Şimdi Ara

AMD Radeon 2020 sorunsuz sürücü ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
8
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kartı sürücüsünde takılma, donma, siyah ekran, no signal vb. sorun yaşayanlar için bir video rehber hazırladım.
    Umarım sorunlarınız gider. İyi günler dilerim.

• Bu tarz bir konu lazımdı eline sağlık.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerli yorumunuz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler AMD bir sürü özellik koyuyorsun ama hiç birini açamıyoruz.

Ayarlar için sağol PUBG deki sinir bozucu takılmalara azda olsa etki etti.
  • Bu tip faydalı konuları özler olduk. Akşam vakit olursa ben de bir bakayım. Rehber için teşekkürler.

• hocam ben şimdi radeon'da ekran ayarlarına bakıyordum. freesync destekli diye viewsonic xg2401 aldım fakat burada freesync ile ilgili bu monitör desteklemiyor diyor. displayport ile bağlamıştım. ekran kartı rx 570 8 gb
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Monitör ayarlarında Freesync açık mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati radeon için hangi driver?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    valla bir kaç ayara baktım dediğiniz gibi bir şey göremedim. nereden bakabiliriz tam olarak hocam?
    Monitör üzerinden bakacaksınız hocam
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam tam dediğiniz gibiymiş :) açtım monitörden
    Rica ederim iyi günler
  • Bnde sadece Escape From Tarkovda no Signal hatası veriyor.Birde renk paleti oyun içinde bozuluyor.Yollar açık mavi,toprak alanlar full siyah,ekran ortasında açık yeşil patlayan flash seklinde.Bu sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda.Kartim Sapphire nitro rx580

• Abi ben o ayarları yaptım bilgisayarı yeniden başlatıyorum csgo ya giriyorum fps_max 0 yapıyorum 60 fps e sabitliyo sonra sıfırlama gercekleştir diyorum düzeliyo bunun sorunu ne olabilir ?
  • Aybars7474 A kullanıcısına yanıt
    amd ahyarlarda radeon chıll ayarın acıktır o fpsı sabıtler
  • AC ODESSEY METRO EXODUS a giriyorum.Daha oyun başlarken yani yükleme ekranına geçişte takılmaları hissedebiliyorum.Bu nasıl bir güncellemedir hayret doğrusu.Eski driverla oynuyorum mecbur sorunsuz.Ama bu sefer de war zone son güncellemeyi istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoKHaNTR3 -- 8 Temmuz 2020; 23:7:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaNTR3

AC ODESSEY METRO EXODUS a giriyorum.Daha oyun başlarken yani yükleme ekranına geçişte takılmaları hissedebiliyorum.Bu nasıl bir güncellemedir hayret doğrusu.Eski driverla oynuyorum mecbur sorunsuz.Ama bu sefer de war zone son güncellemeyi istiyor.
    Reddit'de dedim de beni linç ettiler AMD fanları. Neymiş AMD Nvidia'ya göre fakirmiş. Yazılım ekibi azmış. Zaten oynatıyor niye şikayet ediyorsun diyorlar bana En sonunda konumu sildiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 9 Temmuz 2020; 10:5:22 >
  • Peki nasıl çözücez bu sorunu? Yani 2020 yılında son güncel driver sorunlu Bi çözümü var mı? Yoksa yeni güncellemeyi mi beklicez?
  • Deneyeceğim teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoKHaNTR3 G kullanıcısına yanıt
    Hani bir laf var ya seve seve düşündüm ekran kartını satmayı ama piyasa çok b*ktan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.