Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.158
Cevap
97
Favori
199.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen hala iade etmeyi mi düşünüyosun :))

• Sınerjiden aldığım 7900xt mercde coil whine çıkmaması mutlu etti, kart harika bir kart neredeyse 1 haftadır kullanıyorum ve hata vs almadım. Yok yere nvidiacilarin propagandasina kanıp 4080e gömecektik parayı, aradaki paraya işlemciyi yeniledim mis gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 16 Mayıs 2023; 13:3:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzarsif-06 kullanıcısına yanıt

Hocam aslinda etmeyi cok istemiyorum etmiycem sanirim ama boylede sanki kaziklanmis gibi hissediyorum o kadar para verip boyle sorunlarla karsilasmak icime oturuyorAMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt

Bende ordan ayni karti aldim bende cikti hocam ya :( iade kosullarinda ambalajinda olmasi gerek vs diyorlar gondersem bile kabul etmezler belki degisimi 😕

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kafaya takma, monitorunun Hzsine sabitle fpsyi ayarlardan büyük ihtimalle cw duymazsın oluşmaz, çok yüksek fpslerde oluyor zaten cw genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 16 Mayıs 2023; 13:33:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt

Oyle yapmayi dusunuyorum hocam 200fpste cw sesi gelmiyordu cs go da , ekran 165hz ben fpsi 200e sabitlesem mesela sanirim duymam cw ama yinede insanin canini sıkıyor 🥲

Hocam gereksiz yere endişe ediyorsunuz. İade edin o zaman.

• Dolar yükselecek korkusu ile sparişi geçtim dostlar inşallah memnun kalırım.

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

biz bedava mı aldık kartları ? :))

biz de dünyanın parasını verdik ama cw den kaçamadık bu tamamen şans işi. 100 kullanıcıdan 10 tanesi ancak cw siz karta sahip olabiliyor.

• XT Merc İncede Sinerjiden 1200tl daha ucuz şu an.

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]www.incehesap.com
    XFX Speedster MERC 310 AMD Radeon RX 7900 XT RX-79TMERCU9 20GB GDDR6 320Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/xfx-speedster-merc-310-amd-radeon-rx-7900-xt-gaming-ekran-karti-fiyati-60222/?ref=akakce&v=1.12.2
  • AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]

@Boldrex
    İptal edip İncehesap'tan alın isterseniz. Fiyat farkı az değil.
    XFX'in Türkiye distribütörü aynı zamanda İncehesap'ın sahibi olan Oksid Bilişim A.Ş. diye biliyorum. Ben 6900 XT'yi İncehesap'tan almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 16 Mayıs 2023; 19:8:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hemen iptal ediyorum

Sipariş iptal seçeneği yok çok ilginç

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Mobilde görünmüyor olabilir. Ben geçen bir buton sayesinde iptal talep ettim. Siparişlerim ekranında bir iptal butonu çıkıyordu. Ertesi gün mesai saatlerinde iptal ediyorlar. Kredi kartına aynı gün geçiyor iade olarak.

Son çare şuraya yazın hocam:
    sinerji bilgisayar
    Sinerji Bilgisayar | Destek Talepleri Oluştur
    https://destek.sinerji.gen.tr/portal/tr/newticket

Sipariş numarasını içeren bir e-posta da iş görür herhalde: info@sinerji.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 16 Mayıs 2023; 19:24:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eposta attım artık iptal butonu pc de ve mobilde görünmüyor. Farklı tarayıcılarla da denedim yok.
    Not: bugün iptal ettirdim ama taksit olduğu için iade işlemi de taksitle olacak yani kart limiti doldu. Aynı gün iptal edebilseydim sıkıntı olmayacaktı, sinerji iptal konusunda çok kötü, neyse beklicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 17 Mayıs 2023; 9:57:52 >

hiç boşuna iade etmeyin, o fps lerde CW sesi yapman kart bulamazsınız.

hele Sİnerji de iade prosedürü rezalet derecede uzun, benim 7900XTX 110c ısınma sorunu nedeni ile hem Sapphire den hem ithalatçı Arena dan iade raporu almama rağmen paramı neredeyse 1 ay sonra alabildim.

üstelik iade etseniz dahi gelecek olan kartın daha fazla ses yapmayacağının da garantisi yok, bu nedenle hiç boşuna uğraşmayın.

• MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

14 gün geçmediği için şartsız koşulsuz beğenmedim diyip iade edemez miyim hocam ? Sizin kartta çıkan CW sesini ses kaydı alıp gönderebilme imkanınız var mı acaba ? Kulaklık takılı olmayıp oyun oynarken yüksek fps te az bişey rahatsız ediyor ilerde dahada sorunlu hale gelir mi ondan korkuyorum

Tamamdır hocam kartım normale döndü. tşk ederim tavsiye için az önce sipariş geçtim 👍

Abi sen amma pimpirikli çıktın he :))

• Yuzarsif-06 kullanıcısına yanıt

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.