Kediyede w11 yükle, sorun kalmasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (732. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
valla ilk zamanlar hiç sorun yoktu w11 de eski sistem de olsa ama son 4 aydır ne usb 3 0 portlar düzgün çalışıyor nede ethernet portu hatta kabloyu bağlarsam mavi ekran verip kapanıyor
pc den mi diyorum w10 a dönüp deneyeceğim de üşeniyorum
-
-
Bakalım yakında format atacağım bilgisayara ama öncesinde ekran kartı driverını silip test edeceğim.
Sonrasında Windows 11 insider sürümlerini kuracağım ilk. Eğer orada sıkıntı yapmazsa insider devam, eğer sıkıntı hala devam ediyorsa Windows 10'a döneceğim.
Edit : Sorun AMD Driver'ından kaynaklı. DDU ile driver kaldırdıktan sonra hiçbir soruna rastlamadım. Neymiş bu AMD driverları be
Edit : Driver sorunu devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 26 Temmuz 2023; 17:35:2 > -
6700 kart olan pc de w10 kurulu hiç driver sorunu yaşamadım
-
VideoCardz.comtwitter
“None of these exist”https://twitter.com/VideoCardz/status/1684251052713861120?s=20 -
W11 zorunlu olarak kullanacağım mecbur. Sorunu 23.5.2'yi kurarak aştım bu arada.
AMD Adrenalin'i açtığımda Display sekmesi yoktu yeni sürümde. AMD'nin yazılımı ile kaldırıp eski driverı yükledim sorun çözüldü. Güncellesem belki şimdi sıkıntı olmayacak ama yeni bir güncelleme gelsin öyle geçerim artık.
Başkasının belki sıkıntısı olur monitor ile faydası olur.
-
-
Bu MPO Fix'i bilmiyordum hocam. Yeni güncellemeyi müsait olunca bakayım bir ara, bunları deneyeyim. Şimdilik sıkıntı yok, sorun driver ile ilgiliydi, eski driver ile sorun kalktı. Teşekkür ederim.
-
Hocam yukarıdaki proğramın adı ne?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MPO-GPU-FIX
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler
Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ikinci resimde yaptığınız ayar ne?
-
Windows sürücüyü değiştiriyor diye şikayet edenler için o
anladım ulps disable olayını bir kere yapmamız yeterli mi? benim kart frekansı kullanıma göre çok dalgalı heralde bu ayardan?
-
Ulps her sürücü güncellemesi sonrası otomatik açılır. Msi afterburner üzerinden de kapatılabilir. Stabilite sorunlarını çözebilir. Frekans kullanıma göre değişir ama 6000 serisinde mininum core hızını ayarlamak gerekir
Ben daha önce rx 570 de kullandım böyle ayar falan gerekmiyordu. ULPS olmazsa bide frekans ayarı yaparız artık.
-
DDU ile mevcut sürücüyü güvenli modda kaldırın, ardından yeni sürücüyü yükleyin. ilk yapmanız gereken bu. devam ederse diğer seçenekleri ele alırız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X