< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (731. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
O kadar boş konuşmuşsun ki anlaşılmadı.
Ben 3 jenerasyondur AMD kullanıyorum bütçe sorunumdan ötürü; ne fanatikliğinden bahsediyorsun?
Sen sorun yaşamıyorsan cephe almazsın. Alana da KARIŞMAYACAKSIN. Bu kadar basit.
Ufaklık filan demeden önce foruma kayıt tarihime bir bak bu arada; bir dahakine boş yaparsan fazla uzatmadan yap ki yorulma. Cevap alamayacaksın.
-
Seninle resmi yoldan muhatap olmam gerekecek sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralar milletçe çok gerginiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kusura bakmayın ama sizde fazla abartıyorsunuz. Bende Nvidia tarafından geçtim 4 jenerasyon kullandıktan sonra. Mayıs 2021 tarihinden beri 6800xt kullanıyorum , ilk zamanlar internet tarayıcısındaki "Donanım hızlandırma" yüzünden ekran 10-15 sn kararma sorunu yaşıyordum daha sonra bu sorun çözüldü ve şuan sıkıntısız kullanıyorum. Fan hızım genelde %30 da (varsayılan) ve sıcaklık 65-75 arasında değişiyor. Manuel ayarlarla 2200 mhz , 1050w ve fan hızınıda %37 yapınca kart genelde 55'lerde çalışıyor.
Fakirlikten vs geçmedim bu arada 18k fiyatla 6800xt gibi bir kart varken 27k fiyata 3080 almak mantıksızlık geliyordu. performans olarak RTX haricinde saf güçtü 3080ti ara ara 3090 ile kafa tutabilen bir kart. Sizin kartta sorun var diye ya da size denk geldi diye fazla acımasızlık yapmışsınız.
-
Şu yaşıma geldim, para verip aldığı ürün/hizmet "tercih"i için neden marka fanatizmi yapar insan anlamam.
Ha sonra da diyorum ki anası babası parti sempatizanı olan insanlardan ne bekliyorsun ki...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xfx 6800xt oyunda sıcaklık 65 derece ama hotspot 100 derece civarı.undervolt yaptığımda hotspot 80 ne iniyor.bakim yapmalıyım normal mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu havalarda çok normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstadım videoyu göremedim ama ben... Tekrar atmanız mümkün mü?
-
-
Üstadım şimdi şöyle bir durum var;
Verdiğiniz OC değerleri benim de kullandığım değerler hemen hemen... Lakin 6800 için Undervolt işlemi imkansız. Siz Adrenalin veya Afterburner ile ne voltaj verirseniz verin kart anında bu değeri 1025'e çekiyor.
Bu karta undervolt yapmanın tek imkanı Adrenalin üzerinden GPU Düşük Voltaj seçmek. Orada da en 1000'e alıyor zaten.
Not: Afterburner'ı ben de önermiyorum. Saat başı kapanan PC, Afterburner'ı silip Adrenalin Full'e geçince kapanmamaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 24 Temmuz 2023; 12:56:57 > -
Arkadaşlar merhaba,
6600 XT ile ben de aranıza katıldım. Windows 11 temiz kurulum yaptım. AMD Driver'ını kurdum son güncel olarak.
Şöyle bir sıkıntım var. Monitörü ne zaman kapatsam, GPU devre dışı kalıyor (Windows bildirim sesinden anlıyorum) bu sebepten dolayı 1 dakikayı geçmeden bilgisayar restart atıyor. Monitör açık olduğu sürece uzun saatler kullandım 1 kere bile restart atmadı ama ne zaman monitörü kapatayım hemen gidiyor. Bunu daha önce yaşayan oldu mu?
Forza insin, sonrasında Bios'tan iGPU açık mı diye bakacağım ama sanmıyorum. Anakartım Gigabyte A520M K V2. Ryzen 5 5500 işlemci var. Bu sistemde iGPU da yoktu diye hatırlıyorum.
-
Ekran kartıyla alakası yok sanırım Nvidia gpu varken windows 11 yüklemiştim bende de aynı sorun vardı hatta sinirlenip windows 10'a dönmüştüm. Şimdi rx 6700 kullanıyorum w10 ile sorunsuz.
-
Merhaba.
Monitör bağlantısını, HDMI ise Displayport, Displayport ise HDMI kablo ile yapın.
Bir de monitördeki giriş ayarını Auto değil de manuel olarak ayarlayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da Windows 11 gibi geliyor korkunç bir şekilde. GTX 1060 ile sıkıntı yaşamamıştım ama işletim sisteminden şüphelendiğim de oldu.
-
SAPPHİRE R7 250X takılı 11 yıllık bir sistem var geceleri netfilix dizi filim izler ve nette gezerim w11 kurulu açıkken benim yaramaz kedim monitörün tuşuna dokunup kapatır arada tekrar açınca genelde görüntü gelmiyor reset atınca geliyor bence de w11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Temmuz 2023; 19:55:22 > -
Windows 10’a dönmek istemiyorum ama buna zorlayacaklar gibi beni az kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X