Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.612
Cevap
150
Favori
525.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 14.4.2025)
Giriş

Optimizasyon şahane.

• Ray tracing olmadan düşük kartlarda bile medium high oynanıyor deniyor. YouTube da videoları mevcut. Yalnız 16 GB ram biraz sıkıntı. Tam kullanımda 21-22 GB ram kullanıyor bazen oyun. 32 GB tavsiye ediliyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu ürünleri aldım 12 ay taksit ve cip para kampanyası ile 10700tl ye geldi. Asus 350 Prim Plus anakart 600watt 80+ güç kaynağı ve 16gb 2400mhz ramim var. Yorumlarınızı alabilir miyim? İyi mi ettim kötü mü bilemedim.

• GhotSht G kullanıcısına yanıt

iyi işte. tam 1080p kalite sistemi

• Arkadaşlar 2k için 6700 xt ya da 6800 düşünüyorum. Amd yazılım kanadında şu an nasıl ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Arkadaşlar 2k için 6700 xt ya da 6800 düşünüyorum. Amd yazılım kanadında şu an nasıl ?
    6800 tam kartı. Aşırı ara model. 6650xt-6700-6700xt kanadı ve 6800xt-6900xt-6950ct kadında modellerin arası performan farkı ölçülü. Lakin 6800 çok ara model kalıyor. Tam 2K kartı. 1080p de yazık olur. 4K için 6800XT ister.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

6800 kullanıyorum xt olmayan yani 1080p için mükemmel bence daha doğrusu 1080p için üst limit bir üst kart 2 k ya geçer çünkü sistem gereksinimlerini görüyoruz felaket arttılar optimizasyon sorunlarından geçilmiyor bırakın 144 hz için 144 fpsyi bazı oyunlarda 60 fps zor alıyorsun

• 4K için bir kuple risk alıp 6800 satın aldım kısa süre önce... Kart şu an 4K'nın altından babalar gibi kalkıyor.

1. DDU Uninstaller ile sürücleri sıfırladım.
    2. Son sürücüleri Driver Only yükledim
    3. MSI Afterburner ile aşağıda görseldeki ayarları uyguladım. Bunlar gıdımından köşesinden hem sweat point hem kartı sınırlarına kadar zorluyor. 2550 hatta 2600 görenler dahi var. Biraz şans işi... (Fan Speed %25 fark edeceksiniz.)
    4. Kart ef-sa-ne.

• Arkadaşlar merhaba, rx6800 kartıma furmark testi yaptım 1 saat boyunca, 1080p 8x msaa ile yaptım 62 derece max gördüm. Üstüne 2k çözünürlükte test yapmama gerek var mı yoksa bu yeterli mi?

• Arkadaşlar AMD adrenlin yazılımında bir renk ayarı buldum fakat sabit kalmıyor ayarlardan yaptım ayarı oyunlarda açıp oradan oyuna girmeden özel ayarlar sabit kalmıyor nedir çözümü bilen var mı acaba. Aynı şeyi Steam deckte de yaşıyorum .

• Rochi R kullanıcısına yanıt

MSAA açmazsan daha fazla yük biner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yeteri kadar zorlamışsınız, bundan sonrası fantezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 13 Şubat 2023; 10:27:30 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

kazık

• buna emin miyiz ? çünkü msaa kapalıyken 270- 280 fps alıyordum sıcaklık 55 derece idi. 8x açtığımda 147ye düştü ve sıcaklıgım 62de sabitti.

@MuratBayrakçı 2kda oynayacağım için ek olarak o çözünürlükte test etmek istedim. test hakkında bilgim yok ama 1080p testinde sorun çıkmaması 2k ve 4k oynarken de sorun çıkartmayacağı anlamına mı geliyor? dediğinizden bunu anladım ben yanlış değilse. Ek olarak bir sorum daha olacak benim ekran kartım bu;

Asus ROG Strix Radeon RX 6800 OC 16GB 256Bit GDDR6 Fiyatı (hepsiburada.com)

OC falan yazıyor bunlardan hiç anlamam. driver olarak amd adrenalin yüklü ayar vs yapmadım henüz hiç. yapmam gereken veya kontrol etmem şeyler var mı ?

• Rx 6600xt yi satıp Rtx 3070 alarak konudan ayrılmış bulunmaktayım. Rx beni hiç üzmedi.

• Yaklaşık 15 gündür sapphire rx 6700 kullanıcısıyım. Kartı ilk aldığımda otomatik ayarlarda fanın hiçbir şekilde 1030 rpm in üstüne çıkamadığından şikayet etmiştim. Şimdi de wattman hatası başladı. Her gün 1 kere wattman hatası veriyor. İnternetteki bütün olası çözümler fayda etmedi. Radeon ayarlarından frekansı %10 düşürüp, voltajı %5 kıstım. İşe yarar umarım.

Bu kartı aldığıma alacağıma bin pişman oldum.

yoğun ve uzun süren bir stres testi yapmışsınız, 1080p de olsa kart tüm gücünü kullanıyor test sırasında, 2k ve 4k da yapsanız sonuç farklı olmayacaktır, sorun olsa zaten belli ederdi kendini, ben olsam daha fazla zorlamazdım.

OC modeli olması kartın fabrika çıkışlı bios ile standart modellerden bir miktar daha hızlı olmasını sağlıyor, sizin ekstra bir ayar yapmanıza gerek yok, biraz araştırarak UV ile güç tüketimini azaltırsınız bir süre sonra.

• sanane900 S kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun, güç kaynağınız nedir?

• MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Hazır sistemle gelen psu yu kullanıyorum. Dark'ın kasalarında olan 650W 80+ bir psu. Tam olarak markası nedir bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.