Şimdi Ara

AMD Radeon R9 295X2 video inceleme 'Ekran kartı dünyasının yeni kralı sahnede' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gukama81

quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Deli gibi param olsa yine bu karta vermem. Nvidia olsun çamurdan olsun ans.

AYNEN

NVİDİA

Alıntıları Göster
    bu kartın fiyatı 1500dolarmı olcaktı ?

olcaksa gtx780 ti ikitane alsak ne olur acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 10 Nisan 2014; 14:46:36 >

• Aslında Titan Z'yi de bu şekilde test etseniz sağlam bir versus olsa bence inanılmaz güzel olur. Gerçek kralı uygulamalı olarak onaylamış oluruz hep birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

Goat Simulator'ü açar mı?
    nvidia nın nasıl bir cevap vericehi merak konu olmaya başlarken titan z patates çıkması üzücü oldu öleki yandan gtx780 ti ondan cok daha iyi sonuçlar veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 10 Nisan 2014; 15:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

nvidia nın nasıl bir cevap vericehi merak konu olmaya başlarken titan z patates çıkması üzücü oldu öleki yandan gtx780 ti ondan cok daha iyi sonuçlar veriyo

Alıntıları Göster
    Herkese selamlar. Arkadaşlar ben 1 adet almayı planlıyorum.6 senedir kullandığım 8800gt artık tat vermemeye başlamıştı zaten.Şu an için işlemcim i7 2600 ramler 2x2gb kingston 2200 hz kingston ssd 120gb asus z77 - a anakart 1 tb wd black hdd. Şu anda bu sistemimde kullandığım XİLENCE XP800 psu var ama anladığım kadarı ile bu yetmeyecek.Sizden bir adet 200 - 400 tl arası bir PSU tavsiye etmenizi isteyeceğim. R9 295X2 için şimdiden 3500 tl ayırdım lakin üzerine tr de ne koyacaklar bilmiyorum. O yüzden PSU ya daha fazla bütçe ayıramadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gukama81

quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Deli gibi param olsa yine bu karta vermem. Nvidia olsun çamurdan olsun ans.

AYNEN

NVİDİA

Alıntıları Göster
    Bende bu kartın DayZ performansını merak edenlerdenim. Ayrıca Battlefield 4, 64 kişilik MP modunda oynarsanız sevinirim.

• bu kartla bir litecoin kassanızda bizde hangi değerlere ulaşabiliyormuş kart fikir sahibi olsak
  • sorix kullanıcısına yanıt
    2 mhs verir herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

2 mhs verir herhalde.

2 mhs den fazla vermesi lazım zaten 3 tane 7950 alırsan 1,9 veriyor fiyat olarakda 2100 tl şu kartı bi bize verseler accık zorlasak
    Soğutma sistemi sebebiyle miningçilere uygun bir kart değil. 5 kart bağlasan, 5 tane koca soğutucuyu nereye koyacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Soğutma sistemi sebebiyle miningçilere uygun bir kart değil. 5 kart bağlasan, 5 tane koca soğutucuyu nereye koyacaksın?

alınabilir ama pek mining işine gitmez 8 pinli 2 giriş istiyor zaten en fazla bir powere bu karttan 2 tane bağlayabilirsin bu kartın radyatörünü sökcen üstünde ne mangal yapılır varya
    Mesela Seasonic X-850'de 4 kart için 8+8 pin güç kablosu var.

8+6 olanlar da 6-8 dönüştürücü ile 8+8 olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 10 Nisan 2014; 18:22:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dehşet.

• Mesut bey ben Windows 8.1 Pro kullanıyorum ve Counter Strike 1.5'de Çalışmayı Durdurdu Hatası alıyorum bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Aslında Titan Z'yi de bu şekilde test etseniz sağlam bir versus olsa bence inanılmaz güzel olur. Gerçek kralı uygulamalı olarak onaylamış oluruz hep birlikte.

Aynı fiyata 4 adet r9 290x gpu varken 2 adet gk110 780ti ne yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    True Audio testini bekliyoruz

• Bişey yapıp yapamayacağı değil konu, sadece iki firmanında son kartlarını karşılaştırmak. Anlayışına bak.
  • çok güzel bir ekran kartı süper acaba nvdia titan z nasıl performansı var.

• Amd'nin piyasaya sürdüğü dehşet bir şekilde güç tüketen yürekler acısı bir kart olmuş bana sorarsanız... Hd 7990'dan bile neredeyse 2 kat fazla güç harcıyor. Bunun yerine gtx 780 ti veya gtx titan alsanız 5 yılda elektrik faturasından köşe olursunuz... Tabi kartın maliyetini hiç söylemiyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rom Ain -- 10 Nisan 2014; 21:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rom Ain

Amd'nin piyasaya sürdüğü dehşet bir şekilde güç tüketen yürekler acısı bir kart olmuş bana sorarsanız... Hd 7990'dan bile neredeyse 2 kat fazla güç harcıyor. Bunun yerine gtx 780 ti veya gtx titan alsanız 5 yılda elektrik faturasından köşe olursunuz... Tabi kartın maliyetini hiç söylemiyorum bile...

Titan Z alıp 5 yıl sonra da üzerine 2930TL kalıyor günde 4 saat oyun oynasan

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Bişey yapıp yapamayacağı değil konu, sadece iki firmanında son kartlarını karşılaştırmak. Anlayışına bak.

Titan Z doku işleme performansı olarak daha iyi olacaktır ama %7 belki en fazla.. Aradaki fiyat farkına değmez

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.