Sapphire RX 6650 XT Pulse Gaming OC 11319-03-20G 128 BIT Fiyatı (hepsiburada.com) Acayip güzel bir fiyata RX-6650 XT. Henüz ekran kartını yenilememiş ve aynı zamanda AMD satın almak isteyen bunu hemen kapsın bence. |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (687. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 14.4.2025)
-
-
Bir de bendeki kart asus aura destekli ama ben rgb renklerini değiştiremiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu durumu ben de yaşıyordum. Armory Create programının 'uninstaller' i var oradan tamamen temizledikten sonra 'Armoury Crate Full Installation Package' indirerek kurulum aşamasında ekran kartını vs. seçtim. Böyle kurulum yaptıktan sonra kasadaki tüm rgbler uyumlu çalışmaya başladı.
-
Google'da search yapınca şu çıkıyor, RT kapalı olduğu halde açık durumda. RT açıyorsun, sonra altında çıkan tüm seçenekleri kapatıyorsun. 6900xt ve 5700x 1440p başka açıklaması yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyeceğim bunu. Eve geçince çok ilginç geliyor umarım bir sonuca varırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13600K'ya geçdikten sonra, Adrenalin'de Resizable Bar desteği aktif oldu. Bu AMD'nin yazlımsal olarak bir açığı mı, tüm işlemciler de kullanılır hale mi geldi acaba.
İşlemci yeterince güçlü olduğundan, Resizable Bar'ı açmadan oynuyorum, farkı görmek için denemedim bile. Adrenalin 22.11.2'yi kullanıyorum, AMD bir türlü yeni sürücü çıkarmadı 6000 serisi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Şubat 2023; 12:28:38 > -
8. Nesil'den itibaren aktif oldu (hatta 8. Nesil ve üzeri hususu sonradan dahil edilmişti).
Kullanıp-kullanmama meselesi oyundan oyuna göre değişmekle birlikte güncel yapımlarda zaman zaman kayda değer etkiler sunduğunu söylemek mümkün (istisnai olarak irdelenmesi gereken senaryolar oluşabildiği için bu şekilde belirtiyorum).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Şubat 2023; 13:31:27 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Şubat 2023; 13:9:20 > -
Rica ederim.
Sıklıkla oynanılan oyunlarda performans düşüşü yaratmadığı sürece tercih edilebilir.
-
bazı arkadaşlar 1075 mv demiş ama ben 6800 ü 930 mv de kullanıyorum diğer değerleri ellemeden ayar tavsiyeniz varmı acaba referans model bendeki
-
Arkadaşlar 10 ay önce 6600 xt almıştım msi gaming x modeli 65 dereceyi falan geçmiyordu hangi oyunu oynarsam oynayayım %40-50 arası gidip geliyordu fanlar ama son 1-2 aydır kart 80 dereceleri görüyor aynı yükte aynı fan devrinde sizce sorun ne olabilir?
-
kasadaki diğer fanları kontrol et hepsi çalışıyormu ? 65'den 80'e çıkması normal değil sürekli ise
-
En son 2010'da amd kart olarak 2x crossfire hd6950 kullanıyordum. Şimdi rtx2060 dan asrock 6900xt oc formula'ya geçtim. xtxh çipliymiş. Bir kaç güne kartım gelecek inşallah. Umarım AMD driver sorunları düzelmiştir merak ediyorum bakalım.
-
2080'den 6900XT'ye geçtim bi kaç ay oluyor. Bence driverın kartı yönetmesi olarak bir sorun yok AMD'de ama arayüz kısmı problemli. Adrenalin kesinlikle geforce experiance kadar başarılı değil.
Yeni kurulum yapmadan de önce mutlaka DDU ile sürücüyü kaldırmak lazım. Nvidia da kur geç... neredeyse restart atmak gerekmeyecek sisteme.
Bir de artık donanımın çalışma yapısındanmıdır yoksa diğer yazılımların uymundanmıdır nedir nvdia'ya nazaran bi tık kaprisli çalışıyor. bir kaç örnek vereyim;
- 3d Mark Stress testinde default ayarlarda testi %100 bitiriyorum. Manuel Tuning çekersem testi %75'le bitirdiği oldu. Forumda akıl almaz düşük voltajlarda kullananlar var kartı ama kart biraz bildiğini okuyor. sürekli güç tüketimine bir açlığı var gibi kartın
- Halo infinite'de 2080 ile çökme yaşadığımı hatırlamıyorum. 6900XT ile bi kaç defa çöktü
- Control oyununda normalden çok daha çabuk ısınıyor kart.
Uzun lafın kısası çok iyi bir fiyata düşerse AMD üzmez ama gidip 1000 lira ucuz diye 4070ti varken 7900XT almazdım ben. tabi FSR veya DLSS'e karşı bazı ilginç arkadaşlar bellek boyutundan dolayı 7900 tercih ettiler saygım var ama bana gelmez
-
Arkadaşlar 6800xt adlı ekran kartını kullanıyorum arada bir gri ekran alıyorum driveri yüklerken de önüme çıkıyordu ama driver kuruluyordu sanırım bu driver kaynaklı doğru mu? wattman hatası daha hiç almadım.
Sizde yüklerken veya arada bir alıyormusunuz? gri ekranı özellikle yüklerken anlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 8 Şubat 2023; 13:41:4 > -
hayır. fiziksel bir sorun olmuş olabilir kartta. garantisi duruyorsa bi baksınlar
-
-
https://forum.donanimhaber.com/deprem-dayanisma-youtube-ortak-yayini--155077655
7/24 nöbetleşe yayın yapılacağı aktarılıyor. Dün ilk yayın yapılmıştı, şimdi kapsamı genişlemiş durumda.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X