
dolar olarak 2 kat dolara satıyorlar resmen böyle rezillik olabilir mi ?!!!
-
AHAHAHA sadece çarpıtmak için yazmışsın.
"Laf anlatma konusundaysa hiç anlatmamak gerekiyor. Bilgi bu forumda duruyor, isteyen alıp kullanıyor. Bilgisi olan ve yardım eden kişiler sayesinde çok rahat ettim. 1Ç23'de newegg'den gskill ddr5 ram aldım. Buradaki bir arkadaşın yönlendirmesiyle oldu ve newegg konusundaki arkadaşların yardımıyla evrak işlerini hallettim. Yoksa 2.5k olan rami 5-10k arasına satan(!) fırsatçılar vardı."
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160869585
Yazdığım mesaj burada duruyor. Yani diyorum ki yurt içinde satıcı (!) olan firmalar yüzünden ameriga'dan ürün almak zorunda kaldım.
G-Skill ramler için 1-2 hafta boyunca kat kat fazlasına satıyorlardı. Stok sayısı 3-5 idi. Stoklar gelmeye başlayınca firmaların indirdiği fiyat burada:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155393908
Yani burada demişim ki: 4 katına satmaktan yine makul yere inmemiş!
Kasamdaki soğutucuyu amazondan noctua'nın kendisinden aldım. O zaman 2002₺ verdim. Vergi dahil. Sarı sitede, forumlarda 3k üstüne satıyordu bireysel - firmalar. Şimdi bak bakalım kaça satılıyor? Noctua'nın kendisinden alma imkanında kalmadı artık.
Amme hizmeti olsun, senin yaptığın gibi sana cevap vermek gerekirse; burda bi bilgi yazana iftira attığına göre kendin normalleştirmeye çalıştığın fiyatları başkasının üzerine suçlama olarak atıyorsun. Akaryakıt zammı geleceği gece "protesto edelim!" diyip sonra petrolde zam gelmeden önce daha az sıra beklediğine sevinen tayfadansın
Söylesene zincir marketlere bazen protesto tarzı eylemler yapılıyor. Onlarda biraz indirim yapıp anında bu protestoyu bitiriyorlar. Orada da sıraya ilk sen geçiyorsun dimi. İtiraf edebilirsin, hiç çekinme.
-
AMD nin belirlediği satış fiyatı belli. Fahiş fiyat dolayısıyla e-devletten başvuru yapılmalı ben de yaptım. Amd nin belirlediği satış fiyatının çok üstünde fahiş fiyata satılıyor diye. Para cezası yiyince akıllanırlar. Herkes başvuru yapsın e-devletten
www.turkiye.gov.tr
Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirimihttps://www.turkiye.gov.tr/ticaret-bakanligi-haksiz-fiyat-artisi-sikayet-bildirimi -
Hıcam, millet hücum etsin, fiyat suni olarak yükselsin mi demek istiyorsun? 😄😅😅
-
Hocam o model hoşuma gitti ama kablo sıcaklıkta erime yapar mı acaba? o kısım ısınıyor mu kartlarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X