Nvidia konusunda da fiyatların normal olduğunu savunan tipler gelmiş. Bir de hesap kitap yapıyorlar, efendim yurtdışı satış fiyatı buymuş, üzerine şu kadar vergi bu kadar bilmemne koyarsan bu fiyatlar normalmiş algısı yapmaya çalışıyorlar. İthalatçı-ihracatçı, ticaretle uğraşan arkadaşlar bilirler ki hiç bir malı "satış fiyatı" üzerinden almazsınız, öyle değil mi Mal toptan fiyatına alınır, satıcıya verilecek fiyat listesi farklıdır. Milleti iyice aptal yerine koymaya alışmışlar, primat akıllarıyla forumlarda takılmaya çalışıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 6 Mart 2025; 16:33:24 > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (29. sayfa)

-
-
Alıntı
metni:spam yapmışmış nerde ?.oynarken nerden anlıyorsun sürekli test mi yapıyorsun.yeni seri 70 kartları akıcı oynatır sıkıntı yapmaz.lafın gelişi söylenmiş şey onlar.sende güzelce uyu kimseye hakaret etmeyede hakkın yok ayrıca yüzbaşı söylediklerine dikkat et saygısızlık yapma.bu siteye mecbur birimiyim asla.30 spam diyor okumadan saygısıza bak @Tripik Bu ekran görüntüsünü şuraya koyuyorum ki yalan söylemediğim anlaşılsın. Konuyu daha da fazla uzatmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmeti -- 6 Mart 2025; 16:34:1 >
-
ben kimseye kötü aşağılayıcı bir kelime yazmadım.detaya girmeden lafın gelişi söyledim sadece.peki sen niye kaba davranmadın bana.demek ki iyi niyetlisin çok teşekkür ederim.adam terbiyesizlik yapıyor 30 spam yazmışsın diyor
-
Sapphire Pulse veya PowerColor Reaper modelleri daha uygun geldi bana göre.
-
-
Analist mi?
Ddr7 bellek kullanınca ne değişmiş söyler misiniz sayın analist?
-
itopya keseyi yüksekten açtı
-
vatan, itopya, incehesap ve hepsiburada harici satıcı hangi firmalar var?
-
oku hepsini bir tane yanlış olmuş ben haksızım tamam. 30 mesajı da spam diyorsan bu çok ayıp .yarbay biride 20 beygir 200 beygir aynı fark yok gibi birşey yazmış bu hakaretin daniskası.kimse 30 fps üstünü normal story fps bir oyunda gözüyle anlayamaz takılmaz çünkü oyun.yeni gelmedim ben yıllardır bakıyorum sadece dün bugün yazdım.yeni gelenlere böylemi davranıyorsunuz .kimse yorum yapmasın he he desin.kapatın o zaman yorumları benide banlayın iki günde bıktırdınız söyle yetkili birine silsin beni bu ne ya böyle.niye üstüme geliyorsunuz ramazan mübarek günü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D45EB5F5 -- 6 Mart 2025; 16:47:2 > -
ITX derken bilgisayar kasanızı belirteseniz daha iyi olur bence. Bazı sandviç tipi kasalar ile 20 litreye yakın kasaların destekleyebildiği kartlar çok farklı olabiliyor.
Cevaplayan birisinin yazdığı gibi bence de Asus'un Prime modeli piyasaya çıkacak ilk kartlar arasında SFF kasalara uyumluluğu genel olarak en yüksek olacak kart olacaktır.
-
Şaşırtmadılar
-
O Sapphire in Nitro+ modeliydi galiba
-
A4 H2O hocam 11 litre :) Sapphire Pulse ve PowerColor Reaper uygun gibi. Asus Prime da fena değil ama Sapphire Pulse daha iyi bir tercih gibi duruyor
-
Herkesi topluca bu akşam Cimer’e şikayet etmeye çağırıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
550 dolarlık kart 1050 dolara satıyorlar. Allah belalarını versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 6 Mart 2025; 16:50:19 > -
beyler sakin!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X