Şimdi Ara

AMD Radeon R9 295X2 video inceleme 'Ekran kartı dünyasının yeni kralı sahnede' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Açık olunca fps sınırlanıyor. 60'a falan. Neden açsınlar ki ?

Amaç sistemi zorlamak değil mi? Vertical Sync zorlamaz mı?
    Ben mi yanlış biliyorum, ben hep FPS düşse de açarım o seçeneği ekranda dalgalanma sevmediğim için.
  • Dikey senkronizasyon senin monitörünün tazeleme hızına fps'yi sabitler. Eğer 60fps'den fazla alabiliyorsan gpu kullanımın düşer 60fps'yi geçemezsin. 60'ın altındayken de genelde 30'a sabitler. O nedenle açılmaz. Ancak fps çok ani olarak çok hızlı artıp iniyorsa yırtılma meydana geldiğinden oyuncular vsync açar bundan kurtulur, bir diğer kullanım amacı da gereksiz yere gpu'yu ısındırmamak olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Dikey senkronizasyon senin monitörünün tazeleme hızına fps'yi sabitler. Eğer 60fps'den fazla alabiliyorsan gpu kullanımın düşer 60fps'yi geçemezsin. 60'ın altındayken de genelde 30'a sabitler. O nedenle açılmaz. Ancak fps çok ani olarak çok hızlı artıp iniyorsa yırtılma meydana geldiğinden oyuncular vsync açar bundan kurtulur, bir diğer kullanım amacı da gereksiz yere gpu'yu ısındırmamak olabilir.

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Acaba rica etsem crysis 3 ultra 8xmsaa test edebilir misiniz? Benim sitem ekran kartı dışında sizin sisteme çok yakın, ekran kartım gtx770 sli(2-way).Eğer test ederseniz çok memnun olurum kendi sitemimle karşılaştırmak istiyorum.

• Crysis 3'de neden Msaa açmadınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    GPU usage baktıklarını görmemiştim :)

• sevgili erdi, 290x 1000 mhz, bu 1020mhz o yüzden 295x2 olmuş dedin o kadar abarttın ki hiç yakıştıramadım kardeşim.

atma erdi din kardeşiyiz 20mhz yaw sıradan üretici bile o kadarcık oc yapar kartlara.

12:10 da mesut .okunu çıkartcam ve gizli moda giricem dedi sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 12 Nisan 2014; 10:46:34 >
  • Video sonunda önerilerimiz varsa yazmamımızı söylemişsiniz. Ben başlayayım:

1/Frame time testleri yapmayı planlıyor musunuz? Bazı HD 7000lerde frame time problemi olmuştu burada durum ne olacak merak ediyorum.

2/Kartın stabilitesini sonuna kadar sınamak açısından stres testleri yapmanızı ve oluşan ısı ve sıcaklık değerlerini göstermenizi öneririm.

3/Kartın farklı fan modlarında ne kadar ısındığını da görmek isterim, her ne kadar almayı düşündüğüm bir kart olmasa da:)

4/Crysis 3'te sınırları daha fazla zorlamak gerektiğini düşünüyorum. Videoda gördüğüm kadarıyla FXAA seçmişssiniz, daha da acımasız davranabilirdiniz.

5/Mantle ve DX11 farkı herkesin merak ettiği bir konu. Evet driverlar falan tam hazır değil ama Mantle gündemi çok meşgul eden bir konu.

6/Eğer vaktiniz varsa oyunlara eklenen grafik geliştirme modlarıyla(sweetfx gibi) farklı farklı pek çok ayarla(tessellation açık/kapalı yüzde şu kadar
    kapalı gibi) detaylı incelemenizi öneririm.

Biraz fazla şey istedim(özellikle son maddeyle)ama bunları yapmanın gerçekten videolarınızı bambaşka bir yere taşıyacağını ve çıtayı yükselteceğini düşünüyorum.

• Fiyatti Tam oalrak Nedir ve Baydir cikmis sanirsam?
  • 2 tane alıp Cross yapabiliyormuyuz bununla :D

Yada yapsak nasıl olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: miciu

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Money talks.
    Kesenin ağzını açana iyi kart.

Senin nick yaninda niye resim var

Avatari o. Sen de o resmi alip avatar yapsan, sende de ayni sey olur

• hala anlamıyorsunuz demi amd tamamen göz boyamaca tamam süper kart yapmışlarda amd nin çift yongayla yaptığını nvidia tek yongayla yapıyo bknz titan.

mesut bey. öneri istemişsiniz. 4k ekranda 3 boyutlu ve crossfire istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeybatigun -- 2 Mayıs 2014; 6:52:20 >
  • param olsa kesinlikle alacahım bir kart ama fakirim :(

• Beğendim
  • bu kartı alıp süper mario oynucam
  • Nvidia candır amd patlıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 6 Mayıs 2014; 8:36:40 >
  • Donanım Haber size bir sorum olacak
    R9 295X2 kartını incelemede 1080p monitör kullandınız ama çozunurluğu oyunda 4K yaptınız nasıl oluyor bu ? bir türlü anlamadım açıklasınız ?

• hayrına bi ekran temizleme kiti yollasın biri

• Biri bir hesaplama yapabilir mi size zahmet aylık ortalama 3-4 saat oyun oynasam ne kadar elektrik yakar bu kart ile pc?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.