Şimdi Ara

Amd nin yeni islemcileri ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd nin cikaracagi gpu lu islemciler yalan mi oldu ? Apu lu amd a10 lu sistem toplayacaktim herkes bekle bu ay icinde yeni islemciler gelecek... dolar yukseliyor hala ses seda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabredemiyorsanız gtx750ti ve g3258 veya g4400(düşük performans ancak daha geleceğe yönelik) lü bir sistem daha iyi olur ramleri ve anakartı ucuza alırsınız şuanda eski ancak ekonomik bir sistem olarak önerim bu
  • Ben bu sene sonu diye biliyordum

• Onu bunu bekle insan deli oluyor
    Bende apu topladim 3 ay oldu sanirim

Ama ben sene sonu gibi sistem toplayacagim
    Bu apuyuda yegene verecegim (bu yuzden topladim gecici yani)

Bu yuzden ileriyi dusunuyorsaniz apu sistemler mantikli degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zenleri bekliyorum 2017 başında çıkacak diyorlar yeni sistem toplayacagım gtx 760 fx 8320 li sistemim eskidi yeni işlemciler felan gelene kadar para biriktiriyorum bakalım ne olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 12 Temmuz 2016; 23:15:39 >
  • Zen APU En Mantiklisi Zen islemci Sart.

• Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Zende ne zaman ve kaca cikacak.Simdi evde kenarda duruyor 22 inc led monitor dandik laptopla idare ediyoruz 1000 tl ye de i3 lu kasa toplaniyor heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hic Sorma Dostum FX-8350 Omrumuzu Yedi i3 Olsa O Bile Bu Kadarini Yapmaz Bu Dedigim Tek izlek Performansi icin Gecerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 13 Temmuz 2016; 18:09:36 >
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Alayim mi fx li sistemden bende ? Nasil omur yiyor ? 1200 gayme var hazirda ustu cikmaz beklesem mi alsam mi bilmiyorum.

• Herkes zen zen diye bekliyor ama kusursuz işlemciler olacağıda kesin değil umarım sorunlu çıkmazda mutlu oluruz ki ben buna inanmıyorum artık
  • Zen'in beklenmesinin nedeni performans değil o da var ama ilk sırada rekabetin getireceği avantajları bekliyor insanlar. Sürekli fiyat indirimleri olacaktır, daha cep dostu işlemciler çıkacaktır hem Amd'den hem Intel'den.
  • Hayırdır hocam ne tür sıkıntılar yaşadınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Zen islemci Al Dostum i7'le Ayni Performansi Vericekmis i5 Fiyatinda Boyle islemci Hepimize Yeter.

• Benim anlamadigim amd yi alip hic sıkıntı yasamayanlanlar var mi ? Genelde baktigimda sıkıntı isinma isinma sorunuda wraith sogutcularla çözüldü o zaman diğer sorunları ne ben kimsenin perf. sikayet ettigini duymadim sadece tekli cekirdek perf. düşük oldugunu söylüyorlar

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Dostum islemci Hic Stabil Calismiyor Hatta Pentium 4 Gibi Ondan Hic Bir Farki Yok 8 Cekirdekli Diye Gittim Aldim Pisman Oldum Hic Memnum Olmadim Tek izlek Performansi Cok Kotuydu Performansi Hic Hissetmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 13 Temmuz 2016; 17:50:01 >
  • Takılma sorunu yaşadınızmı hocam

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Biraz Neden Biliyor Musun Dostum Tek izlek Performansi Cok Kotu Butun Windows'lar Keske 8 Cekirdegi Kullansa Ki Daha'da Hizli Calissa.

• notebookcheck
    Bristol Ridge im Test: AMDs A10-9600P gegen die Konkurrenz
    http://www.notebookcheck.com/Bristol-Ridge-im-Test-AMDs-A10-9600P-gegen-die-Konkurrenz.168172.0.html

Burda testleri var notebook için olan versiyonunun,fall dediğine göre sonbahar gibi çıkacak demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: BL3E

Benim anlamadigim amd yi alip hic sıkıntı yasamayanlanlar var mi ? Genelde baktigimda sıkıntı isinma isinma sorunuda wraith sogutcularla çözüldü o zaman diğer sorunları ne ben kimsenin perf. sikayet ettigini duymadim sadece tekli cekirdek perf. düşük oldugunu söylüyorlar

Selam 2012 eylül ayından beri fx 8120 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım zen işlemcileri sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ama fx işlemcide hiç bir sorun yaşamadım...
  • zen süper deniyor ve tek çekirdekte intel gibi güçlü olucakmış bence

beklemekte fayda var acil değilse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.